progamer Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 karısı tip olarak benziyor demiyorum. Wife #1 ile #2 nin muhabbeti. Sonra oğluna yürümesi filan. Baya Margery ve Cercei gibiler işte. Öbür kız baya peruk takmış Jared Leto gibi ama harbiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 güzel gidiyor dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 progamer said: karısı tip olarak benziyor demiyorum. Wife #1 ile #2 nin muhabbeti. Sonra oğluna yürümesi filan. Baya Margery ve Cercei gibiler işte. Öbür kız baya peruk takmış Jared Leto gibi ama harbiden. şu benzetmeden sonra kızı göremiyorum abi hep Jared Leto :/ Widow ve Zypher <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Rick and morty den sonra ki en iyi dizi şu anda. Harbiden çok çok fazla iyi ilk 3 bölüm itibariyle. Bakalım devamı nasıl olacak. Hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 nerf sunny ahaha Widow yetemedi Sunny'e. Duvardan geçirmesi iyiydi baya. Baronda gördü olayı. Tam heyecanlı yerinde sezon finali yapacaklar. bi bölüm kaldı sezonun bitmesine. 10 yapsalarmış bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 widow nagehan alçı'ya ne kadar çok benziyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 dizi her şeyiyle androiddeki shadow fight oyununu hatırlatıyor bana hep eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Son bolum hariç izledim, emo velet dışında hersey süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 çıktığı an izliyorum baya iyi gidiyor yahu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 ep 6 güzeldi de bu kadar ortada bitirmeselerdi bari sezonu ya. Sonny de iyi dayak yedi. rip Baron ve aksanı sdf "I ave no intenshun of 'urting veil or yeh babeh" season 2 pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 cidden sezon 2 pls 6.bölüm bu arada baron ölmemiştir. sunny'de de aydınlık güç vardır, karanlığa ters olarak kendi uyandırman falan gerekiyodur belki. ne attım ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 6 bölümle sezon mu biter ayıptır ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 daniel wu da daha dün AMA yapmış redditte biraz okuyayım. https://www.reddit.com/r/IAmA/comments/3xlys7/iam_daniel_wu_aka_sunny_from_amcs_into_the/ 2. sezon yapsalar bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Post apo ortam ve konu seyrettiriyordu kendi. Son fight a kadar dövüşler mehdi. Yok mu devamı şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 belli değil daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 6 da ciddi az ama.. Tadi damagimizda kaldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 dizi guzelde su ana citflik disina cikarlarsa ilerde daha iyi olur bence cunku orda gecen kisimlar brezilya dizisi tadinda biraz asd dovusler falanda iyi ama 1vs50 kisi kisimlar cok peynirli, siritiyor biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 adamı güzel dövdüler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 bi dakika ya? bitti mi bu sezon simdi? baya super diziymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Aynen 6 bölümdü, aktı dizi ya 2 gunde izledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 http://i.imgur.com/8DWl2rD.png?1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 yuuh 2017 ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=JqAItVDrEGg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 aksiyona doyacaz oh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=JbR-UHi4eVY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar