fenn Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Birde buraya sorayım, aramızda tecrübeliler var, kafası çalışan parlak fikirliler var vs vs 2,5 yaşında kızım var atom karınca gibi ve 2. yolda. Haliyle doğum şu bu derken ağırlık bana düşecek zamanla. Türlü türlü oyuncaklar vs almama rağmen kızıma yetemiyorum. Ekstra neler yapabilirim. Ayrıca bu kritik zamanlarda keşke şunu da yapsaydım diyeceğim tarzda şeyleri konuşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 1000 lerce sey var abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Bi kitap, kaynak vs vs önerisi de olur. Pratik olursa süper olur, internette bakıyorum çok çok uçuk şeyler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 ariyorum bulunca koyacagim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 odasında kendi kendine oynamayı öğrensin yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 das merakli minik bu guzel mesela ben 2 cocuguma da bikmadan usanmadan ayni dergiyi 10 larca kez okudum..yatmadan once saolsunlar..duzenli olarak aliyorduk hala da aliyoruz..merakli minik ..bilim cocuk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 türlü türlü oyuncaklar almaya devam edersen hiçbir zaman tatmin olmayacak her zaman daha fazlasını isteyecek. bırak elindekilerle oynamaya devam etsin. kitap okuma gibi şeyler yaparsan daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Oyuncak almayı yavaşlattım artık çünkü dikkati dağılıyor. Hatta sabrı öğrensin diye böyle olsa da olur olmasa da olur tarzında istekleri reddediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 ingilizce idare ederse bir suru aktivite var..digiturk varsa masal kanallari vs var yada sesli kitaplar olabilir..boyamaya ilgisi varsa boyama kitaplari el becerileri oyun hamurlari vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 cok var cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Pokemon izlettir eksik büyümesin çocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Boyamayı seviyoruz ve gittik çarşaf kağıtlar aldık sorun yok ama oyuncak alıyoruz o kadar gidiyor mandal,patates,soğan,kaşık,çatallarla uğraşıyor. Bir kere oynamadığı oyuncaklar var sıpanın. Bizde grupladık ve poşetlere doldurduk kaldırdık. Bölüm bölüm veriyoruz ama ilgi çok az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 İzleme konusunda problem yok ama moron olacak diye endişe ediyorum ve izlemeye kota koyuyorum çoğu kez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 tamam iste eglenceli sandwichler yapin mesela.. tabak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 hahah birşey olmaz ya Yok mu yaşıt çoluk çocuk çevrede, onlarla aktivite saati yapın. Her gün veya her hafta bir ailede toplaşsın çocuklar, sosyalleşsin. 2,5 yaş için çok mu erken ya da, bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 patates baskı yaptırt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 bosver abi altini tutabiliyor gibiyse ver krese.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 ver ipadi geç ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Kaptım siteyi dana22. Birbirleriyle değilde bi büyükle oynama eğilimideler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 dana22 said: bosver abi altini tutabiliyor gibiyse ver krese.. Tutamıyor daha eğitim aşamasındayız. Gerçi eğitim dediğimiz şey halının üstüne yaptığında kızmak. Çiş yapınca şarkı söyleyen tuvalet bile aldık ama alışacak illaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 o yabaniligi kreste atiyorlar abi..kreste ilk 1 hafta aglar ?-hos bizimkiler hic aglamamisti ya neyse- sonrasinda senin yuzune bakmaz hatta baba git biz oyun oynayacagiz diye seni kovalar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 tutuyor tutamiyor diyorsan muhtemelen ilk cocuk kiz abi..kizlarda o cis tutma olayi daha uzun surebiliyor anatomik sebeplerden dolayi..ileriki yaslarda bile idrar kacirmalari gorulebiliyor..yine anatomik nedenlerden dolayi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Çocuğun sorunu sen bilmemkaç yaşındasın o daha 2 yaşında belki. Çocuk kendi akranıyla, kendi frekansıyla sosyal olmak zorunda. Bu yüZden aynı yaş grubunun olduğu aktivitelerde rahat nefes aldığını göreceksin. Kreşe bırak git demiyorum tabii, ama senin yetememen normal. Enerjiniz bir değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 At al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Ver ipadi eline, bi daha hareket etmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar