vesmor Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 selamlar,bir site için paticik forumlari basitliği ve sadeliğinde türkçe dil desteği olan forum arıyorum en basit ve sade forumu arıyorum önerisi olan varmı ?[signature][hline]Robotic Individual Programmed for Peacekeeping and Efficient Repair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 www.aspindir.com dan bulabilirsin belki[signature][hline]the Kovenant - S.E.T.İ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 bu arada php ariyorum :)[signature][hline]Robotic Individual Programmed for Peacekeeping and Efficient Repair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 phBB 2.0.6 çok guzel fakat hataları war galiba..[signature][hline]www.RankHosting.net bilgi için msn: [email protected] --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KJ. & e-ekrem [Bu mesaj KillJoy tarafından 24 Ocak 2005 23:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scphelp Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 www.phpbb.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Herhangi bir forum kullabilirsin.basitligi yapmak senin elinde.Templatelerı degistireceksin.istedigin gibi ayarla.sistemi saglam gorunumu saglam olsun diorsan zaten ole yapman lazım :p[signature][hline]icq ¶ msn cs:mutos[cVk] siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 paralı olan vbulletin dışında tabi :)[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 invision 1.3 ten sonrası paralı sanırım invision 1.3 phpbb ye göre kat kat daha iyi ama şahsi fikrim vbulletinler daha bi fonksiyonel ve sade gibi tabi sadece şahsi fikrim de yani para verilmez o yüzden invision 1.3 final kullanılmalı ama tam bi türkçe çeviri paketi olduğundan emin değilim çevirenler hep kendileri için çevirmişler[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 invision icin yoktu ceviri su anda varmı bilmiyorum.kendim cevirmistim[signature][hline]icq ¶ msn cs:mutos[cVk] siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 said: KillJoy, 24 Ocak 2005 23:09 tarihinde demiş ki: phBB 2.0.6 çok guzel fakat hataları war galiba.. phpBB 2.0.11 çıkmış. sürekli güncelleniyor ve bulunan hatalar düzeltiliyor. ayrıca hatasız işletim sistemi veya forum diye birşey olmaz. linux ve mozilla'da da bug bulunur. Ancak diğerlerinden daha stabil, güvenli ve open source olduğu için bunlar tercih ediliyor.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 PhPbb en iyisi gibi gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 ya o size kalmıs en iyisini yaparsınız.bir suru yayınlanmıs addon,mod vs varken. ama sade bicimiyle en iyi olan vbulletindir.phpbb yi de uzerinde calısarak zaten vbulletin gibi yapabilirsiniz.nede olsa hepsi php destekli[signature][hline]icq ¶ msn cs:mutos[cVk] siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar