kfg Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Evet başlıktan da anlaşılacağı üzere bu siteye giremiyorum. Bende'mi sorun var bir tek anlamadım. Daha iki gün önce giriyordum ama iki gündür giremiyorum. Eğer sorun bendeyse ne yapmam gerek ? [Bu mesaj kfg tarafından 20 Kasım 2004 10:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 siteyi bilmiyorum belki yanlış yazdın ama supr deil de super yazsan?? başlığı yanlış yazdıysan sorry..[signature][hline] itiniayla sabanci böcegi öldürülür.. Sabancı üniversitesinde saat 4'tür Cafe Dorm'da Dela Xaer ve Penth muhabbet etmektedir. Adamın tekinin bodruma ikamet ediyo gözüküyo ama yurtta kalmadigini soyler dela.. penth: e nasil her gün gidip gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 tek giremiyen sen degilsin su anda down sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 ben de giremiyorum[signature][hline]Bob Kelso.10 inches. It's like a baguette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 sunucu olayi..kendini refresh ederken denk dusmus olabilirsin az bekle 15-20 dakka falan ...o zaman rahatlikla gireceksindir yada daha kotusu sunuc cokmustur belki ..[signature][hline]msn:[email protected] icq:295941103 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 said: Xaer_Aloneheart, 20 Kasım 2004 10:35 tarihinde demiş ki: siteyi bilmiyorum belki yanlış yazdın ama supr deil de super yazsan?? başlığı yanlış yazdıysan sorry.. doğrusu suprnova.org'dur, yanlış birşey yazmamış, hatta supernova.com çok karıştırılan bir sitedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 arkadaslar suprnova.org paralı mı oldu ? siyeti açmışlar ama ben mi hayal görüyorum yoksa (panik olur!)[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki: ya bu adam ne zaman banlanacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 ne tesadüf bende giremiyorum!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 arkadaşlar suprnova paralı oldu. geçmiş olsun[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki: ya bu adam ne zaman banlanacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 suprnova.org net ve com parali olanlar fakelerine giriosun yanlislikla hep org hala bedava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 evt fark ettim bir an ödüm koptu ama :lol: la bide nasıl benzetmişler aynı olmuş :p[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki: ya bu adam ne zaman banlanacak? [Bu mesaj theKingpin tarafından 21 Kasım 2004 01:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 bende giremiorum halen, torrentbits e de giremiorum noldu acep ya...[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 said: theKingpin, 21 Kasım 2004 00:23 tarihinde demiş ki: arkadaşlar suprnova paralı oldu. geçmiş olsun http://forum.paticik.com/view.php?id=86675 Torrent ile ilgilenen herkese şu linki yollamanızı istiyorum. suprnova.org yazdığımda typo yaptım sanılıyor, sonra da "supernova.com paralıymış başka site söyle" diyorlar ben de felç oluyorum anlatmaktan. çocuklar pasta da yiyebilsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 www.donvitorrent.com buda guzel baya[signature][hline]fol lol the doh fol the day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Ben hala giremiyorum. Don Vito Torrent arayüzü nasıl birşeymiş öyle yaw, siteyi bulamadı gene abuk subuk bir search motoru açtı sandım :). [Bu mesaj kfg tarafından 21 Kasım 2004 09:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 +1 valla arayüz ne yalan söyleyeyim berbat! ama içerik fena değilmiş:)[signature][hline]öss nubisi MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 bende giremiorum hala suprnova ya :[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 bende giremiyorum sanırım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 arkadasin dedigi gibi donvito yu deneyin[signature][hline]msn:[email protected] icq:295941103 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 donvito daki hiç birşeyde ne seed nede peer bulabilio : hala da suprnova'ya giremiorum acaba başka girebilen var mı? google da biraz aradım bazıları ip lerle ilgili bi blocklanma olayından bahsediordu :-?[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 valla gayet rahat giriliyor :) adresi dogru yazdiginizdan eminmisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 www.suprnova.org ? hep girebiliodum normalde, dünden beri bi türlü açılmıo beklio beklio beklio, sonra google a dönüo adını buluo sitenin ama altında adres bulamıo : pff[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it. [Bu mesaj octopus tarafından 21 Kasım 2004 17:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jezz Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 sorun var sanırım bende giremiyorum, giremeyenlerin hepsi adsl mi?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Ben 256k adsl'im... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 sanırım türkiye ipleri banlanmış.proxy kullanarak girebiliyorum.[signature][hline]Bob Kelso.10 inches. It's like a baguette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar