monoscope Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Merhaba, Kurban bayramını 9 güne bağlayıp tatil yapmayı planlıyorum eylül sonlarında nerelerde denize girmek güzel olur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 ege serin olabilir, akdeniz kıyısına git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Bodrum guzel olur da cesme sogumus olur o zamana Antalya kasima kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 antalya aynen. ege soğumuş olur. geçen sene biz o tarihlerde bodrumdaydık, üşümedim değil. gümbet mi ne ordaydık ama, belki diğer kısımları farklıdır, yanlış yönlendirmeyeyim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 dedikleri gibi. ama misal izmir eylül başlarında idare ediyo. sonlarına doğru ı ıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Hmmm eylul sonu bi antalya yapabilirim bende sanirim, bi deniz gormeden kapamiyim bu seneyi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 katar'da girdik biz su çok kötü geldi :3 kumsalı güzeldi ama baya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Ne var bizde pattayada girdik nisanda! (Annem girdi ben oturdum kenarda:() Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 isitmali havuzu olan tesis bul..garanti yontem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Ayvalık tarafları dışında Ege'de o kadar soğuk olmuyor. Geçen yıl biz yapmıştık pekte güzeldi vallahi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 denize girmekten çok serinde gezmeyi düşünerek bir yerlere git boş vaktinde yarım saat girsen yeter marmaris tarfına gidersen gezecek yer çok bir de eylül sonunda kimse olmuyor tek tabanca gitme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 kıbrıs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 eylulde ege sogumaz hatta en sıcak oldugu zamanlar olur deniz suyunun antalya abdest suyu gibi olur eylulde datça falan git bük bük gezersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 ben de 28 ağustos gibi bodruma gideceğim, gayet sıcak oluyor değil mi eylül başında da ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 datça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 bozcaada oneririm ama serin biraz algida reklami gibi dusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Liebe said: ben de 28 ağustos gibi bodruma gideceğim, gayet sıcak oluyor değil mi eylül başında da ? bodrum pek güzel oluyor eylülde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 sıcak bi yerlere gir Antalya güzel alternatif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Deniz'e girmeyin, günah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 akçay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Ben gecen sene kas'ta girmistim. Gayet sahaneydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Antalya. Hemde en güzel zamanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Eylulde Bodrum. Net. Bodrumda deniz icin de gezmek icin de en guzel ay eylul. Lan agustos geldi kicimi suya sokamafim hala. Pfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 bozcaada demeye gelmiştim, denmiş, gidiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Eylulun 15ine kadar bodrum yalniz. En guzel 15 gun oyle diyim. Sinrasi random. Bi sene iyi olur eylul sonu denize girersin bi sene soguk olur gece hirkayla oturursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar