ZUB Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Benim oyun hakkında çok az bir bilgim var , Ama buna rağmen bu oyna başlamak için can atıyorum... İlk sorum acaba alıcağım tek bir cd ile benim haricimde başka arkadaşlarımın pc lerinede yükleyebilirmiyiz(yani onlarda oynayabilirlermi) ve Her oyuncunun acc alabilmesi için orjinal swg sahibi olmaları şartmı ? İkinci sorum ise Paticik forumlarındaki arkadaşlar hangi serverlarda oynuyor ve yeni başlıyanlara yardımcı olurlarmı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 1.Şimdii tek cd ile oyunu kurarsın isteğin bilgisayarlara. Amma oyunun kutusunda bir account şifresi var ve bu sadece bir kişiye yeter:) 2.Eclipse serverında fi tarihinde bir ton Türk vardı. Şimdi ne oldu bilmiyorum. Chimera, Corbansis'tede bazı Türkler var sanırım. 3.Gören herkes yardım eder kanımca. Bana yolda tanımadığım bir İskoç bir speeder ve bir ev hediye etmişti. Türkler eşek deil ya!!![signature][hline]Duyduk duymadık demeyin Cem_Jedi yeni bir nickle gine hortlamıştır!! Kutlamalara başlayın. Birilerinede ip ne işe yarar öğretin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZUB Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Hmm bu durumda 320milyonu 2 kişi gözden çıkardık :D Peki Sizler hangi serverda oynuyorsunuz , Kutudan çıkan acc Hangi server ın ? Vede bu acc ile ne kadar süre oynayabiliriz 10 günlük deneme süresimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nimloth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Çoğunlukla eclipse. Bu acc tüm serverlar için ve soruyu unuttum.[signature][hline]I lie here in my blood And see my family get killed I feel abandoned by my god I fear death's chill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nimloth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Hah. 30 gün.[signature][hline]I lie here in my blood And see my family get killed I feel abandoned by my god I fear death's chill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Server'ı sen seçiyorsun. Karakter yaratırken. Ben eclipsede oynuyor(d)um. Combat update'i gelince belki gene girerim. Deneme süresi bir aylık. Kredi kartı sorunca bir numara salla. İlk ayın sonuna kadar kontrol etmiyorlarmış. 10 günlük olan jtl'nin[signature][hline]Duyduk duymadık demeyin Cem_Jedi yeni bir nickle gine hortlamıştır!! Kutlamalara başlayın. Birilerinede ip ne işe yarar öğretin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZUB Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Peki oyna yeni başlayan birisinin öncelikle oynu keşfetme amaçlı olarak hangi ırk tan bi char açması ve de bir meslek edinmesi doğru olur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZUB Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Europe fareast server ını bir arkadaşım populasyon ve ping sebep leriyle seçmemi tafsiye etti siz ne dersiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Sen bilirsin deriz. Türklerin pek yoğun olduğu bir server olmadığı gibi bir gerçek var tabi, ama bunu önemsemiyorsan ve population yuksekse neden olmasın. Ben 2.5 aydır oynamadığımdan serverların pop durumunu bilmiyorum[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Oyunu istediğin karakterle başlayabilirsin sonra onu silersin başkasını yaparsın. Zorunlu deil gerek yok fakat sana bağlı. Pent sen Wowdasın dimi?[signature][hline]Duyduk duymadık demeyin Cem_Jedi yeni bir nickle gine hortlamıştır!! Kutlamalara başlayın. Birilerinede ip ne işe yarar öğretin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 ben infinity serverindayim. 3-5 turk variz. sana sunu diyim bence turklerle oynamak o kadar da onemli deil. biz 3-5 turkuz dedigim gibi. insan ne dusunur zaten az kisiyiz.gelin birlikte takilalim diye. ama bu olay yari yariya oluyo. arada harbiden canin istiyo biz de yetiyoruz birbirimize:).server ne cok gelismis nede geri kalmis. yeni gelisiyo diyim. en onemlisi ping cok kusel.(gerci benim bi kac gundur cok poktan ama o telekom yuzunden). ve de kendini begenmis oyuncu az. oyuna baslaidginda yardim konusunda da gordugun her kisi yardim eder gibi bisi. bana ilk gordugum herif para yollamisti ,armor filan vermisti.[signature][hline] oawaen@infinty teras kasi master Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 ininfty oynadığım serverlar arasında en düzeyli ve en eğlenceli olanıydı. halada öyledir umuyorum. orda sürekli takılıp sonradan gdiğer serverlara geri dönen veya oyunu bırakan çoğu oyuncuda aynı şeyleri düşünüyor. MMORPG ruhu çok daha hakim infinty de bunu söyleyebilirim.[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 25 --- [b] Mustafa Kemal Atatürk demişki... (Ahh erken gittin Atam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 eclipsede hala bi dolu türk var. acc.umu geçen gün açtırıp oyuna tekrar girdim ve sufiyle muhabbetim sırasında direk bi türk çıkageldi. yine sufi nin söylediğine göre yabancı pa'larda bi dolu türk varmış. ayrıca en kalabalık server da muhtemelen hala eclipse. bu yüzden eclipse'te başlamanı tavsiye ederiz[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZUB Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Yardımlarınız ve Tafsiyelerinizden ötürü çok teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: Redeagle, 22 Ocak 2005 23:39 tarihinde demiş ki: Pent sen Wowdasın dimi? evet[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volkii Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 5 gunluk oyun tecrubem tabii ki 1 yıldır oynayanların yanında pek bi sey degildir ama soyliyecegim bi kac sey var. cd key in eger invalid cıkarsa SAKIN AMA SAKIN distrubutore yollama ben oyle bi hata yaptım yaklaşık 15 gun sonra oyunu anca alabildim ordaki sekreter de su anda oyunlara bakan kişi burdan ayrıldı kimse yok doktora gitti butun gun toplantıda gibi gotunden uydurugu yalanlara basvurdu ve kavga ede ede oyunu aldım. tabii oyun geldiginde de kutu parcalanmıs sekilde geldi. Alsan interactive cok sorumlu(!) bir firma olmasına ragmen SOny ile irtibat bile kuramayorlar ve bir cd-key i bile değiştirmekten acizler. Ote yandan benim SOny den bir gorevliyle Live Chatte gorusmem ve cdkeyi degistirmem 5 dk mi aldı. Oyun hakkında ise sunlari soyleyebilirim Eclipse serverinde ozellikle Dantooine mining outpost ta bir cok turke rastlayabilirsin. Yeni oldugun icin her zaman kıyak gecilir kimse yardımını esirgemez.Ayrıca gordugum kadarıyla yabancılar yeni bir sehir kurmuslar Vodo diye ve orada vatandas olman karsılıgında 50k para speeder ev vs. veriyorlar. Ayrıca kafana takılan bi sey olursa ilk once FAQ yu oku sonra ing. yettigi kadar ustteki topicte yer alan yardımcı sitelere bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Ama soyle bir gercek var ki, bir yerden sonra 50k ya donup bakmiyorsun =)[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZUB Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Üzüntü verici bir olaydırki koskoca karşıyakada sadece 1 tek yer galaxies satıyor ve jump to lightspeed i satan bi yer bile yok... Bende şansımı yarın izmir in geri kalan yerlerinde deniycem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samah Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 bence başlama hiç artik :) zaten bende yokum.[signature][hline]No game No stres Long Live Rebellion FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tha_hate Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 valla ben 3 aydır oynamıyorum bu gun bi daha basladım ama eclipse de 5-6 turk oturup geyik yapıoduk bunu söyleyebilirim sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZUB Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Ya yapmayın güzel arkadaşlar :D Geri dönün hep beraber mutlu mesut oynarız :) Ben bugun yarın siparişini veriyorum oynun biliyorum biraz geç kaldım ama naparsınız anca :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Combat Update'i bir gelsin otursun. O zaman girseydin daha iyi olurdu.[signature][hline]Duyduk duymadık demeyin Cem_Jedi yeni bir nickle gine hortlamıştır!! Kutlamalara başlayın. Birilerinede ip ne işe yarar öğretin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZUB Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Ne zamana gelir bu combat update i :) yakın bi zamandamı ? Bide şu anki sistemden neler farklı olucak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 1 yıldan az 2-3 aydan fazla bi zaman içinde gelicek[signature][hline] MSN : [email protected] -- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 26 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Ehehe aynen öyle. Ben bu SOE'yi ne yapayım şimdi?[signature][hline]Duyduk duymadık demeyin Cem_Jedi yeni bir nickle gine hortlamıştır!! Kutlamalara başlayın. Birilerinede ip ne işe yarar öğretin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar