Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Başlıycaklara Tafsiyeleriniz ??

ZUB

Öne çıkan mesajlar

Benim oyun hakkında çok az bir bilgim var , Ama buna rağmen bu oyna başlamak için can atıyorum...

İlk sorum acaba alıcağım tek bir cd ile benim haricimde başka arkadaşlarımın pc lerinede yükleyebilirmiyiz(yani onlarda oynayabilirlermi) ve Her oyuncunun acc alabilmesi için orjinal swg sahibi olmaları şartmı ?

İkinci sorum ise Paticik forumlarındaki arkadaşlar hangi serverlarda oynuyor ve yeni başlıyanlara yardımcı olurlarmı :)
Sosyal ağlarda paylaş

1.Şimdii tek cd ile oyunu kurarsın isteğin bilgisayarlara. Amma oyunun kutusunda bir account şifresi var ve bu sadece bir kişiye yeter:)
2.Eclipse serverında fi tarihinde bir ton Türk vardı. Şimdi ne oldu bilmiyorum. Chimera, Corbansis'tede bazı Türkler var sanırım.
3.Gören herkes yardım eder kanımca. Bana yolda tanımadığım bir İskoç bir speeder ve bir ev hediye etmişti. Türkler eşek deil ya!!![signature][hline]Duyduk duymadık demeyin Cem_Jedi yeni bir nickle gine hortlamıştır!! Kutlamalara başlayın. Birilerinede ip ne işe yarar öğretin.
Sosyal ağlarda paylaş

Server'ı sen seçiyorsun. Karakter yaratırken. Ben eclipsede oynuyor(d)um. Combat update'i gelince belki gene girerim. Deneme süresi bir aylık. Kredi kartı sorunca bir numara salla. İlk ayın sonuna kadar kontrol etmiyorlarmış. 10 günlük olan jtl'nin[signature][hline]Duyduk duymadık demeyin Cem_Jedi yeni bir nickle gine hortlamıştır!! Kutlamalara başlayın. Birilerinede ip ne işe yarar öğretin.
Sosyal ağlarda paylaş

Sen bilirsin deriz.
Türklerin pek yoğun olduğu bir server olmadığı gibi bir gerçek var tabi, ama bunu önemsemiyorsan ve population yuksekse neden olmasın.
Ben 2.5 aydır oynamadığımdan serverların pop durumunu bilmiyorum[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise
Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki:
adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte..
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunu istediğin karakterle başlayabilirsin sonra onu silersin başkasını yaparsın. Zorunlu deil gerek yok fakat sana bağlı.

Pent sen Wowdasın dimi?[signature][hline]Duyduk duymadık demeyin Cem_Jedi yeni bir nickle gine hortlamıştır!! Kutlamalara başlayın. Birilerinede ip ne işe yarar öğretin.
Sosyal ağlarda paylaş

ben infinity serverindayim. 3-5 turk variz. sana sunu diyim bence turklerle oynamak o kadar da onemli deil. biz 3-5 turkuz dedigim gibi. insan ne dusunur zaten az kisiyiz.gelin birlikte takilalim diye. ama bu olay yari yariya oluyo. arada harbiden canin istiyo biz de yetiyoruz birbirimize:).server ne cok gelismis nede geri kalmis. yeni gelisiyo diyim. en onemlisi ping cok kusel.(gerci benim bi kac gundur cok poktan ama o telekom yuzunden). ve de kendini begenmis oyuncu az.
oyuna baslaidginda yardim konusunda da gordugun her kisi yardim eder gibi bisi. bana ilk gordugum herif para yollamisti ,armor filan vermisti.[signature][hline] oawaen@infinty
teras kasi master
Sosyal ağlarda paylaş

ininfty oynadığım serverlar arasında en düzeyli ve en eğlenceli olanıydı. halada öyledir umuyorum. orda sürekli takılıp sonradan gdiğer serverlara geri dönen veya oyunu bırakan çoğu oyuncuda aynı şeyleri düşünüyor. MMORPG ruhu çok daha hakim infinty de bunu söyleyebilirim.[signature][hline] MSN : [email protected]
---
Sözlükte Ben :D
---
SWG : Heyd Spinner (Tatilde)
CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 25

---
[b] Mustafa Kemal Atatürk demişki... (Ahh erken gittin Atam)
Sosyal ağlarda paylaş

eclipsede hala bi dolu türk var. acc.umu geçen gün açtırıp oyuna tekrar girdim ve sufiyle muhabbetim sırasında direk bi türk çıkageldi. yine sufi nin söylediğine göre yabancı pa'larda bi dolu türk varmış. ayrıca en kalabalık server da muhtemelen hala eclipse. bu yüzden eclipse'te başlamanı tavsiye ederiz[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Redeagle, 22 Ocak 2005 23:39 tarihinde demiş ki:
Pent sen Wowdasın dimi?

evet[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte..
Sosyal ağlarda paylaş

5 gunluk oyun tecrubem tabii ki 1 yıldır oynayanların yanında pek bi sey degildir ama soyliyecegim bi kac sey var. cd key in eger invalid cıkarsa SAKIN AMA SAKIN distrubutore yollama ben oyle bi hata yaptım yaklaşık 15 gun sonra oyunu anca alabildim ordaki sekreter de su anda oyunlara bakan kişi burdan ayrıldı kimse yok doktora gitti butun gun toplantıda gibi gotunden uydurugu yalanlara basvurdu ve kavga ede ede oyunu aldım. tabii oyun geldiginde de kutu parcalanmıs sekilde geldi. Alsan interactive cok sorumlu(!) bir firma olmasına ragmen SOny ile irtibat bile kuramayorlar ve bir cd-key i bile değiştirmekten acizler. Ote yandan benim SOny den bir gorevliyle Live Chatte gorusmem ve cdkeyi degistirmem 5 dk mi aldı.
Oyun hakkında ise sunlari soyleyebilirim Eclipse serverinde ozellikle Dantooine mining outpost ta bir cok turke rastlayabilirsin. Yeni oldugun icin her zaman kıyak gecilir kimse yardımını esirgemez.Ayrıca gordugum kadarıyla yabancılar yeni bir sehir kurmuslar Vodo diye ve orada vatandas olman karsılıgında 50k para speeder ev vs. veriyorlar. Ayrıca kafana takılan bi sey olursa ilk once FAQ yu oku sonra ing. yettigi kadar ustteki topicte yer alan yardımcı sitelere bak.
Sosyal ağlarda paylaş

Ama soyle bir gercek var ki, bir yerden sonra 50k ya donup bakmiyorsun =)[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...