Loex Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 i5 vpro 4300 lü 12gb ramli gt730 ekran kartlı 14 inch modelini alayım diyorum. bu linkdekinden https://www.lapstore.de/a.php/shop/lapstore/lang/x/a/12881 lenovo da ibm kadar dayanıklı yaparmı acaba diye kafamda sorular var lenovodan thinkpad alan varsa tecrübesini paylaşırsa daha bi sevinirim teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Lenovo iyidir. son 2 laptoptur lenovo kullanıyorum. 1 yıldır da y50-70 i7 var. Memnunum. Ama o modeli bilemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 tekrar merhaba aldım laptopu ertesi gün bozuldu(açılmıyor alet) az önce servise gönderdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 lenovodan marka olarak ben de memnunum, seninki şanssızlık olmuş biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 aynen bakalım sevisi nasıl sadece thinkpad modeler için ayrı bi servisi var IBM gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 iş için s olmayanını kullanıyorum. gayet güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 bende 1 gün kullandım çok beğendim sonrası kısmet olmadı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 15 gün oldu göndereli servise anakartta sorun varmış yurtdışından anakart getirtmişler haftaya göndericeklermiş. Bu süre içerisinde servis başka biryere taşınmış falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 aldığının ertesi günü böyle bir sorun çıktıysa neden geri iade etmedin yenisini verselerdi öyle işmi olur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 sleepingdeath said: aldığının ertesi günü böyle bir sorun çıktıysa neden geri iade etmedin yenisini verselerdi öyle işmi olur ? almanyadan alınmışdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar