Shean Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 burada okuyan okumuş arkadaşlardan tüm sosyallik, ders vs hakkında tavsiyeler alabilir miyim? hazırlıklı olayım biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 ulas bana :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 bisiklet iş görür mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 NO. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Sonra detayli yazcam. Acil ozel sorun varsa yanitlayayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Adı büyük kendisi küçük olan üniversite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Beyazitta hangi bina? Iktisat mi? siyasal mi? Hukuk mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 merkez kampus diilmis konustuk dun :) siyasal gg zaten restorasyon devam ediyor hala, yetismez heralde bu ders yilina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 edebiyat fakültesi nasıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Dandik bolum o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 fiziksel olarak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 bisiklet iş görmez, adım atacak yer yok. insan ve araç trafiğinin ortasında, laleli'de. metro&tramvay iş görür. M1 yenikapı'ya kadar uzayınca beyazıt-taksim 10dk'ya indi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 beyazıt kampüsü aslında mükemmel bir potansiyele sahip, ağaçlar, çimler, açık alanlar, yüz yıllık binalar, boğaz manzaralı yemekhane vs... hepsi var, hakkaten varlar. ama maalesef türkiye'de ve üstüne akp hükümetiyle sıkıfıkı bir devlet üniversitesine ait :D bu yüzden kampüste değil devlet dairesinde hissediyosunuz kendinizi, benim için öyle oldu en azından. dersler için fakülte bölüm bilgisini vermen lazım ki bişi diyelim. iktisat fak. hocalarının yarısını sepetleyip, kontenjanı da 3'te 1'ine indirecek olsan elle tutulur bir fakülte olabilirdi kanımca. öğrenci işleri ile ilgili türlü efsaneler mevcut, mezuniyet belgemi istemedim henüz dönünce onunla uğraşacam, sürece göre bu paragrafı küfürle veya abartmışlar aslında şeklinde bitirebilirim ehe. ben üniv. değiştirmiştim, ilk yıl ders saydırırken aksaklıklar oldu, takip eden yılda kayıt esnasında biraz sorun oldu ama sonraki yıllar sanki kendilerini düzeltmeye çalışıyorlarmış izlenimine kapılmıştım. bir de 2.deneyimlediğim üniversite olduğundan beklentilerim ona göreydi zaten. kızlar hep çirkin kampüs etrafında bi bira devirelim kafamız yerine gelsinlik bir mekan yok, çaycı ve kebapçılar ile abuk subuk kafeler ve fotokopiciler var sadece bi de eski istanbul'un daracık sokakları böyle bi garip, geçen yüzyıla gitmiş gibi oluyosun arkalarda dolaşırken. silme insan ve araç trafiği var üstelik. daha başka ne yazabilirim bilemedim, sorun yani. okula hevesle gittiğimi hatırlamıyorum, galata köprüsünü geçtim mi başıma karabulut gelir gibi psikolojim bozulurdu. okul dışında bir hayatım olduğundan kafayı çizmedim çok şükür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 ısrarla soruyorum da anakapıdan içeri bisikletle alıyorlar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 içeri bisiklet girmesinin yasak olduğu bir üniversite var mı lan? en fazla şu tabela üniversitelerine bisiklet sokmak yasaktır, sadece apartmandan ibaret olan sdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Calar olm kurtler bisikletini. Istanbul universitesine bisikletle mi gidilir mk Yakindaki otoparka koy bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 gerçi ben ilk össye iktisat kütüphanesinde girmiştim çok bişey yoktu çeverede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Of Beyazit drami. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 bölüm dilbilimi bölümü olucak. siyasetle falan uğraşmam bile ya. hevesim bile kalmadı o işlere zati. dilbölümü nasıl olur peki? kızlar niye çirkin ya? hepsi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 seneye ben de ist ünü arap dili edebiyatı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 devrimci kızlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 hukukun kızları güzel gerisi leş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Pha said: Of Beyazit drami. avcılar kampüsü ne yapsın tecavüze mi uğrasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Tekirdag universitesine baglanmis avcilar kampusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 dil bölümü yalnız o büyük kapı ve arkasındaki alanı çevreleyen duvarlar arasında değil, onun arkasındaki sokaklardan birinde. beyazıt kampüsü diye mi geçiyor? hayal kırıklığı olabilir. bol bol ekmek arası nugget yersin artık. kızlar niye çirkin bilmiyorum, 3 sene falan arkadaşla tartıştık aynı şeyi biz de sfsdfsdf iü'yü tercih eden çoğunluğun sosyoekonomik arkaplanıyla alakalı olabilir ha mesela ege'ye git, kızlar bi güzelleşiyo, çünkü okullar aynı tier de olsa ege izmir'de ve izmir'den oraya giden çok oluyor, ortamı domine ediyorlar. dolayısıyla başka şehirden gelen kız da mecburen o modaya, kendine bakmaya vs. önem göstermeye başlıyor... iü'de bu yok, çirkin bakımsız bıyıklı kız olduğundan güzeli de koyveriyor, giyim kuşam olarak feyz alacağı zevkli eşcinsleri olmuyor falan. yani cinsiyetçilik kokuttum burayı ama gel zaman git zaman düşündüklerimden böyle bir sonuç çıkarmıştım. yoksa önemli olan iç güzelliği tabe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar