Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Beyler Heroic HFC raide sokabileceğim 690 ilvl + char lazım. Savesiz olması lazım. 12/13 Kesin kill alicam. Ama item sadece bonus roll olarak atabilirim ben oynayacam karakter lazım. Bu akşam 2. heroic raide sokacağım vermek isteyen olursa 12 boss heroic kesebilirim ve dilediği bosslarda coin atabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 abi 8 haneli banka hesabin var git satin al hesap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Ben vereyim diyecem de akşama evde sıkıntıdan geberirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 aranan kan bulundu beyler teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 karakter sequoya 1500 TL'ye satılmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 ben oyunu bıraktım hacı ancak oyun kapalı goldlara ve itemlere kaynamadığın sürece istediğin gibi takılabilirsin armoryu atıyorum whisperdan Sequo said: Beyler Heroic HFC raide sokabileceğim 690 ilvl + char lazım. Savesiz olması lazım. 12/13 Kesin kill alicam. Ama item sadece bonus roll olarak atabilirim ben oynayacam karakter lazım. Bu akşam 2. heroic raide sokacağım vermek isteyen olursa 12 boss heroic kesebilirim ve dilediği bosslarda coin atabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Ya gene gaza gelip. 3 gun sonra birakicam. Acmayin soyle konular. Canım cekiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Satis 732 euroya gerceklesmistir, tesekkurler sequo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 (bkz: küsuratlı yazayım ki salladığım anlaşılmasın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Ehm (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Çok istedi 2000€ teklif etti ben vermedim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar