Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 yokmuş , bundan sonra var , gittim paticik diye üyelik aldım adsfadsfadsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 neden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 subreddit açsan anlarım yine de üyelik niye alıyosun? onu da zaten 28 gün önce almışsın galiba, niye şimdi yazma ihtiyacı hissettin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 ete gelmesini beklemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 http://www.reactiongifs.com/r/2012/09/Billy-D_Approves.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 mithat procladi bu gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paticik diye forum varken Redditte subreddit açmak niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Dedikodu icin, buyuk sitelerin var hep bole subredditleri o sitede tartisilamayan gizli kapakli konu ve dramlar icin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Burada tartışılamayan konu mu var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Kuddusinin imzada yer almaya çalışıyorum böylece artık bende cool bir çocuk olabilirim okulda ama bu başlıklar yetmiyor. Bi de , bilmem , aliim dedim aldim :D öyle çok aman aman bir mantık aramadım altında sadfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar