tunch Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 bu arada legionda maks level olmadan mesleklerden pek bişey kazanmayı beklemeyin eskisi gibi değil crafting mevzuu, levellerken karakter leveline göre gelişiyor meslekler de. Main karakterinizde ilk başlarda muhakkak gathering olsun ve üstünüze giyebileceğiniz itemleri yapabildiğiniz bi craft mesleği seçin diyor betadakiler. Madenler ve otlar size özel olduğu için öyle ağım şahım farm yapmamız gerekmiycek gibi gözüküyor ayrıca. Bunları oyunu normal oynayacak biri olarak söylüyorum tabii gold kasma için başka taktikler olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Önceki linkte kendimi şikayet ettim içeriğinde spo var diye :D 4 tane motion book çıkarttılar şimdiye kadar. Hepsi çok başarılı. Hatta overwatch için de çıkartmışlar yeni gördüm. 1 - Magni: Fault Lines 2 - Nightborne: Twilight of Suramar 3 - Highmountain: A Mountain Divided 4 - ek paket sposu. 4 - Son of the Wolf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Dogru biliyomusum spoymus o zaman :) Tailoring konusunda cantalarin hic bir zaman outgear olmayacagini hatirlatirim ;) ama ben enchant+mining gitcem galiba. Tamamen ench+tailor kafamdaki warrior tasarimina ters geldigi icin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 server birleşimi felan mı var başkentlerde vs? burning legion'dan insanlar görüyorum bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 xrealm geldiğinden beri her yerde var başka serverdan elemanlar bir de şöyle bir add on kullanılıyor bunun için : http://mods.curse.com/addons/wow/server-hop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Server hop nerflendi, sehirlerde gordugunuz legion icin mergelediler tum sehirleri. Artik bi bolgede kapasiteden fazla insan varsa yeni intance aciyor blizz. Diyoruz serverlarin bir anlami kalmadi artik trade haric diye :p Gelelim professionlara, double craft kotu cunki bop esya var blood of sargeras diye ve professionlara lazim bu. Fishing ile dusuk sans ve bazi world questlerle geliyor, cok hardcore boyle farm seven birini cok zorlamaz uzun vadede. Tailorin yaptigi omuz enchanti var, daha cok cloth dusmesine yariyor. Jc cok kotu gem olayi bozuldugundan beri, necklerde classa gore degisiyor, kimi class icin neck effect bis oluyor, kimi class icin cop Pristin neck misal 170k mana ve health veriyor, mandatory direk ilk tier raiding icin Hunterinki petin ayni familyadan beastlere dalarken %60 fazla damage vermesini sagliyor, duruma gore op de olabilir copte Dk ninki %50 healthin altina dustumu %20 movement speed veriyor, situational gene Shaman ise sudayken combat disinda ise 1200 health mi ne recover ediyor, copluk direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Stringray said: server birleşimi felan mı var başkentlerde vs? burning legion'dan insanlar görüyorum bugün. ana şehirlerde yok dşye biliyorum xrealm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 yeni geldi zaten onu dioz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Prepatchten beri tanaan'da bayagi alliance goruyorum ben baska serverlardan. Eger boyle devam etcekse guzel hfc onunde arada pvp donuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Laurelin said: yeni geldi zaten onu dioz :D hoşgeldi sefa geldi o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 chronicle simdi bitti gozlerim doldu Ardogan said: Ardogan was born sometime before 2,700 BDP and was among the first generations of human mages to be trained following humanity's first successes with magic during the Troll Wars. Ardogan was an immigrant from another part of Arathor to the growing trade outpost of Dalaran. At the that time in Arathor's expansion, Dalaran was rapidly growing in population, culture, and wealth. Occupying a place at the center of the kingdom, it was a hub of commerce and travel. The townspeople found Ardogan to be an eccentric mage, but brilliant in his endeavors. Carrying the admiration of the people, they elected him their leader. http://wow.gamepedia.com/Ardogan biz ona ulkeye lider ol dedik o gitti dunyalarin lideri oldu http://i.imgur.com/QSHRIFu.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 lord_gorthaur said: benim arkadaş warrior tank oynuyordu. izledim biraz, tankin bence güzel olmuş. Agro dummy modan çıkmış, gerçekten hasar almamak yada az hasar almak için cd'lerini kullanıyorsun. eğer beta izlemediysen yanlış izlemişsin çünkü aggro hala dummy mode. benden 20-40 ilvl yüksek dpsler bile aggro alamıyor, en ufak sorun bile yaşamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Gençler çok basic bir konuda danışmak istiyorum: Ben WOD'da Monk 90layıp 100'a levellamıştım da şimdi yıllardır oynadığım Warlockımı 90 dan 100 e getirecem ki legion da onla oynayayım. başladım şimdi levellamaya da bunu en kısa şekilde yapmam için bir booster item potion ıvır zıvır var mıdır rahat bir şekilde elde edebileceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 gökhanjım şunu alıyosun AH'dan: http://www.wowhead.com/item=128312/elixir-of-the-rapid-mind sonra gorgrond'daki objectiveleri almost complete yapıyosun yani 15 mob kes diyosa 14 kesip bırakıyosun gibi rotanı filan da önceden kestiriyosun, ardından önceden satın aldığın elixir'i içip hepsini tamamlıyosun, bi anda xp yağıyo eğer flying varsa hatta treasurelara da konabilirsin. güzel bi rota bulmuştum ben bikaç ay önce alt karakterimi levellarken, dur bakayım hah buyur: http://imgur.com/a/c7OXq ayrıca ekstra olarak garrisondan şunu da alabilirsin daha çok xp için: http://www.wowhead.com/item=120182/excess-potion-of-accelerated-learning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 bide 100 olunca gearliycaksan ses et lfr birlikte girmek en hizlisi su an personal loot eskiden trade olmiyordu, simdi ise eger uzerindeki item daha yuksek ise millete tradelenebiliyor valro cap e giren 3-4 ayni armor class tek lfr den 4-5 parca passlayabilir minimum :3 legionda daha rahat gearlanicak iste millet, butun olay diablo mantigi yeniden kesiyim titanforged duser belki olucak. elaleme sacma sapan itemlar dusuyor su anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 of elixir of the rapid mind en ucuz 4.5-5K gold ya tanesi. benim 2.5K param var das ben en iisi quest yapayım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Birileri bana yıllar sonra paket falan alıyor ama çözemedim. ne böyle bi kartım var nede 5 yıldır oyuna girmişliğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Mortis said: of elixir of the rapid mind en ucuz 4.5-5K gold ya tanesi. benim 2.5K param var das ben en iisi quest yapayım :( garrison'daki pot'u al o hayat kurtarıyor. Şu eleman treasure yerlerini ve gereken addonları anlatmış (treasure'lar çok önemli power level için hem garrison resource sağlıyor hem de bir tıkla 15k exp alıyorsun) http://us.battle.net/wow/en/forum/topic/15269367324 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 birisi acc ne çökmüş bence :) roll back yap bana ver trollerim .. Xaero said: Birileri bana yıllar sonra paket falan alıyor ama çözemedim. ne böyle bi kartım var nede 5 yıldır oyuna girmişliğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 nası cokecek ki Mobile Authenticator var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 bir gir bak bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 sleepingdeath said: bir gir bak bence Kaç GB oldu ki oyun yüklü bile değil bende :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Çok GB.... En son baktığımda 30du, legion için 20 daha indirdi noluyor dedim. Klasör 48gb şuan. Brrrrüssssst Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 53.8 bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar