phebus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Beyler öğrenci adamım.. Artık oyundan sıkılıp bırakmak isteyen arkadaş varsa uygun bir fiyata bu arkadaşı bayram üzeri sevindirirse ne mutlu :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Niye pilot? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 bende bi karakter vardı 40m civarı kaça gider ki o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phebus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 eski oyunculardanım da.. 120m sp li pilotlarla oynamışlığım var. biraz yüksek ve pvp skilli pilot ariyorum. bu yüzden pilot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 ne kadar eskisin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 ne kadarlik bir bütçen var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phebus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 2006 da ilk kerem le oynuyorduk obestinaye.. sonra epey bıraktım döndüm bıraktm döndüm flan. Captan logar heralde burda ki en zengin adam sensindir pilot açısından da assets açısından da.. hangi pilotunu düşünüyorsun ne kadar istiyorsun? dediğim gibi öğrenci adamım ne kdar toparlıyabilrsem ama tabi ki satıcıyı tatmin etmicektir büyk ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 elimde char kalmadi malisef, zamanim olmadigindan cogunu sattigim icin dusundugun gibi de degil :) eger bana ne kadar butcen oldugunu soylersen, sagdan soldan diger char satmak isteyen arkadaslardan birsey belki bulabilirim diye dusunmustum. eve-forumda da beni bilgilendiren arkadaslar mevcut, yani kisaca elim ayagim hala uzun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phebus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 300tl şuan verebilirim ama hakkaten tam istedğim gibi bir pilot bulabilirsen. pvp/farm yüksek sp li böyle. 400 e çıkabilirim belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
traptorex Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 çok haşin bir pilottur zxlord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 oo iyimis bu char, biraz ugrasilirsa iyi bir main olur B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 http://eveboard.com/pilot/Selcuk_Pasa 300-400TL icin teklifte bile bulunmayin :) Dursun burada belki birisi begenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 esas char düsmüs, parasi olan kacirmasin derim B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 ben de benim accountlardaki charlari saticam. 100m sp uzeri iki karakter var. Perfect combat pilotlari bir tanesi perfect SC de biniyor trader freighter charlari capitale kadar construction yapan charlar bs bpolari vs. 1 tane de faction fit aeon var accte bir kac tane faction fit bs cruiser vs.. ilgilenen cikar mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 300e satarım 1bn de para var asset falan lvl 4 faction ready http://eveboard.com/pilot/Aylin_Aslim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar