revlis Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 aldık weblebi.com dan bir paket jtl ile beraber kurduk acc yi aldım active edeyim dedim ve başlıktaki yazıyla karşılaştım mail attım ama henüz cevap yok ne saçma ne aptalca bir şeydir bu başına gelen varsa yapmam gereken evreleri açıklayabilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 starwarsgalaxies sitesinde suppport technical support live chat 10dk da yeni key verirler[signature][hline] Mystry aka mördak rd 24 Haziran 2000 - Yeni Counter Strike sunucularımız. Dertler bitti. "Server is full" dönemi sona erdi!. Sanane Inc.'in yeni açılan Half-Life sunucuları aşağıdaki gibidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revlis Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 olmadı git aldığın yere sor dediler bıraktılar öyle hemde 10 dk da değil 3 saatte.. mail e cevap vercekler mi bilmiyorum. yarın olsun aldığım yere mail atacağım.. Nasıl bir iştir bu bir cd key 2 kere basılır mı ya aptal bunlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 İki kere basılmışı cartı curtu değil. Ya yanlış basım(Türkiye dağıtımında sorun çıkmıştı), ya da açıkgöz biri kafadan şifre ata ata seninkini denk getirmiş. O kadar ağır konuşmaya gerek yok. Büyük ihtimalle onlardan kaynaklanan birşey değil.[signature][hline]Duyduk duymadık demeyin Cem_Jedi yeni bir nickle gine hortlamıştır!! Kutlamalara başlayın. Birilerinede ip ne işe yarar öğretin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revlis Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 bilmiyorum aynı yerden 3 kişi aldık bende patladı meret çözerler umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 said: revlis, 24 Ocak 2005 23:02 tarihinde demiş ki: olmadı git aldığın yere sor dediler bıraktılar öyle hemde 10 dk da değil 3 saatte.. mail e cevap vercekler mi bilmiyorum. yarın olsun aldığım yere mail atacağım.. Nasıl bir iştir bu bir cd key 2 kere basılır mı ya aptal bunlar.. cd key 2 kere basilmamis firmanin ana dagiticisi bi ara butun swg kutularina ayni key i basmis(ithalatcisinin soyledigi). bana da olmustu. gittim goturdum 1 hafta sonra yenisi geldi. yani belki ayni keyden yuzlerce var. sansina sana o ayni key li kutulardan gelmis.ama arkadaslar galiba daha kolay bi cozumunu bulmuslar. bi dene live chat i.[signature][hline] oawaen@infinty teras kasi master Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madjai Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 ya beyler tekrar söylüyorum(biraz reklam gibi oldu ama olsun sağlık daha önemli) www.bimeks.com.tr birsürü mağazalari var heriflerin. ben burdan aldim hem daha ucuz, hemde bütün cd keyleri tekrar yapıştırmışlar. nye diye sorduğumda bu sorunu söylediler. hadi kalin sağlıcakla...[signature][hline]Eclipse: Khas'bin Qebex Novice Marksman(Bounty Hunter lığa az kaldı).... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revlis Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 live chat bir işe yaramıyor direk alsan elektronik ile irtibata geçmek zorunda kaldım 5 gün oyunu bekledim oyun geldi şimdi 5 gün cd key için bekleyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 said: madjai, 25 Ocak 2005 10:01 tarihinde demiş ki: ya beyler tekrar söylüyorum(biraz reklam gibi oldu ama olsun sağlık daha önemli) www.bimeks.com.tr birsürü mağazalari var heriflerin. ben burdan aldim hem daha ucuz, hemde bütün cd keyleri tekrar yapıştırmışlar. nye diye sorduğumda bu sorunu söylediler. hadi kalin sağlıcakla... ben bimeks den aldmistim oyunu:) ama gene ayni sorun cikmisti.yani olayin turkiyedeki bir firmayla alakasi yok. turklerin tek sucu bu is ortaya ciktiktan sonra kutulari satilmadan toplamamalari.[signature][hline] oawaen@infinty teras kasi master [Bu mesaj barbu tarafından 25 Ocak 2005 20:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar