Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 BUYUCULER BUYUCULER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Ruyamda Darth Vader'i gordum gunluk. artik nerem acik kalmis bilmiyorum. sesine kurban oldugum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 david prowse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 ruya dedigin budur zaten http://www.youtube.com/watch?v=dnfE4mwT-iA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Peregrin said: BUYUCULER BUYUCULER gençlik iksiri! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 9 gün içinde 25 mesaj daha attımmıydı tamamım günnük. yetemiyorum resmen ahaha abv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cadaisles Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Akşam sinemaya gittim star wars için 15 dk reklam dayamislar.sinirden çıktım. Bileti aldığım yerdeki kıza cemkirdim. Şikayet formu verdi. Çok uzun ve sıkıcı olduğu için doldurmadim. He bide d&r dan aynı leonard cohen albümünü 4. Kez aldım. Shitstorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 CIA'deki arkadaslarina soyleseydin hemen bassalardi sinemayi. Senin kadar nufuzlu birinin evine sinirli donmesi cok aci. ///_-)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 yine yanlış hesapla yazdım püff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Bugun bisuru sey yazicam gunnuk. Brace yourself. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 cilegi pudra sekerine buladim, bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Ben bulamadım, kaybolmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=Ysd6piR9CZ4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 dolapta kimsenin içmediği bir nescafe var. bir tane içmeye kalktım aman tanrım dedim. resmen eziyet. nasıl içiyorsunuz bu kahveleri bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 ahahah adam formunda yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Rasmon said: dolapta kimsenin içmediği bir nescafe var. bir tane içmeye kalktım aman tanrım dedim. resmen eziyet. nasıl içiyorsunuz bu kahveleri bilmiyorum. koyluyuz cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Delikli koydanım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 burada da gregoyu kurban seçmiş adam ahahah çok mu sıkıldın abi sdf Rasmon said: dolapta kimsenin içmediği bir nescafe var. bir tane içmeye kalktım aman tanrım dedim. resmen eziyet. nasıl içiyorsunuz bu kahveleri bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 grego rasmon olarak gözküyor, nabıyorsunuz lan, matriksi mi kırdınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Foshik Italya bu kardesimizin sutunlara yazim hakkini elinden almistir bu baskilara ne kadddar sessiz kalacagiz? hemmen sokaklara inilmelidir ve bu kardesimizin gasp edilmis hakki aranmalidir. biji biji biji biji biji Mussolini'nin igrencligini gunumuze getirmisler! Bize zorla castor oil icirttiler!!!! abi turk diyince milletin killanip "turkiyeli olmasin o" demesi gibi bu gibi malliklar yapildiginda son derece dogal oluyorsa.. "turk genci italya'da 1800 yillik sutuna yazi yazdi" denildiginde de "kurt olmasin o" diye duzeltmek lazim aslinda. millet nedense iceride turkiyeli takilirken, disarida turk olmaktan utanmiyor bu durumlarda. turk degil kurdishboy (kendi deyimi, ben demiyorum. adam demis) bu gibi seylerinizi bize yamamasaniz artik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 ahah ne zaman çektirdin bunu bu sonbaharda gittiğin de mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 ayma kurdishboy, in dis fasho wooorld layf iz so bombastic, fantastik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 cok guzel cikmissin dasaaa'cim. selamlar evdekilere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 simdi bana destek verecek misiniz? 2200EUR ceza yazdi faso italyan! sadece dasaaa galp biji serok apo yazdim diye. biraksaydi nevruz'da pirzola oh be! de yazardim ama obama sagolsun yazmamisim.. ona da 4000EUR ceza keserlerdi. vereyim banka hesabini da 30-50 atin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar