Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cd Key Already Registered

revlis

Öne çıkan mesajlar

aldık weblebi.com dan bir paket jtl ile beraber
kurduk acc yi aldım active edeyim dedim ve
başlıktaki yazıyla karşılaştım mail attım ama henüz cevap yok ne saçma ne aptalca bir şeydir bu başına gelen varsa yapmam gereken evreleri açıklayabilir mi ?
Sosyal ağlarda paylaş

starwarsgalaxies
sitesinde
suppport
technical support
live chat

10dk da yeni key verirler[signature][hline] Mystry aka mördak
rd
24 Haziran 2000 - Yeni Counter Strike sunucularımız.
Dertler bitti. "Server is full" dönemi sona erdi!. Sanane Inc.'in yeni açılan Half-Life sunucuları aşağıdaki gibidir.
Sosyal ağlarda paylaş

İki kere basılmışı cartı curtu değil. Ya yanlış basım(Türkiye dağıtımında sorun çıkmıştı), ya da açıkgöz biri kafadan şifre ata ata seninkini denk getirmiş.
O kadar ağır konuşmaya gerek yok. Büyük ihtimalle onlardan kaynaklanan birşey değil.[signature][hline]Duyduk duymadık demeyin Cem_Jedi yeni bir nickle gine hortlamıştır!! Kutlamalara başlayın. Birilerinede ip ne işe yarar öğretin.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
revlis, 24 Ocak 2005 23:02 tarihinde demiş ki:
olmadı git aldığın yere sor dediler bıraktılar öyle hemde 10 dk da değil 3 saatte.. mail e cevap vercekler mi bilmiyorum. yarın olsun aldığım yere mail atacağım.. Nasıl bir iştir bu bir cd key 2 kere basılır mı ya aptal bunlar..

cd key 2 kere basilmamis firmanin ana dagiticisi bi ara butun swg kutularina ayni key i basmis(ithalatcisinin soyledigi). bana da olmustu. gittim goturdum 1 hafta sonra yenisi geldi. yani belki ayni keyden yuzlerce var. sansina sana o ayni key li kutulardan gelmis.ama arkadaslar galiba daha kolay bi cozumunu bulmuslar. bi dene live chat i.[signature][hline] oawaen@infinty
teras kasi master
Sosyal ağlarda paylaş

ya beyler tekrar söylüyorum(biraz reklam gibi oldu ama olsun sağlık daha önemli) www.bimeks.com.tr birsürü mağazalari var heriflerin. ben burdan aldim hem daha ucuz, hemde bütün cd keyleri tekrar yapıştırmışlar. nye diye sorduğumda bu sorunu söylediler. hadi kalin sağlıcakla...[signature][hline]Eclipse: Khas'bin Qebex Novice Marksman(Bounty Hunter lığa az kaldı)....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
madjai, 25 Ocak 2005 10:01 tarihinde demiş ki:
ya beyler tekrar söylüyorum(biraz reklam gibi oldu ama olsun sağlık daha önemli) www.bimeks.com.tr birsürü mağazalari var heriflerin. ben burdan aldim hem daha ucuz, hemde bütün cd keyleri tekrar yapıştırmışlar. nye diye sorduğumda bu sorunu söylediler. hadi kalin sağlıcakla...

ben bimeks den aldmistim oyunu:) ama gene ayni sorun cikmisti.yani olayin turkiyedeki bir firmayla alakasi yok. turklerin tek sucu bu is ortaya ciktiktan sonra kutulari satilmadan toplamamalari.[signature][hline] oawaen@infinty
teras kasi master

[Bu mesaj barbu tarafından 25 Ocak 2005 20:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...