bingildak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 yahu hemen kürekle, cursele girmişsin yine. açıklardım da, hiçbir şey yazmamak daha mantıklı. argümana dönüşeceğini ve senin ne şekilde yürüteceğini bildiğim için hiç girmiyorum. art niyetle yazmamıştım sadece bağımlı adamdan madde bağımlılığından uzak durmakla ilgili tavsiye alınmaz kapsamında yazmıştım. kimin evliliğinin ne şekilde gittiği, kapsamı, otu boku kimseyi ilgilendirmez. oraya herhangi bir söylem veya gönderme yapmamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Black-ice said: sana demedim ki ben sparka dedim adam paso kız götürmüosanız 30u beklemeyin evlenin demiş. sanki başka bişey beni evlenmekten uzak tutamazmış, tek engel her gün başka kızla sevişmemmiş gibi. he pardon kafa basmamış benim onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 sen editörsen, editör kim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Sparkcaster said: bingildak said: spark'ın durumu özel ama ayıp ettiniz öyle derken. kardeşim bakma sen bunlara. neye bakmiyim lan biri bişey mi dedi Grego said: yahu spark ın ilişki konusunda fikir belirttiği bir forumdayız. dıvorgian mı mesele olsun. dedi anlamaz bunlar boşver, alayı 1.65-1.80 hemde göbekli ve kel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 ee iyide adam kötü giden ilk evliliğe rağmen ikincisini de yapmış, demekki adamın evlilik hakkında görüşü gayet olumlu. kötülemiyor ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 kayserili said: Abi 1.5 yıllık, 10 numara muhteşem ve güzel ötesi kız arkadaşımdan sadece evlenmek istiyor diye ayrıldım. 2 gün falan önce. YEE! Yani yapmayın etmeyin evlenmeyin. Yaş 35+ ise tercih senin ama. Bide sevgili günlük; 1.5 yıllık, 10 numara muhteşem ve güzel ötesi kız arkadaşımdan sadece evlenmek istiyor diye ayrıldım. 2 gün falan önce. Çok mu aptalım? şu postun üstüne dedim niye 30 u beklemek onu sordum sadece dworgiana, evlenmiyosan evlenme forumda herkesin ıssız adam pozları kesmesine ayar oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 niye kötülesin abi zaten, onu diyorum. taraflı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 bingildak said: yahu hemen kürekle, cursele girmişsin yine. açıklardım da, hiçbir şey yazmamak daha mantıklı. argümana dönüşeceğini ve senin ne şekilde yürüteceğini bildiğim için hiç girmiyorum. art niyetle yazmamıştım sadece bağımlı adamdan madde bağımlılığından uzak durmakla ilgili tavsiye alınmaz kapsamında yazmıştım. kimin evliliğinin ne şekilde gittiği, kapsamı, otu boku kimseyi ilgilendirmez. oraya herhangi bir söylem veya gönderme yapmamıştım. eyvallah. ama o zaman benim 2. evliliğime değinmen gereksiz. zira ben sadece 2 kere evlenmiş değil, 36 yaşında çevresinde tonla sorunlu evlilik ve boşanma gören bir adamım. sen de bana benzer bir profildesin sonuçta bu yaşta hepimiz çevremizde benzer şeyler görüyoruz. evlenip boşanmış biri ve ikinci kez evlenmiş biri olarak benim artım, ilk evliliğimde ne halt etmiş olduğumu ve bence doğru kişinin oğru ilişkinin nasıl olması gerekmiş olduğunu anlamış olmam. evlenmek cidden ağır ve zor bir şey. bunu anlatmaya çalışıyordum sadece. sonuçta "EVLİLİK BİR HARİKA DOSTUM" diyen tozpembe gözlüklü biri değilim ki. evlilik bayağı ciddi ve sakat bir karar. bunu da gayet ağır bir şekilde gördüğüm geçirdiğim için konu hakkında birinci elden tonla deneyim ve fikrim var =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 bombilo said: ee iyide adam kötü giden ilk evliliğe rağmen ikincisini de yapmış, demekki adamın evlilik hakkında görüşü gayet olumlu. kötülemiyor ki. evliliğe uygun kişiye güzel (ben gibi). kendini zorunlu hissedip evlenene ise cehennem gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 bana sorsan ben gayet kötülüyorum mesela, ee şimdi yorum yapması gereken adamlar kötüleyen / savunan adamlar değil de hiç denemeyenler mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 bu arada umarım başına gelmez bingildak. farkettim de beddua gibi olmuş, geri alayım ben o lafımı sajdsalkdjsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 öyle abi. hata fark edince geriye de takarım, özür de dilerim. adam bana saldırmıyorken saldırmam ayıp olmuş şimdi mısırını al ve git buradan :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 yok sen doğru olanı yaptın, ben sendenim. mesai bitse de gitsek diye takılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 ben de aynen. bitemiyor arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 benimki bitti. işten eve 11dk da yürüyebiliyorum. lan ilginç şeymiş 6da evde olabilmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 hele şükür bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 ben hala ofisteyim ya, daha eve gidip hazırlanıp istanbula uçucam. uu istanbula uçmak bişiler kıpırdadı bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 bingildak'a edilecek en buyuk beddua solcu kizla evlenmesi olur heralde sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Hani benim bi sen eksiktinim? Hepiniz mi çıktınız lan işten :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 isteyen isteyenle evlensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 noluyo lan dağılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Grego said: evleniyim mi, ne diyosunuz. Naaptın evlendin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Peregrin said: bingildak'a edilecek en buyuk beddua solcu kizla evlenmesi olur heralde sdf 6 ağustosa gün aldık ya, gg zaten asdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 ivy said: Grego said: evleniyim mi, ne diyosunuz. Naaptın evlendin mi? yok ya mızrak, ok, gürzü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar