yves Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 bugün sinemada fragmanını gördüm..alışık olmadığımız bir yerli yapım(belgesel nitelikte)..ingilizce ve türkçe olarak çıkıcakmış..zaten fragman da ingilizceydi..sonunda kendimizden birşeyler izleyebileceğiz..oldukça etkileyciydi fragman.. http://www.canakkale-film.com[signature][hline]Fear leads to anger, Anger leads to hate, Hate leads to suffering. [Bu mesaj yves tarafından 17 Ocak 2005 17:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 hay su lınkı tıklanabılır verseydınya kardeşim[signature][hline]Mustafa Kemal Ataturk,yuce Turk milletine 1933 de demişki: Sömürgecilik ve Emperyalizim Yeryuzunden Yok Olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 fragmandaki ses de Jeremy Irons'ın mış.[signature][hline]iyi olmak kolaydir, zor olan adil olmaktır. Mach en Deth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Ulan hep hayalimdeydi su filmi cekmek. offf be turkler yapmadı dımı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yves Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 yapan ekip türk..atatürk filmini falan da yapmışlar daha önce.. fragmandaki ses nerden tanıdık?? isim olarak bilmiyorum ama daha önce çok duydum eminim..[signature][hline]Fear leads to anger, Anger leads to hate, Hate leads to suffering. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 fılmı yapan ekıp su meshur hıtıtler fılmın ıceken ekıp aynı zamanda[signature][hline]Mustafa Kemal Ataturk,yuce Turk milletine 1933 de demişki: Sömürgecilik ve Emperyalizim Yeryuzunden Yok Olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 c/p yapmak cok kastirdi ahanda tık[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Öyle ya demokrasiye iktidara gelinceye kadar gereksinmeleri vardi. İktidara gelince demokrasi ayak bağı olacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 film agırlıklımı? belgesel agırlıklımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 gzl bisiye benxiyo yaw...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Bu yönetmenin Hititler adlı eserinin vcd si yada dvd si çıktı mı arkadaşlar bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Jeremy Irons... Büyük adamdır kendisi. Lion King'deki Scar (Kötü Aslan), Zor Ölüm 2'de Simon'dır(Yine kötü adam). Hakikaten büyük adam. (Bi de Dungeons&Dragons'taki kötü büyücü :) )[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Volfied, 15 Ekim 2004 13:39 tarihinde demiş ki: kucuk emrah ile aranda bi fark var elvyn kucuk emrah kurgusal bi karakter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkWanderer Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Kesinlikle herkezin gitmesi gereken bir film. Özellikle Çanakkale Zaferine paso çamur atam muhalif kesimin...[signature][hline]Artemis Phoenix the Dragon Slayer Leader of the Phoenix Familiy... RP yapalım yapmayanları uyaralım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Respectful Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 said: DarkWanderer, 24 Ocak 2005 20:43 tarihinde demiş ki: Kesinlikle herkezin gitmesi gereken bir film. Özellikle Çanakkale Zaferine paso çamur atan muhalif kesimin... Çok güzel bir filme benziyor KURTULUŞ SAWAŞI ZAFERİ, ŞEHİTLERİMİZ UNUTULMAMALI!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 fragmani bile harika... kesin izlenmeli...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 @Respectful: Çanakkale Zaferi'nin Kurtuluş Savaşımızıla ilgisi yoktur. Çanakkale Zaferi 1. Dünya Savaşı'nın bir alt savaşıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Respectful Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Her neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar