Fin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Galiba release gununde veriyormus g2a. Amaan, aldim valla bnetten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Abi oyunda hala şu multi-spec queue bug unu düzeltmediler. Tank/Healer olarak queue oluyorum misal, Tank ol sen diye karar veriyo kendi kendine, bakıyorum healer eksik göründüğü için ortalama bekleme süresi 20 sn. falan görünürken 3-4 dk bekliyorum, beklemeye devam falan queue den çıkıp sadece o an ne eksikse o olarak queue olursam instant queue. Yani iki/üç role ile queue olursan hangisine en fazla ihtiyaç olduğunu beceremiyo alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 7.0'da glyph'lerin nasıl çalıştığını merak edenlere: https://www.youtube.com/watch?v=ApVt6RIopoc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 unholy dk'ı sevdim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Unholy baya zevkli. Bir de ilk talent ı ebon fever aldıysan baya takip gerektiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 quixef said: Abi oyunda hala şu multi-spec queue bug unu düzeltmediler. Tank/Healer olarak queue oluyorum misal, Tank ol sen diye karar veriyo kendi kendine, bakıyorum healer eksik göründüğü için ortalama bekleme süresi 20 sn. falan görünürken 3-4 dk bekliyorum, beklemeye devam falan queue den çıkıp sadece o an ne eksikse o olarak queue olursam instant queue. Yani iki/üç role ile queue olursan hangisine en fazla ihtiyaç olduğunu beceremiyo alet. Bir zamanlar "ulan ben beta tester olcam, bu buglarla oyun çıkacak, dünya meselesi yapardım, uçardım amerikaya kapılarını çalarım" diyordum. Beta test'e talip olduydum 3-4 sene önce, panda es geçti, WoD es geçti, şimdi legion beta teste seçildim. Ama bu bahsettiğin saçmalıkların yanında süper salaklıklar var o yüzden beta test etsen nolur etmesen nolur diye düşünüyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 level kasarken şöyle yaptım talentları http://www.wowhead.com/talent-calc/death-knight/unholy/MI0 aoe yardırıyorum diye zaten dmglar baya bozuk gibi, elitler falan normal mob hızında ölüyor. normal moblar genelde 1-2 vuruşta ölüyor ve 1 tane heirloom var üzerimde asds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Burda biri birine legion alcakti iddia sonucu. Nooldu ses seda yok galiba. Bingildak sana mi alicaklardi. Nicki gordum aklima o geldi direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 evet spark bana alacaktı iddiayı kaybettiği için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 legionda dk'a ne prof almalı ya? engineering diyordum ama baya tırt gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Enchanting iyi para, cop epikleri vendorlamak yerine enchant yaparsin. Tailoring de cantalar nedeniyle iyi para ediyor. Engineering hakkinda bilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 bingildak said: legionda dk'a ne prof almalı ya? engineering diyordum ama baya tırt gibi. main olarak kullanıcaksan mining + blacksmith ile başla, sonra mining yerine jewelcraft geçersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 genel olarak prof bazlı item enchant olayını kaldırmışlar sanırım? engineering eskiden gadget falan takıyordu ya item slotlara. onları falan göremedim. bs'nın ne olayı var? item craft olayı nasıl olsa 2 haftada tırt oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Yeni craft gear cabuk cop olmuyor, wow tarihindeki en kapsamli crafting revampi yaptik demiyorlar basina. En dandrik wod da bile craft gear iyiydi hatta cogu mythic yapmiyan icin bis parcalar hep crafttaydi Profession enchantlari filan gg cunki cidden sacma idi, herkes bs-jewel geziodu bi donem, hatta raidwide bufflarda gg fulan streamline ve prune un zirvesi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 alt olduğu sürece bis yapamazsan bile craft'tan para kazanırsın. Benim tecrübem enchant'ten bs'ye göre daha kolay para kazanılıyor hele ki epiklerin bini bir para oldu bu dönem. Eğer recipe'lar wod'daki mantıkta giderse herhangi bir craft ile para kazanırsın. Yoksa wod öncesi 1000'de 1 drop olan veya günlerce rep kasıp high end recipe'lara kalırsa oyun o zaman JC ve enchant'ın işi zora girer, daha çok alt'lar için bs, lw, tailoring ile para kazanırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Ben ench + tailor yapıcam shamana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Laurelin said: Ya bana bilale anlatır gibi anlatsana. Önceden ben exp e başlamadan önce profların bonuslarına bakardım. Hangi slot a hangi bufflar veriyor diye bakıyordum. Dk da mobility sıkıntı ise engineerdan rocket boost, glide etc alıyorduk atıyorum. Bu olaylar bitti mi revample? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 O olaylar 2 sene önce WoD geldiğinde bitti. Bu exp için de aynı şekilde devam edeceklerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 http://content.madefire.com/s-d5a7dcd134f54d98b8dfd7d804e2e493/index.html# çok iyi işler yapıyo ipnetörler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 (tu) ama king varian'la ilgili şey spoiler değil mi şu an? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 BAYAAAAAAAAAAAAAAAAAAA İYİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 bingildak said: Laurelin said: Ya bana bilale anlatır gibi anlatsana. Önceden ben exp e başlamadan önce profların bonuslarına bakardım. Hangi slot a hangi bufflar veriyor diye bakıyordum. Dk da mobility sıkıntı ise engineerdan rocket boost, glide etc alıyorduk atıyorum. Bu olaylar bitti mi revample? Yok legionfa daha degisik bonuslar var Double craft uzak duru, jc nin misal classa ozel efwktleri olan neckleri var ve satabiolar. Bs nin mounttayken mine vs toplamaniza yariyan bisiyi var, satiliyor bu ama bs kendi kullaninca 4 kat uzun gidiyor buff vs vs Sevdigin prof neyse onu yap :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 alchemy o zaman ya, aktif consumable candır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Tailorun şu ekstra cloth düşürme bonusu legionda da olacak mı? Olmayacaksa anlamı yok tailoringin alchemy güzel kafa :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar