Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

istanbul üni beyazıt kampüsü

Shean

Öne çıkan mesajlar

beyazıt kampüsü aslında mükemmel bir potansiyele sahip, ağaçlar, çimler, açık alanlar, yüz yıllık binalar, boğaz manzaralı yemekhane vs... hepsi var, hakkaten varlar.

ama maalesef türkiye'de ve üstüne akp hükümetiyle sıkıfıkı bir devlet üniversitesine ait :D

bu yüzden kampüste değil devlet dairesinde hissediyosunuz kendinizi, benim için öyle oldu en azından.

dersler için fakülte bölüm bilgisini vermen lazım ki bişi diyelim.
iktisat fak. hocalarının yarısını sepetleyip, kontenjanı da 3'te 1'ine indirecek olsan elle tutulur bir fakülte olabilirdi kanımca.

öğrenci işleri ile ilgili türlü efsaneler mevcut, mezuniyet belgemi istemedim henüz dönünce onunla uğraşacam, sürece göre bu paragrafı küfürle veya abartmışlar aslında şeklinde bitirebilirim ehe. ben üniv. değiştirmiştim, ilk yıl ders saydırırken aksaklıklar oldu, takip eden yılda kayıt esnasında biraz sorun oldu ama sonraki yıllar sanki kendilerini düzeltmeye çalışıyorlarmış izlenimine kapılmıştım. bir de 2.deneyimlediğim üniversite olduğundan beklentilerim ona göreydi zaten.

kızlar hep çirkin

kampüs etrafında bi bira devirelim kafamız yerine gelsinlik bir mekan yok, çaycı ve kebapçılar ile abuk subuk kafeler ve fotokopiciler var sadece
bi de eski istanbul'un daracık sokakları böyle bi garip, geçen yüzyıla gitmiş gibi oluyosun arkalarda dolaşırken. silme insan ve araç trafiği var üstelik.

daha başka ne yazabilirim bilemedim, sorun yani.

okula hevesle gittiğimi hatırlamıyorum, galata köprüsünü geçtim mi başıma karabulut gelir gibi psikolojim bozulurdu. okul dışında bir hayatım olduğundan kafayı çizmedim çok şükür.
Sosyal ağlarda paylaş

dil bölümü yalnız o büyük kapı ve arkasındaki alanı çevreleyen duvarlar arasında değil, onun arkasındaki sokaklardan birinde. beyazıt kampüsü diye mi geçiyor? hayal kırıklığı olabilir. bol bol ekmek arası nugget yersin artık.

kızlar niye çirkin bilmiyorum, 3 sene falan arkadaşla tartıştık aynı şeyi biz de sfsdfsdf
iü'yü tercih eden çoğunluğun sosyoekonomik arkaplanıyla alakalı olabilir

ha mesela ege'ye git, kızlar bi güzelleşiyo, çünkü okullar aynı tier de olsa ege izmir'de ve izmir'den oraya giden çok oluyor, ortamı domine ediyorlar. dolayısıyla başka şehirden gelen kız da mecburen o modaya, kendine bakmaya vs. önem göstermeye başlıyor... iü'de bu yok, çirkin bakımsız bıyıklı kız olduğundan güzeli de koyveriyor, giyim kuşam olarak feyz alacağı zevkli eşcinsleri olmuyor falan.

yani cinsiyetçilik kokuttum burayı ama gel zaman git zaman düşündüklerimden böyle bir sonuç çıkarmıştım.

yoksa önemli olan iç güzelliği tabe
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...