Anhora Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Az önce NTV'de Arka Koltuk diye bir programda A. Kiğılı vardı. Adam yurtdışından gelen takımlar maliyet x (5, 7 ya da 10) marka değeriyle çarpılarak satılır dedi. Vay be iyi silkeliyorlar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Rasmon said: ya kaşarlı poğaçaya niye kaşar koymuyosunuz ya izmirde kasarlar pogacada degil *badumtis* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 ne guzel soylemis tarkan HAIN KOSTOK !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 cura mı bozuki mi alsam bilemedim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Şükür yoluna girdik. Raydan çıkmazsak, hedefler net, gelecek parlak. Hayde bakalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 bende de tam tersi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Vallahi 2014 ve 2015in büyük bir kısmı sürekli sabretmekle, yüzüstü bırakılmakla ve ihanet ile geçti. Ancak yılmadım. Sen de yılma. Umarım güzel günler yakındır senin için de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Her hafta 4-5 tane gorup de sallamadigim kabuslar iyice costu gunluk, gunde 2ye cikti, siddeti artti vs. Isin garibi kabuslar giderek kotulesmesine, annskm diye uyanmama ragmen kabus sirasinda boyle baya baya sinirleniyorum, genelde kabusa sebeb olan seye kafa goz dalarken uyaniyorum, sonra kabusunu seveyim deyip geri uyuyorum misil misil. Okudum ettim neymis sebebi diye de uyku apnesinden delirme belirtilerine kadar her bi halta baglamislar. Mabat fazla buyudu, yorgan kapatmiyo heralde deyip geciyorum simdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 level-up'ın gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Senin acil rejim + spora başlaman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwiwkes Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Yine yarınki finale çalışmaya başlamadım henüz. Xeşke çalışmak bilsem. Bir çaresi olan varsa şu disiplinsizliğe bir yardım eli uzatıversin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 ulen millet kutupta kalmis gibi giyiniyor onlari gorunce psikolojik olarak usuyesim geliyor hava daha 3-5 derece yaa hepten sogudu mu napcak bu gerzolar merak icerisindeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Gwiwkes said: Bir çaresi olan varsa şu disiplinsizliğe bir yardım eli uzatıversin. reset at fabrika ayarlarina don.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwiwkes Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 dana22 said: Gwiwkes said: Bir çaresi olan varsa şu disiplinsizliğe bir yardım eli uzatıversin. reset at fabrika ayarlarina don.. Fabrika ayarları öyle zaten. Sıkıntı orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 suruculerini guncellestir..olmadi ince tornavidayla kafa ayari yap.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwiwkes Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Olmayan çocuğumu keseceğim bu gidişle. Bari köstek olmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 hasta oluyorum galiba günlük, bir bu eksikti, lanet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Saat farkı hesaplamaktan gına geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 iki türk metrode bagira bagira konusuyorlardi yanimda kahkalar vs girla. almanlarsa elinde kitap vs sabah sessizce ise gidiyorlar. baskasi adina utanma yasadim. sonra kosarak uzaklastim ordan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Sabah enistemle kavga etmis gibi uyandim gunluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 ivy said: Saat farkı hesaplamaktan gına geldi. Elinin hamuruyla saat hesapliyo olmasan, sacin o kadar uzun olmasa yaparsin bi cizelge koyarsin onune sekerim. En olmadi google'a yazinca soyluyo =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 10 saniyelik seyi 3 dakkada, 10 dakkalik seyi de 2,5 saatte anlatan insanlardan gina geldi gunluk. Tekrar edip durma ulan iste, soyledin soyleyecegini yuru git, birak calisayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Müdürü ezmiş lol. Ezer tabi. Hala siteyi güncelleyeceksin de ohoooo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 di said: ivy said: Saat farkı hesaplamaktan gına geldi. Elinin hamuruyla saat hesapliyo olmasan, sacin o kadar uzun olmasa yaparsin bi cizelge koyarsin onune sekerim. En olmadi google'a yazinca soyluyo =P Mesela sabah bi kalkıyorum gece 4'te mesaj gelmiş, bi an mallık yaşayıp saat hesaplıyorum. Sonra akşam oluyor, aramam gerekiyor, aa bi bakıyorum gece olmuş. Falan. Çok ciddi sorunların var, dertliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 barbu said: Müdürü ezmiş lol. Ezer tabi. Hala siteyi güncelleyeceksin de ohoooo. Yokki ezecek mudur. Anca kendi kendimi iste zira sirket ben calisan ben. =) Musteriler ve bana is listesi cikarmasi gereken musteri PM'i var iste. Kafami beynimi yiyo herif gereksiz detaylarla, tekrar ettigi seylerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar