Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mangal Yaparken Etin Tatlı Olması Leziz Olması...


Sorj

Öne çıkan mesajlar

Cidden cok lazım bugun mangal yapacaz eti leziz olması icin neler yapmamız lazım.Püf noktaları nedir biraz bilgi lütfen.

*! Mangalcı Osman Mod On *[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır

[Bu mesaj Erutan tarafından 25 Ocak 2005 17:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

et açık ciğer ve yürek var :) koyun taşağı vardı yanlış hatırlamıyorsam bi güzel mangal yapıp yiyecez ama biraz teknik gösterin

terbiye derken tuzla falanmı terbiye edecez? napıcaz yardım plz :([signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kekik ette berbat oluyor

et dediğin az pişmiş olur
biraz yumuşak olur
öyle yersin.
kanlı kanlı
hatta pişirme direk ısır kopar ye

çok pisirip kösele gibi sert, üstelik kekikli olunca
o eti yapanın suratına vurmak istiyorum[signature][hline]Beş Hececiler

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 25 Ocak 2005 18:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
felixxx, 25 Ocak 2005 17:56 tarihinde demiş ki:
Mangalda pişen besinler kanserojen hale gelir.


Kanser olmanın en güzel yollarından biri =) ( Allah korusun tabi )[signature][hline]Never come near me again..
Do you really think I need you..
John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki:
Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kraşır'ı dinleme sen. Az pişmiş falan.[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog:
- Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım.
- Ya, o bizim ODTÜ değil miydi?
- ?!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 25 Ocak 2005 17:59 tarihinde demiş ki:
kekik ette berbat oluyor
et dediğin az pişmiş olur
biraz yumuşak olur
öyle yersin.
kanlı kanlı
hatta pişirme direk ısır ye

kösele gibi çok pisirip üstelik kekikli olunca
o eti yapanın suratına vurmak istiyorum

katilliyorumm..... leziz....:)[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..**

Only.Fenerbahçe..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi önce kömür ü köz halina getirirsin..
sonra kömürün üzerine biber ve soğanları dizersin tercihen domateste eklenebilir ama ben sevmem..
yanlız bunları kömürün üzerine diziyosun ızgaranın değil.. ızgarayla kömürün arasına koyucan ki biberden ve soğandan çıkan buharlar ete işlesin (lan canımız çekiyo hayvan)
daha sonra üzerine ızgarayı koyuyosun sonra üzerine, tuz ve kekiklenmiş et leri diziyosun.. abartı pişirmiyosun, dişlerini geçirdiğin zaman azı dişlerine bi svı salgılanıyomuş gibi hissediceksin sonraaa üüüfüffffff .... yellee yellee... sonra kırmızı şarabını açıyosun..[signature][hline]Forum the bell tolls
"ARAMAYA INANMIYORUM"
Chris Metcalf

[Bu mesaj Blizzard_IcedEye tarafından 25 Ocak 2005 18:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ehehe blizzy uçtun yaw abi :)

70 lik raki :P

tabi soğan biber domates 3 lüsü olmazsa mangalın ne zevki kaldı onlar olmazsa olmazları peki şöyle yapsak bi dometsi közde pişirsek suyunu etlere döksen sürsek falan güzel olurmu tadı?[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...