elesso Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 ben hep 15 erkek 1 kızlı ortamlarda çalıştım önceden oda çok kötüydü. şu anda %40 kadın %60 erkek fena değil gibi. gerçi 40 yaş üstü yarısı kadınların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Peregrin said: elesso said: iş hayatında kadınlarla çalışmak zor ya. kadınlar bile kadınlarla çalışmak istemiyor genelde. ama 18e1 cennet gibi geliyor kulağa adsafs. mesela sevgilisinden intikam almak isteyecek bir tanesi %5.5 olasılıkla. "hmm kimi kullanarak intikam alsaaam..." oyle zannettigin gibi olmuyor ya, genelde PMS ve ego yarislarini izliyorsun. birbirinin ayagini kaydiranlar, kiyafetlerine sevgililerine laf sokanlar oluyo. zaten aralarinda olan 1-2 erkegi de kadinlardan sogutuyolar zamanla. süper işte, işyerinde sıkılmak diye bir derdin kalmaz, hergün yeni bir drama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 içeriden deneyim etmek gerek o havayı adasd eğitim seviyesiyle veya başka bir şeyle alakalı değil ya. erkeklerin ne kadar stereotype durumları varsa, kadınlarında aynı şekilde var. benim bu durumu gözlemlediğim hiçbir şirket üniversite mezunu altında sekreter bile çalıştırmıyordu. kozmetik sektörüne erkek personel almanın ne demek olduğunu sadece o sektörü solumuş insanlar bilir asdasd. homojeni karması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 çalışın çalışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 pascalnouman said: /summon Llama :d hava da penis gibi gene yaaa :/ onun is ortami cok guzel ya, yerde bulduklarindan 2 ev doyar sdfnkldsfjksl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 en son konustugunda hic memnun degilim pms sayaci oldum diyodu bizi yiyomus demek aksam simidi gibiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 o ortamda avoncu gibi calisacak o tek erkek..bilumum gereksiz bayilik alacak kozmetikten..yurtdisindan mal getirecek..halihazirda pet cikolata vs bulunduracak..kral olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 hakkaten ya avondan oriflame'den uyelik alsin da paraya para demesin. HADI LLAMA, artik kadinlari kullanma zamani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 evleniyim mi, ne diyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 evleneyim mi diye soruyorsan evlenme. zaten gerçekten evlenmek istediğinde durdurmak isteseler, saçmalama dur fln deseler de durmayacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Grego said: evleniyim mi, ne diyosunuz. Evlen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Abi 1.5 yıllık, 10 numara muhteşem ve güzel ötesi kız arkadaşımdan sadece evlenmek istiyor diye ayrıldım. 2 gün falan önce. YEE! Yani yapmayın etmeyin evlenmeyin. Yaş 35+ ise tercih senin ama. Bide sevgili günlük; 1.5 yıllık, 10 numara muhteşem ve güzel ötesi kız arkadaşımdan sadece evlenmek istiyor diye ayrıldım. 2 gün falan önce. Çok mu aptalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Evet bana mı? Sayfabaşı olmuş emin olamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 kayserili said: Evet bana mı? Sayfabaşı olmuş emin olamadım. Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 kayserili 2 günde koca buldun bak. hem de uzun adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Kız arkadaşımdan ayrıldım diyorum. Koca buldun diyosun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 evlenmek istiyor diye ayrıldıysan 1.5 yıllık çok süper sevgilin değil demek ki gönül eğlendiriyorsun sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Spark aynısını o söyledi bana. Ama cidden hazır hissetmiyorum kendimi. Ne biliyim çok uzak geliyor. Bence 40 yıl önce insanların 20 yaşında evlenmesiyle bu devirde 30 yaşında evlenmek aynı. Dunya çok değişti zira. Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum..? Onu da çok seviyorum. Baya da iyi anlaşıyorduk. Uyumluyduk falan. Herşey çok iyiydi. Çok fazla şeyde katıyordu. Ama evlilikten çok bahsediyordu, sürekli şirin bebek resimleri atıyordu falan. Bak benden böyle bi bebek çıkar diye. Asdf. Ne biliyim. Yemedi. Ayrıldık işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Özür dilerim ama dhsydfgwydfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 simdiki aklim olsa 18 inden 1 gun sektirmem evlilik icin..zerre kadar da pisman olmam..simdiki aklimla tabi ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 İvy kız onu anladım. Spark abimisin, abla mı? Merak ettim. Dana niçin öyle düşünüyosun yav? Bi anlat, önayak olursun belki bana. İşler ciddi ve kafam çok karışık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Insanlari cinsiyetlerine gore siniflandirmasana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 ortada 1.5 yıllık süper bi sevgililik durumu yokmuş, evliliğe giden yolda öyle olması gerekiyomuş. üzülme ama en azındna sen onun için eğlenilecek değil evlenilecek kategorisinde imişsin. bu da göreceli bir başarı. danaya bakma o her topicte aynı şeyi söylüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 kayserili said: Abi 1.5 yıllık, 10 numara muhteşem ve güzel ötesi kız arkadaşımdan sadece evlenmek istiyor diye ayrıldım. 2 gün falan önce. YEE! Yani yapmayın etmeyin evlenmeyin. Yaş 35+ ise tercih senin ama. Bide sevgili günlük; 1.5 yıllık, 10 numara muhteşem ve güzel ötesi kız arkadaşımdan sadece evlenmek istiyor diye ayrıldım. 2 gün falan önce. Çok mu aptalım? bayağı saçmalamışsın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar