arcane Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Öncelikle rica ediyorum "ya bos un şu questi nası geçilio","oyun izometrik olmasın fallout çok kötüydü","hedehödö" gibi tartışmacı mesajlarınızı başka threadlerde tutmanız ve bu topicin konudan sapmaması, haber amaçlı olması, araştırmacı ruh ile yeni bilgilerin buraya eklenmesi, ekleyenlerin omuzda taşınması.. :) Bu topicin içerdiği şeylerden bir kısmını daha önce icq dan bazılarına kısmen söylemiştim, şimdi vakit buldum ve foruma yazıyorum. BlackIsle Jefferson kod adlı projesini durdurmaya karar vermişti.Devam edip etmeyecekleri henüz belli değil.Yeni bir projeye başladılar.Adı "Van Buren".Burada Van Buren ile ilgili biraz bilgi mevcut.Orada Bis yetkilisinin yazdıklarından tek birşey çıkartılabiliyor...Size bırakıyorum tahmini Elle tutulabilir birşey de vermek lazım tabii.. şöyle buyrun: Chris Applehans isimli Bis artistinin portfoliosunda ilginç bir resim var: ki bu resim keşfedildikten bir süre sonra ilginç(?) bi şekilde sanatçının sitesinden kaldırıldı :) Fallout 2 editleme işiyle ilgilenen arkadaşlar için de güzel haberler var.nası olur bu iş ? mi diyorsunuz: böyle tutoriallar varmış henüz süper olmasalar da gelecek vaat ediolarmış.. unutmadan da wasteland 2042 post apo. battlefield modunu iyice geliştirdiler.eski topicThrash isimli 3d bi rts de varmış post apo., ilginç bişeye benzio.shattered oasis isimli bi de ut2003 modu var baya hoş ancak yapılma aşamasında henüz. kaynaklar: nma duck and cover interplay forumları ve benzeri siteler[hline]arcane, 07 June 2003 02:32 tarihinde bilin bakalım ne demiş. bilemezsiniz tabii. siz kimsiniz lan arcanenin ne dediğini bileceksiniz. adamın 10000 mesajı var. hangi biri nereden bileceksiniz.... bilemezsiniz tabii. he adam olun. :p: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 hmm, so its coming :-)[hline][i]Wow - Swg - Do I really exist? - Begin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Fallout dunyasının gelecegı cok fazla yanı f6 f10 bıle olur cok sasırtıcı degıl boyle bı haberın acıga cıkması zaman meselesıydı zaten.Offıcıal acıklamaları beklıyorum genede.[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 abi deli eder insanı senin official saplantın.. ya bunlar zaten official. bis member yazmış gir linke oku "tahmin edebileceğiniz oyun" diyor. e pek te zor olmasa gerek tahmin etmek ?[hline]arcane, 07 June 2003 02:32 tarihinde bilin bakalım ne demiş. bilemezsiniz tabii. siz kimsiniz lan arcanenin ne dediğini bileceksiniz. adamın 10000 mesajı var. hangi biri nereden bileceksiniz.... bilemezsiniz tabii. he adam olun. :p: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Ya tmm bi sey demıyorum ama bu taktik eski ve basarılı bir tatiktir.Once oyunun of undan once ilgili forumlarda soylentiler spekilasyonlar cıkartılırkı oyuncu mılletı meraklansın beklesın 1 aya cıkmaz acıklarlar oyunu yapıyoz falan dıye.....tahmını screen shot gosterımı 3 ay falan bu sırada robot boraz komık kacmıs bence ne o ole benzın dagıtıcısından robot yapmıslar cık cık... :)[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 o forumlara ben de bakmaya çalıştım bir süre ama habire göçüyordu explorer oraya bakarken, mecburen bıraktım. yazdıklarına bakılacak olursa -elimde pek bilgi olmadığından- yaptıkları iwd2 exp pack de olabilir. hatta iwd3 bile olabilir.. :) fo3 üzerine çalışıyor olsalardı böyle imadan bulunmaktan çekinirlerdi bence çünkü adam "yok yere dikkat çekmek istemiyoruz" demiş..[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki: yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 eheh takıl sen.. oyun çıksın gözüne sokucam :) concept art, official açıklama ve daha önemlisi van buren dedik uyu sen... icewind3 falan olamaz jefferson o tarz birşey.. FR de geçen..ancak onun da icewind olduğunu sanmıyorum icewind2 çıkalı ne kadar oldu ki ? lol o kadar hızlı değiller.. hatta jefferson bence bg3.. kanıtım var valla :).(pek emin değilim aslında..belkide başka bi fr oyunu. gerçi farketmez durduruldu)[hline]arcane, 07 June 2003 02:32 tarihinde bilin bakalım ne demiş. bilemezsiniz tabii. siz kimsiniz lan arcanenin ne dediğini bileceksiniz. adamın 10000 mesajı var. hangi biri nereden bileceksiniz.... bilemezsiniz tabii. he adam olun. :p: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 heh fo3 çıkmazsa da ben senin gözüne sokarım 2mm EC'yi.. :) van buren adı ne çağrışımı yapıyor ki sende? ben kapamadım olayı..[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki: yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Blackisle gizli projelerine kod adı veriyor eski amerikan başkanları jefferson topicinde yazmışım vaktinde o zaman van buren ile ilgili en ufak bi dedikodu bile yoktu şimdi jefferson da askıya alındı van buren ile ilgili şeyler şekilleniyor yavaş yavaş[hline]arcane, 07 June 2003 02:32 tarihinde bilin bakalım ne demiş. bilemezsiniz tabii. siz kimsiniz lan arcanenin ne dediğini bileceksiniz. adamın 10000 mesajı var. hangi biri nereden bileceksiniz.... bilemezsiniz tabii. he adam olun. :p: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 fallout 3'ümü istiyoruuuum..[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Planescape:TOrment 2 mi istiyorum![hline]Every girl that I f*ck tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar