Sorj Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Cidden cok lazım bugun mangal yapacaz eti leziz olması icin neler yapmamız lazım.Püf noktaları nedir biraz bilgi lütfen. *! Mangalcı Osman Mod On *[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır [Bu mesaj Erutan tarafından 25 Ocak 2005 17:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Abi yapma açım zaten ölecem şimdi . *gurul guRuL*[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi.
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 et sahibinin mason olmasına dikkat edin[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Galeri
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 :=) abi cidden işi geyiğe vurmadan topiği sağlam cıkartıp bişeyler öğrensem yeter Yardım pls[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır
Pirvan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 said: John_Petrucci, 25 Ocak 2005 17:49 tarihinde demiş ki: et sahibinin mason olmasına dikkat edin Azuburaha[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish MannerDefence Officer I kill two dwarves before i kill two dwarves And then i kill two more..
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 terbiye edicen eti . edit:terbiyelicen onun gibi bişi:p [signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. [Bu mesaj Maedhros_Laorx tarafından 25 Ocak 2005 17:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 kullanacağınız etin mangal için özel dizayn olması lazım.Yani mangallık et olması lazım[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Galeri
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 et açık ciğer ve yürek var :) koyun taşağı vardı yanlış hatırlamıyorsam bi güzel mangal yapıp yiyecez ama biraz teknik gösterin terbiye derken tuzla falanmı terbiye edecez? napıcaz yardım plz :([signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Beni de çağırırsanız birşeyler ayarlayabilirim =)[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
felixxx Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mangalda pişen besinler kanserojen hale gelir.[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Eti pişirmeden önce 1-2 saat zeytinyağına yatırıp güzelce yoğurucan ve bekleticen.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Kekik kullanın mutlaka eti et yapan bence kekiktir[signature][hline] With each kill I grow wiser With added wisdom I grow stronger / A.E.
Bone Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 kekik ette berbat oluyor et dediğin az pişmiş olur biraz yumuşak olur öyle yersin. kanlı kanlı hatta pişirme direk ısır kopar ye çok pisirip kösele gibi sert, üstelik kekikli olunca o eti yapanın suratına vurmak istiyorum[signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 25 Ocak 2005 18:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 said: felixxx, 25 Ocak 2005 17:56 tarihinde demiş ki: Mangalda pişen besinler kanserojen hale gelir. Kanser olmanın en güzel yollarından biri =) ( Allah korusun tabi )[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 *! hepsini not eder * iskenderundayız abi gel yapak :) eşşek eti bile var :P 1 2 saat olması zorundamı böyle 15 dakka falan zeytin yağında bekletsek?[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Kraşır'ı dinleme sen. Az pişmiş falan.[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog: - Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım. - Ya, o bizim ODTÜ değil miydi? - ?!
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 said: Bonecrusher, 25 Ocak 2005 17:59 tarihinde demiş ki: kekik ette berbat oluyor et dediğin az pişmiş olur biraz yumuşak olur öyle yersin. kanlı kanlı hatta pişirme direk ısır ye kösele gibi çok pisirip üstelik kekikli olunca o eti yapanın suratına vurmak istiyorum katilliyorumm..... leziz....:)[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe..
felixxx Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Eti delik deşik yapıp Izzgara yapıcaksın, kral olur..sağlıklı olur[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Abi önce kömür ü köz halina getirirsin.. sonra kömürün üzerine biber ve soğanları dizersin tercihen domateste eklenebilir ama ben sevmem.. yanlız bunları kömürün üzerine diziyosun ızgaranın değil.. ızgarayla kömürün arasına koyucan ki biberden ve soğandan çıkan buharlar ete işlesin (lan canımız çekiyo hayvan) daha sonra üzerine ızgarayı koyuyosun sonra üzerine, tuz ve kekiklenmiş et leri diziyosun.. abartı pişirmiyosun, dişlerini geçirdiğin zaman azı dişlerine bi svı salgılanıyomuş gibi hissediceksin sonraaa üüüfüffffff .... yellee yellee... sonra kırmızı şarabını açıyosun..[signature][hline]Forum the bell tolls "ARAMAYA INANMIYORUM" Chris Metcalf [Bu mesaj Blizzard_IcedEye tarafından 25 Ocak 2005 18:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 ehehe blizzy uçtun yaw abi :) 70 lik raki :P tabi soğan biber domates 3 lüsü olmazsa mangalın ne zevki kaldı onlar olmazsa olmazları peki şöyle yapsak bi dometsi közde pişirsek suyunu etlere döksen sürsek falan güzel olurmu tadı?[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 hyr[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Galeri
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 ben sevmiyorum abi domatesi iğrenç oluyo közleyince [bence] TABI UNUTMADAN salatalık domates biber soğan maydonoz la hazırlanmış bir salata kaşıkla yicen ooofff[signature][hline]Forum the bell tolls "ARAMAYA INANMIYORUM" Chris Metcalf
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 blizz naaptın yaa? açtım koltuğa saldırdım açlıktan.[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me.
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 pişmiş domates kadar iğrenç bi şey varsa oda ..ktur.Ama mangalda güzel olabiliyor...[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Galeri
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 :) aman abi annen gelince koltuğun kolu yenmiş falan görmesin kızar sonra :grr: neyse ben şöyle bişey düşündüm Kimyon felan nası gider?[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır
Öne çıkan mesajlar