Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 https://play.google.com/store/apps/details?id=opotech.finevolumev2&hl=en Bir bakabilir misiniz? Ona gore CM12 yukleyecegim ya da yuklemeyecegim. CM12 kullanan biri bakarsa mutlu olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 yazar orda aletinle calisip calismadigiu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Aletle calisiyor. Ama Lollipop epey farkli bir sistem oldugu icin ses ile ilgili yazilim degistiyse calismaz. Ona baktim yorumlarda, gormedim bir sey. Bu arada programi tavsiye ederim. Bu olmadan Android ile muzik dinleyemedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Android dun test icin kullandim bi app icin. Aman yareppi nasil bir yavaslik ve tutarsizliktir. Valla allah developerlarina acil sabirlar versin. Ios ve wp dan sonra ossbir olsa cekilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 5.0.1'de calisiyor gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar