dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 iyi de senin isi o .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Salı günü istanbuldan bi yere giden var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 miami geliyon mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Bence şimdiden bayram tatili için gruplaşmalara başlamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 miami uzun sürer arabaylan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Yok mu şimdi bu gece bi yerlere giden? Bozcaada rüzgarlı gösteriyomuş zaten, rüzgarlıyken gidilir mi bozcaadaya çadır kurmağa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 YA ABİ HEPİNİZ Mİ OTURUYOSUNUZ OTURDUĞUNUZ YERDE? bari biriniz bi haftalığına arabasını versin bi beşyüzkağıt fişekliyim. kredi kartım olmadığından kiralayamıyorum, çile de çekmek istemiyorum hiç. blabladan da cevap yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 isimiz gucumuz var olm bizim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 ya o işler hep yalan şimdi kandırmayalım birbirimizi. oturup uğraşsan iki günde hepsini halleder üç günü boşaltır haftasonuyla birleştirir beş gün tatil yaparsın. yaz vakti ne işi sdf o değil de tercihleri yolladım, 31inde belli olcak. o zamana kadar kafamı meşgul etmem lazım. istanbulda kalırsam deliririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Drall said: yaz vakti ne işi sdf devlet..sonuclar gelince ayni soruyu ayni sekilde yanitlayacaksin.. atla trene eskisehir yap..kaplica otel de kal 3 4 gun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 yok ya bodruma falan gidip şnorkelle koy koy gezmeye çalışırken kayalıklara vurup can veririm daha iyi. kaplıca çok yaşlandırır şimdi. ben dinlenmek değil gençleşmek istiyorum canlanmak istiyorum kendimi salıverdim mi anksiyete ve depresyon fışkırıyo kulaklarımdan sdjhf endorfin lazım azizim endorfin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Ben koşmaya basladim, tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Bugün de çıkamazsak akşamüzeri koşayım mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 ha cik..askerligini de yapmadin daha..aliverecekler sihhiye sahraya..neyse form tut azicik lazim olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 bu cuma ankaradan istanbula gidip pazar da geriye donecek var mi ?? blablacarcilar memem yok diye reddediyor paso :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 yarın öbür gün istanbul izmir yapacak olan var mı? bir de 23 eylülde antalya istanbul yapacak olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 olm zaten komünite 200 kişi var yok. buradan ekmek çıkıyor mu lan hiç :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 ne bileyim şans işte diyip attım ortaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 hep drall zorlamış, altından bişey çıkabilir dikkat edin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 kıps ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar