Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 neyi seviyosa onu vercen. şimdi batmanci superman sevmez supermanci de batman. ona göre vericen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 barbu said: batman dövdü. hani kimin döveceği önemsiz. zaten atılmış bir dayak var ortada. Ana kuzusu superman de kolej kızlarına hava atsın. haa comic olarak bu olay çoktan oldu geçti tabii dimi. nasıl dövdü diyesim var ama spoilerın dibi olacağı için ignorance is bliss şu an. filmi izlemenin keyfi gider sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 ivy said: Hediye vericem, akıl verin. Siz nördsünüz, gamersınız anlarsınız. aa sağol batmanli güzelmiş. adresi yolluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Dworgian said: ivy said: Hediye vericem, akıl verin. Siz nördsünüz, gamersınız anlarsınız. aa sağol batmanli güzelmiş. adresi yolluyorum Adresini ver, senden değerli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 3 gündür hastayım, ateşim var. Paso dinlendim ama tık yok. Birazdan serum vurdurmaya gidiyorum. İsteyen varsa adresi vereyim birlikte vurduralım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 ivy said: Dworgian said: ivy said: Hediye vericem, akıl verin. Siz nördsünüz, gamersınız anlarsınız. aa sağol batmanli güzelmiş. adresi yolluyorum Adresini ver, senden değerli mi? işte bu be! yok valla kalem kutusunu kullanacak durumum yok yazık olur. ileride başka hediyelere inşallah skldjsakl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Evlenecek adamsın abi. Yakışıyor mu? Cıks cıks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 sana daha guzel batman'li seyler yollayayim Dworgian. iphone'un 5'se elimde cok guzel rubber kilif var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Wishmaster said: Evlenecek adamsın abi. Yakışıyor mu? Cıks cıks. wut? evlenecek adam kim? hani ben isem sen çok mu geride kaldın ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Peregrin said: sana daha guzel batman'li seyler yollayayim Dworgian. iphone'un 5'se elimde cok guzel rubber kilif var. 6 abi ama spigen tough armor kullanıyorum ty. aslında biri bana şu yeni droid den hediye etse ya bb-8 onu alıcam da pahalı gelio :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 0ne buralarda mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 buradayim abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Hiç burdayım deme sözde bize Azeri kızı bulcaktında evlenecektik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 orada kirana girdi kizlar. 07 sonrasi kiz uretimi durdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Peregrin said: sana daha guzel batman'li seyler yollayayim Dworgian. iphone'un 5'se elimde cok guzel rubber kilif var. batmanlı mısınızı siz HEHEHEHEHEHEHEHÇ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Seele said: wastyrx said: Seele said: 300 euro bir ucak biletine verdim. allahsizlar cok pahali satiyorlar günlük. 128 verdim ben direk uçuşlara thy git gel hemde :3 Yok gidiş geliş bilette. Tarihler kötü. Yılbaşı öncesi ve sonrası.haliyle herkez gelmek istiyor fiyatlarda uyuyor. krismısa ben geliyorum, ortada buluşalım boşver buraya gelip ne yapacaksın? annene geliyorsan onu da yoldan alayım beraber geliriz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 nereye geliyon istanbulda bulusalim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 ne zaman insanlardan tiksindiğim dönemlere girsem kısmetim açılıyor günlük. nasıl bir iştir bu. işinize bakın la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Dworgian said: Wishmaster said: Evlenecek adamsın abi. Yakışıyor mu? Cıks cıks. wut? evlenecek adam kim? hani ben isem sen çok mu geride kaldın ne? Abi valla takip edemedim. Update edebilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 3. yu alicak..acik net..yalan nan yalan..2. ile evli ve mutlu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 yes it iz. ikamet ankara evli mutlu çocuksuz. çocuk ne dert yahu. çevremde çok var böyle ufak çocuğu olan, abi yok yani bitmiyor dert tasa. tamam ok çok farklı bir sevgi vs de yani pek gerek yok şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Sparkcaster said: Peregrin said: sana daha guzel batman'li seyler yollayayim Dworgian. iphone'un 5'se elimde cok guzel rubber kilif var. batmanlı mısınızı siz HEHEHEHEHEHEHEHÇ HARRANLIYIK :)))))))))))))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Dworgian said: yes it iz. ikamet ankara evli mutlu çocuksuz. çocuk ne dert yahu. çevremde çok var böyle ufak çocuğu olan, abi yok yani bitmiyor dert tasa. tamam ok çok farklı bir sevgi vs de yani pek gerek yok şu an Seni duelloya davet ediyorum. Adres bilgilerini yolla en yakın dart mekanını söylerim. ps:4-5 kere oynadım baya kötüyüm yenilirsek kavga çıkaracağız. 3. kişiliğim dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 dartta ikinizi ust uste kor yenerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 örgü örme yarışması da düzenleyin oldu olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar