Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2-3 yaş arası çocuklara aktiviteler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Birde buraya sorayım, aramızda tecrübeliler var, kafası çalışan parlak fikirliler var vs vs

2,5 yaşında kızım var atom karınca gibi ve 2. yolda. Haliyle doğum şu bu derken ağırlık bana düşecek zamanla. Türlü türlü oyuncaklar vs almama rağmen kızıma yetemiyorum. Ekstra neler yapabilirim. Ayrıca bu kritik zamanlarda keşke şunu da yapsaydım diyeceğim tarzda şeyleri konuşalım
Mesaj tarihi:
türlü türlü oyuncaklar almaya devam edersen hiçbir zaman tatmin olmayacak her zaman daha fazlasını isteyecek. bırak elindekilerle oynamaya devam etsin. kitap okuma gibi şeyler yaparsan daha iyi olur.
Mesaj tarihi:
Oyuncak almayı yavaşlattım artık çünkü dikkati dağılıyor. Hatta sabrı öğrensin diye böyle olsa da olur olmasa da olur tarzında istekleri reddediyorum.
Mesaj tarihi:
ingilizce idare ederse bir suru aktivite var..digiturk varsa masal kanallari vs var yada sesli kitaplar olabilir..boyamaya ilgisi varsa boyama kitaplari el becerileri oyun hamurlari vs..
Mesaj tarihi:
Boyamayı seviyoruz ve gittik çarşaf kağıtlar aldık sorun yok ama oyuncak alıyoruz o kadar gidiyor mandal,patates,soğan,kaşık,çatallarla uğraşıyor. Bir kere oynamadığı oyuncaklar var sıpanın. Bizde grupladık ve poşetlere doldurduk kaldırdık. Bölüm bölüm veriyoruz ama ilgi çok az.
Mesaj tarihi:
hahah birşey olmaz ya

Yok mu yaşıt çoluk çocuk çevrede, onlarla aktivite saati yapın. Her gün veya her hafta bir ailede toplaşsın çocuklar, sosyalleşsin. 2,5 yaş için çok mu erken ya da, bilemedim.
Mesaj tarihi:
dana22 said:

bosver abi altini tutabiliyor gibiyse ver krese..

Tutamıyor daha eğitim aşamasındayız. Gerçi eğitim dediğimiz şey halının üstüne yaptığında kızmak. Çiş yapınca şarkı söyleyen tuvalet bile aldık ama alışacak illaki
Mesaj tarihi:
o yabaniligi kreste atiyorlar abi..kreste ilk 1 hafta aglar ?-hos bizimkiler hic aglamamisti ya neyse- sonrasinda senin yuzune bakmaz hatta baba git biz oyun oynayacagiz diye seni kovalar..
Mesaj tarihi:
tutuyor tutamiyor diyorsan muhtemelen ilk cocuk kiz abi..kizlarda o cis tutma olayi daha uzun surebiliyor anatomik sebeplerden dolayi..ileriki yaslarda bile idrar kacirmalari gorulebiliyor..yine anatomik nedenlerden dolayi..
Mesaj tarihi:
Çocuğun sorunu sen bilmemkaç yaşındasın o daha 2 yaşında belki.
Çocuk kendi akranıyla, kendi frekansıyla sosyal olmak zorunda. Bu yüZden aynı yaş grubunun olduğu aktivitelerde rahat nefes aldığını göreceksin. Kreşe bırak git demiyorum tabii, ama senin yetememen normal. Enerjiniz bir değil.
  • Yeni Oluştur...