khalad Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Şimdi yükledim de bir değişiklik yok gibi hatta hızlanacak denildi bence yabaşlamış durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Direkt yükledim, şimdilik sorun yok akıyor gene :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 mokoko said: beyler arabistan'da çıktığı saniye yeni modeller dolar karşılığının cüzi bir miktar fazlasına teslim edilir. her hafta gidip geliyorum isteyene getiririm. watch, iphone, ipad ne isterseniz. kur böyleyken ayni fiyata geliyor tr'yle nerdeyse :3 pasaport kaydina degmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 khalad said: Şimdi yükledim de bir değişiklik yok gibi hatta hızlanacak denildi bence yabaşlamış durumda. 6s+ hizlandi bende, akicilik artti sanki cozemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Fin said: mokoko said: beyler arabistan'da çıktığı saniye yeni modeller dolar karşılığının cüzi bir miktar fazlasına teslim edilir. her hafta gidip geliyorum isteyene getiririm. watch, iphone, ipad ne isterseniz. kur böyleyken ayni fiyata geliyor tr'yle nerdeyse :3 pasaport kaydina degmez. tr fiyatlar açıklansın bi öncede sonra görücez ne kadar fark var arada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 valla icim acidi benim ya 4800 sar görünce ben gittigimde 2400TL yapiyordu 4800SAR :P simdi 8600falan sfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 abi hiç sorma ya ben ilk geldiğimde 1e 1 falandı şimdi 1,65 herşey otomatik pahalılandı. 100 liradan aşşa yemek yiyemiyosun adam gibi dışarda... neyseki ilk geldiğimde bütün alacağım şeyleri almıştım. iyi ki beklememişim. 1300 tl'ye ps pro 1800'e switch falan aldım zamanında zamanında dediğimde 1 sene önce falan sadfdasfdsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 mama noura'ya gidin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 mama noura bile ateş pahası oldu ya. zam yaptılar ztn bi 6 7 ay önce. 25 riyal'den aşşa çıkamıyosun artık. içicekle falan 30'a geliyo ztn. 30 riyal dediğinde 50 lira ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 go go al baik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 al baik tavukçu abi içim dışım tavuk oldu ztn bi de oraya gitmeyelim safdsafd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 of benim de karnim acikti, cikayim da bi 100 liraya tavuk doner yiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 kızarmış shrimp güzel yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Esh said: khalad said: Şimdi yükledim de bir değişiklik yok gibi hatta hızlanacak denildi bence yabaşlamış durumda. 6s+ hizlandi bende, akicilik artti sanki cozemedim. 7 plus kullanıyorum bende ama işte sanki bir tık yavaş gibi özellikle uygulana açılışları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 bitmedi su geyik her sene fifa'da gol atmanin zorlasmasi gibi ios update ile telefonun yavaslamasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 https://arstechnica.com/gadgets/2018/09/ios-12-on-the-iphone-5s-iphone-6-plus-and-ipad-mini-2-its-actually-faster/?amp=1 iphone 5s, 6+ ve ipad mini2 için denemişler ve %15 civarında bir hızlanma görülmüş ios12 ile beraber test edilen applere erişimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 apple millet upgrade etsin diye ilk andan biraz optimize edip zamanla -50%'yi gostertir onlara, bi de 6 ay sonra yapsinlar o testi bakalim timebomb koymustur kodun icine sirf yavaslatmak icin if date > 2019: sleep(0.1) yillarca elinizdeki telefonu yavaslatip anca cikip ozur dilediler, cok buyuk skandal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 7 plus da pil ömrü uzadı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 sardalya said: apple millet upgrade etsin diye ilk andan biraz optimize edip zamanla -50%'yi gostertir onlara, bi de 6 ay sonra yapsinlar o testi bakalim timebomb koymustur kodun icine sirf yavaslatmak icin if date > 2019: sleep(0.1) yillarca elinizdeki telefonu yavaslatip anca cikip ozur dilediler, cok buyuk skandal valla er geç bütün foyaları ortaya çıkıyor. Gerçekten öyle bişi var mı bilmiorm ama mesela huawei işte benchmark app indirilip çalıştırıldığında overclock yapıyomuş alete.. Aynı benchmark testi imzalayan firmayı değiştirip yükleyip çalıştırdığında gerçek sonuçlar ortaya çıkıyor mesela.. Son olaylarda mantıklı bir sav sürdüler ama.. pilin ömrü bitiyor. Yarıda kapanmasın diye yavaşlatıoz dediler sonra istersen buna sen karar ver diye update yayınladılar. yalnız senin bu dediğin if date komutu gibi bişi varsa ve ortaya çıksa, doğrultamaz belini bir daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 .. We are thrilled that Shazam and its talented team will be joining Apple .. We are excited to announce that Shazam has entered into an agreement to become part of Apple .. https://itunes.apple.com/tr/app/shazam/id284993459?mt=8&ign-mpt=uo%3D4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 böyle hamleler ile ekosistemi büyütüp, spotify'ı yavaş yavaş oyunun dışına itecekler. önce lyrics eklediler, şimdi de shazam ı gömerler içeriye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=_XneTBhRPYk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 mfi certified olmayan aliexpress kablosuyla ipadimi şarj ediyim mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 hayvan gibi ısınıyor ipad. kapalıyken şarj ediyorum yeni kablo gelene kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar