Anhora Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Az önce bir İETT otobüsü kullandım. İlginçti günlük. Bilmiyorum ama garip bir doyum yaşadım. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Bu akşam da sofrada ülke kurtarayım çok verimli bir hafta geçirmiş olayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Sen de ülkeyi kurtar kurtar bitiremedin. Aydın, ilerici, atik ve biraz da müslüman bir vatandaşımızsın sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 ya yemin ediyorum bir bir silkelicem bu askicileri lanet olsun boyle kuruma bi de belediyeye bagli yersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Drall said: Sen de ülkeyi kurtar kurtar bitiremedin. Aydın, ilerici, atik ve biraz da müslüman bir vatandaşımızsın sanırım Bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 30 olmadan önce yapmam gerekenler listesi hazırlıyorum tam 4 gündür. Ve bitmedi hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Seks, otostop ve katsamaka'da kokoreç yemek. Gerisi yeri doldurulamaz değil. Belki bi de metrobüse binmek Tabi şimdi bi anda dümdüz anlattım ama siz öyle anlamayın. Hayatının aşkını bul, hayatının seyahatini yap ve hayatının en lezzetli yemeğini ye demek bu, hayat kadınıyla seks yapıp ısparta-afyon arasında otostop çekip yol kenarı minibüsünden kokoreç yemekten söz etmiyorum sdf sıradan günlere şükretmeni sağlaması adına da metrobüsü metafor olarak kullandım [şair bunları bunları demek istedi mode off] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 @drall ahaha iyi özetlemişin. @günnük sonunda yurt dışındaki arkadaşlardan sanctuary teklifleri gelmeye başladı gel ailenle bizde kal iş ciddiye binerse diye. officially orta doğu olduk. tebrik ediyorum. bi de yeniyıla girmeden 1000 mesaj atmış olmak istiyorum günnük. küçük hedefler ahasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 angaranın amk günnük 10 gün geçirdim yetti rus uçağı düşürülmeden 10 dk önce terk etmişim lan neden atom matom atmamışlar buraya çok kırıldım ruslara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 ivy said: 30 olmadan önce yapmam gerekenler listesi hazırlıyorum tam 4 gündür. Ve bitmedi hala. 1 evlenilcek 2 çocuk liste tanıdık geldi de ( model numarasıı aynı galbaaaa ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Auril said: ivy said: 30 olmadan önce yapmam gerekenler listesi hazırlıyorum tam 4 gündür. Ve bitmedi hala. 1 evlenilcek 2 çocuk liste tanıdık geldi de ( model numarasıı aynı galbaaaa ) 1) yurtdışına defolup gitmek. tek adımdan oluşuyor benimki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 ben de dünyayı gezsem yeter. cidden gezmek harici hiçbir hedefim yok. dünyanın 10 da birini gezsem mutlu ölürüm oldum ben diye ahahsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 abi bence once bi afyona kutahyaya fln git ya da bagcilara orda da dunya klasikleri ile karsilasabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 senko said: Auril said: ivy said: 30 olmadan önce yapmam gerekenler listesi hazırlıyorum tam 4 gündür. Ve bitmedi hala. 1 evlenilcek 2 çocuk liste tanıdık geldi de ( model numarasıı aynı galbaaaa ) 1) yurtdışına defolup gitmek. tek adımdan oluşuyor benimki. listeler aynı çaktırma düzeltme: yurtdıışından abla bulmak derken ben ciddiyim ya, evlenip sittir olup gitmek değil tek dert hayatımıı yurt dışıına taşımak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 auril gururla sunar : lan ben dünya vatandaşı sayılırım sokam tr ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 next: special episode auril on turkish jail presenting special offfers coming next... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 senko said: 1) yurtdışına defolup gitmek. tek adımdan oluşuyor benimki. Hollandaya gidip evlenelim sonra çocuk yapalım gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 1 seks 2 intihar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 sokayım intiharınıza hepiniz aynısınız lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 wastyrx said: senko said: 1) yurtdışına defolup gitmek. tek adımdan oluşuyor benimki. Hollandaya gidip evlenelim sonra çocuk yapalım gel. senle evlenirim de, cocuk yapmam. Kariyer yapcam ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Senin yüzünden bi ağız tadıyla bilekleri kesip souk suya yatamıyoruz ya çok üzdün bizi bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 kis vakti soguk suya yatmam ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 senko said: blabla wastyrx said: senko said: 1) yurtdışına defolup gitmek. tek adımdan oluşuyor benimki. Hollandaya gidip evlenelim sonra çocuk yapalım gel. senle evlenirim de, cocuk yapmam. Kariyer yapcam ben! Vay, kaptın beni hadd ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 kesip sıcak kadına yatırıyorum ben artık ölmekten beter ediyorlar hardcore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar