Lord_Argos Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 evcil hayvan mı edindin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Gururunu incitip evden kov bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Ya sevgilisi işte abi. Ne kuzeni. Yediniz mi siz de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 iste ..bazi deneyimleri kuzenlerle yasamak..ole de birsey var .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Yok sevgilim gayet düzgün biri, umarım hiçbir zaman paticik'e üye olup kendini bozmaz = (((((( Şaka tabi, paticik <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 ivy said: Üniversiteden terk ve bu düzene ait hissetmiyormuş kendini. Çalışmak çok saçmaymış. Rahmetli babam çalışmaycam ben artık dediğimde sana 3 dönüm tütün ekeyim çalışmana gerek yok tarım yaparsın derdi hep. Seninkini de çiftliğe yollayalım iki bahçe bellesin fikri değişir ya da çiftliği zapt eder dönmeycem ben der. Vize alamazsam THERıd0ne'ın aazına tekme atacağımı söylemiş miydim günlük? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Ulan ne derdin var adamla ikide bir aazina tekme felan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 icimde oyle bir sikinti var ki, kayincoya dobloyu sattiracakmisim gibi hissediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 italya dururken ne diye belçika'dan başvurdun. (Belçika'ya gitmediğini varsayıyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 yâri orada sebeb o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 askerligi Fransa'ya cikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 izmirden botla yollasana olm hakanı ne bicim arkadassin sen :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 dedim ama kabletmedi, yuzme bilmiyo demek ki allan angaralisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Nereye bilmiyorum lan babam 3 yaşındayken attı bizi iskeleden seve seve öğrendik. Belçika'dan bir arkadaşım davet mektubu yolluyor o yüzden Belçika'ya başvuracağım. Daha önce gitmiştim oraya bir de, daha kolay çıkar diye düşündüm. Bir de Belçika'ya gidecektim zaten yine aynı arkadaşa, ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Mutsuzluğun somutlaşmış haliyim şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 kız mutsuzum dedi ilgi gösterin azcık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 "En sevdigin ..." sorulari hep yanitsiz bende gunluk. En sevdigin renk diyolar, mal mal bakiyorum. Dusunuyorum o anda yok. En sevdigim sarki? E yok. En sevdigim yemek? Ne abi en sevdigim yemek? Boyle bi garip, bi anormal hissediyorum Gunluk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Madcat said: kız mutsuzum dedi ilgi gösterin azcık. Sen sus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 di said: "En sevdigin ..." sorulari hep yanitsiz bende gunluk. En sevdigin renk diyolar, mal mal bakiyorum. Dusunuyorum o anda yok. En sevdigim sarki? E yok. En sevdigim yemek? Ne abi en sevdigim yemek? Boyle bi garip, bi anormal hissediyorum Gunluk... En çok hangi renk t-shirtün var abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Koyu renkse OK abi. Zayif gosteriyo, gobegi ortuyo mis gibi. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 di said: "En sevdigin ..." sorulari hep yanitsiz bende gunluk. En sevdigin renk diyolar, mal mal bakiyorum. Dusunuyorum o anda yok. En sevdigim sarki? E yok. En sevdigim yemek? Ne abi en sevdigim yemek? Boyle bi garip, bi anormal hissediyorum Gunluk... Siyah Oyle bir yerdeyim ki (selda bagcan) Tantuni Bisey degil abi, danismanlik ucreti £50 banka hesabima ateslersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Tantuni ney lan, sen 100 yolla geri kötü danışmanlık için. Bir niye bir tane olmak zorunda o renkler falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Mersinli adam ebe gumeci mi sevecek at arabasi Renk de siyah riskfree iste gobek saklar =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 yine hasta oldum gibi abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Offff abv yanlışlıkla bütün şirkete toplu goygoy maili attım ne kadar müdür şef yabancı varsa hepsine gitti. yarın istifamı vereyim en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar