yav Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 compact olması ve su geçirmemesi özellikle cezbetti öyle söyleyeyim. güzel de bir kılıf alır haşır huşur kullanırım. 64gb sd de yakışır yanına. 4k video çekiyomuş bi de sdffssfd 21mp foto falan. he fotoğrafla ilgim alakam olduğundan pek tabi o rakamlara kanmadım ama yarısı 3'te1i kadarını iyi çekse gene iyi yani. telefon sonuçta bi de eheh sony olması da güven veriyor. walkman lifelog uygulamaları falan da kaale değer olmasa da hoş şeyler sanıyorum. su geçirmeyip iyi foto çekmesi bi gıdıkladı içimi ne diyim. şimdi tatile gidcez hatunla kanoya bincez falan onları düşünürken buldum kendimi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 930 düşünüyorum ben de ama kafamda oturtamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Su adama sony aldiranlar utansin ya. Vicdansizlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Nedenmiş? Aldım gitti valla ordan yazıom :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 zenfone 2 demedi mi kimse de gitmiş yeto gibi sony almış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Yeto babandır :D Zenfone'u epey araştırdım ve dandik oldugunu dusundum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 yav nasıl telefon, takip ediyodum konuyu ben de bu fiyat aralıklarında birşey almayı düşünüyorum help mi plz zenfone neden dandik olduğunu düşündün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 henüz 24 saat oldu, elimden düşürmedim gerçi. bilgisayarı yeni açıyorum öyle söyleyeyim, çocuk hevesine kapıldım resmen ehueh. hearthstone'u telefonda oynuyodum, en son deck dizmeye çalışırken olm onu da bilgisayarda yap ulan:) dedim kendi kendime. ios'dan android'e geçtiğim için de bir merak bir heves uyanmış olabilir. keşfediyorum falan işte. ilk izlenimlerim, malzeme kalitesi iyi, tutuş hissiyat güzel. hız, geçiş vs. tekleme hiç yok. şarjı çok iyi dayanacak gibi geldi. ne istiyosam yapabildiğimi farkettim telefonla sdfkssfsdf tekrar belirtiyorum ama iphone4'den geçtiğimi, ona göre bir son kullanıcı profili oluşsun yani kafanda =) zenfone'u da övüyorlar epey, aslına bakarsan satılan her telefon övülüyor internette =)) sanırım belli bir eşik geçildi bu telefon teknolojisinde. o yüzden uzun vadeli kullanım performansı önemli. zenfone'la ilgili review'leri okurken 1-2 yerde kırılma oldu bende, hevesim kaçtı. Tam hatırlamıyorum neler olduğunu hemen diğer telefonların etkisine girdim çünkü. Ama genel olarak Asus'un laptoplardaki gibi güven vermediğini, telefon olayında taklitçiliğe düştüğünü, çıkarımsadığımı hatırlıyorum. Bir de kişisel tercihlerden ötürü <5" 'de en iyi performans ve dayanıklılığı bulmak istedim, yolum x3c'ye çıktı. Özetle bunu diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Anladım sağ ol. Kesin olarak almadan önce yazarım yine buraya, görüşlerin değişmiş mi vs sorarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 G7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 http://imgur.com/hOjV1tK :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 yav said: http://imgur.com/hOjV1tK :D https://pbs.twimg.com/media/BqpQ_J-CYAAnjRm.jpg:large Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 uzun vadeli kullanacaksan i6 al geç.. hiçbir android teli (htc bile olsa) 5+ yıl kullanamazsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Iphone da kullanamaz zaten bu gidişatla 5 yil ne araba mi bu. Bilişimde ne 5 yıl gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Donanım sağlam kaldığı sürece kullanır. Yeni işletim sistemi sürümleriyle yada uzun süreli kullanımlarda stabilite bozulursa custom romlara yönelinebilme gibi bir şans var androidde. Apple yeni sürümlerle eski telefonları kullanılmaz hale getirebiliyor ve alternatifi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 4s bile hala kullanılabilirken neyle kıyaslıyorsunuz anlayabilmiş değilim apple'i..? hiçbir tel iphone kadar uzun gitmez net.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 4s değil 4te hala iş görüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 benim 3310 da sapa sağlam çalışıyor hala, o zaman 3310 > all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Ben 4s'le bu mesajı yazabiliyorum, 3310'la yaz gel sonra konuşalım Ha İOS 9 yükledim bir de. En yeni işletim sistemi. Hala gayet hızlı. Bu telefondan 6 ay sonra alınmış galaxy s3 tamamen canini verdi attık onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 3310 la bu mesaji yaziyorum suan 3310 > all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 G2 al geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Darestan said: benim 3310 da sapa sağlam çalışıyor hala, o zaman 3310 > all 3310 bir efsane zaten... 4 fiziksel olarak yıpranmadı. telefon,hotspot,whatsapp, facebook, navigasyon ve internet tarayıcı olarak iş görüyor. çektiği resimlerde facebooka koymak için yeterli. aynı dönemde s3 alanların telefonları çöp oldu mesela... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 insanların gayet hızlı anlayışı baya farklı tabii ya. kız arkadaşımda bundan 1.5 yıl önce 4s vardı, kullanırken dişlerimi gıcırdatıyordum hehe. neyse uzun lafın kısası fakirlik zor. fakirseniz ucuz alın, değiştirme imkanınız olsun. GM'ın telefon falan mesela ideal o durum için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Zaten sevmediğim efektleri falan kapattığımda gayet hızlı ya telefon. Hearthstone bile oynatıyor daha ne olsun. Ki ben hassas adamım bu konularda. Sürekli takılsa yavaşlasa falan 10 defa değiştirmiştim Telefonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 valla ben hareketli operatör logosu bile kullanıyorum 3310 da tık demiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar