Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Legion Ana Konu

yekeyeke

Öne çıkan mesajlar

Abi oyunda hala şu multi-spec queue bug unu düzeltmediler.

Tank/Healer olarak queue oluyorum misal, Tank ol sen diye karar veriyo kendi kendine, bakıyorum healer eksik göründüğü için ortalama bekleme süresi 20 sn. falan görünürken 3-4 dk bekliyorum, beklemeye devam falan queue den çıkıp sadece o an ne eksikse o olarak queue olursam instant queue. Yani iki/üç role ile queue olursan hangisine en fazla ihtiyaç olduğunu beceremiyo alet.
Sosyal ağlarda paylaş

quixef said:

Abi oyunda hala şu multi-spec queue bug unu düzeltmediler.

Tank/Healer olarak queue oluyorum misal, Tank ol sen diye karar veriyo kendi kendine, bakıyorum healer eksik göründüğü için ortalama bekleme süresi 20 sn. falan görünürken 3-4 dk bekliyorum, beklemeye devam falan queue den çıkıp sadece o an ne eksikse o olarak queue olursam instant queue. Yani iki/üç role ile queue olursan hangisine en fazla ihtiyaç olduğunu beceremiyo alet.

Bir zamanlar "ulan ben beta tester olcam, bu buglarla oyun çıkacak, dünya meselesi yapardım, uçardım amerikaya kapılarını çalarım" diyordum. Beta test'e talip olduydum 3-4 sene önce, panda es geçti, WoD es geçti, şimdi legion beta teste seçildim. Ama bu bahsettiğin saçmalıkların yanında süper salaklıklar var o yüzden beta test etsen nolur etmesen nolur diye düşünüyorum artık.
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni craft gear cabuk cop olmuyor, wow tarihindeki en kapsamli crafting revampi yaptik demiyorlar basina. En dandrik wod da bile craft gear iyiydi hatta cogu mythic yapmiyan icin bis parcalar hep crafttaydi

Profession enchantlari filan gg cunki cidden sacma idi, herkes bs-jewel geziodu bi donem, hatta raidwide bufflarda gg fulan streamline ve prune un zirvesi bu
Sosyal ağlarda paylaş

alt olduğu sürece bis yapamazsan bile craft'tan para kazanırsın.
Benim tecrübem enchant'ten bs'ye göre daha kolay para kazanılıyor hele ki epiklerin bini bir para oldu bu dönem.

Eğer recipe'lar wod'daki mantıkta giderse herhangi bir craft ile para kazanırsın. Yoksa wod öncesi 1000'de 1 drop olan veya günlerce rep kasıp high end recipe'lara kalırsa oyun o zaman JC ve enchant'ın işi zora girer, daha çok alt'lar için bs, lw, tailoring ile para kazanırsın.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

Laurelin said:

Ya bana bilale anlatır gibi anlatsana. Önceden ben exp e başlamadan önce profların bonuslarına bakardım. Hangi slot a hangi bufflar veriyor diye bakıyordum. Dk da mobility sıkıntı ise engineerdan rocket boost, glide etc alıyorduk atıyorum.

Bu olaylar bitti mi revample?

Yok legionfa daha degisik bonuslar var

Double craft uzak duru, jc nin misal classa ozel efwktleri olan neckleri var ve satabiolar. Bs nin mounttayken mine vs toplamaniza yariyan bisiyi var, satiliyor bu ama bs kendi kullaninca 4 kat uzun gidiyor buff vs vs

Sevdigin prof neyse onu yap :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...