eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 bişeye tıkla falan yok. direk acc'a yüklendi. kendi battle.net accunu chek etmen yeterli diyor. mailde "şuna buna tıkla" yok. işte olduğu için bakamadı. eve geçsin bakacaz nedir diye. Maile bende baktım, gayet sağlam duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 eregorn said: hazır bu uplanmışken buraya yazim. kardeşime blizzden mail geldi. al sana WoD + 90lvl boost + 1 ay bedava. Ne ayak la bu banada geldi lan bu? öyleyse başlarım valla biri aydınlatsın plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Battlenet hesabına bak bakalım. Güncellenmiş mi. Bi de 16sına kadar hakkın var diyor. 16sına kadar mı oynayabilirsin yoksa 16sına kadar giriş yaparsan senindir mi bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 oha yükseltilmiş ama dediğin gibi 16sına kadarmı yoksa lifetime mı belli değil ama WoD gözüküyor şu an ve herhangi bir ibare yok trial vs gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Frostbite said: oha yükseltilmiş ama dediğin gibi 16sına kadarmı yoksa lifetime mı belli değil ama WoD gözüküyor şu an ve herhangi bir ibare yok trial vs gibi.. yükselmiş aynen benim de diğer acc ler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 düz starter vardı bende, bana da komuşlar WoD ve 1 hafta playtime vermişler. sırf dünyaya bakmak gezinmek için yüklücem galiba. zira bu saatten sonra mmo oynayacak ne sabrım ne vaktim ne enerjim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Valla caktim 2 aylik game time i.arkeloji bile bi sure sarar bence ve isin guzel tarafi cata zamaninda birakmama ragmen 40k ya yakin gold varmis.su gametime veren token kac golddu?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 83k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 Vay emenike cokmus yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 ahahha fanlarin oyun motoru ile ayni sahnleri yaptigi trailer milyor dolarlik holivut filminden 20 kat iyi duruyor adsfdasf https://www.youtube.com/watch?v=wrv_ezKNSX8 soyle cekseler cuzdani firlatirdim asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 civil war dan once trailer gosterdiler imaxte, baya baya guzel gozukuyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 hakkaten çok güzel trailer yapmışlar. biri kafaları krıp tüm filmi böyle yapar mı acaba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 su fılm bence koskoca wowun en boktan storyline kısmı bu bile bu kadar sukse yaratıyorsa saglam storylinelari dusunemıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Abartmayin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 xmog balta 1h'miş ya hayal kırıklığı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar