dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 bakırköy lüyüm olm ben, bu tarafa gelecek olsalar daha çok yazardım herhalde, maaşın yarısı restoran kefine gidiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 canım ciğerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Marty said: eleos 2 tane varmis. yesilkoy ve istiklal diyor. hangisi senin dedigin? Orjinali yesilkoydeki ama istiklaldekide ayni kalite ve konsept Akin balik denmis,karakoydeki mekanlarin yikilmasindan etkilenmedi dimi?yazik olur yoksa Pizza icin miss pizzayi bende oneririm ama cukurcuma49 bildigin cop! Housewine diye 10tl lik sarabin etiketini saklayan ambalaj yapistirip satmalari olsun,elektrikli firinda eski/bayat/dandik malzemeli pizza hazirlamalari olsun,kesinlikle hayir ,gitmeyin ckutcuma49a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 http://www.egonomik.com/wp-content/uploads/2011/06/umut-sarikaya-kizla-gelinen-mekan.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 akın iyi hala, ful çekiyor, ama mythos dediğim mekanı kesin deneyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 haydarpaşa mythos mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Peki kadıköy/moda civarı şöyle parkı bahçesi olan bi yer var mı? Çocuklu bi arkadaş illa buluşalım ama illa çocuğu da getiricem diyor, yemeği manzarası falan düzgün geniş bi mekan gelmedi aklıma. Modada şu yeni yapılan sitelerin orda bi yer vardı neydi adı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Darestan said: haydarpaşa mythos mu evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 axedice said: Peki kadıköy/moda civarı şöyle parkı bahçesi olan bi yer var mı? Çocuklu bi arkadaş illa buluşalım ama illa çocuğu da getiricem diyor, yemeği manzarası falan düzgün geniş bi mekan gelmedi aklıma. Modada şu yeni yapılan sitelerin orda bi yer vardı neydi adı sen de illa cocuğu da getirme de. ıyyk cocukla buluşma mı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Darestan said: haydarpaşa mythos mu Denedim ben bunu.Fiyat/performans oranı başarısız bence. Ortam-ambiyans için giderim diyorsan bi bak,tavsiye etmem ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 çok overrated zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 dreagloth said: barınak kadar abartılmış bir yer yok zaten, iyi olmuş zamanınız olmadığı Abi ciddi mi yazdin geyik mi yapiyorsun asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Ciddi yazdim, manzara ortam iyi de o kadar yol gitmeye değecek lezzeti bulamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Peki abi zengin adamsin sen vardir bildigin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Tuzla balikcisi baya iyi Kadikoy cafe coupe gene iyi ortakoy uppercrust pizza abbasaga da chinastix var orada guzel kizla gidilmez ama buket lahmacun mecidiyekoy, levent bakirda kuru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 DoGMeaT said: ama azcık daha para bayılıp tam ap ayrı bi balık-meyhane tecrübesi yaşayım diyosan ELEOS u eklemek isterim, yorumlara bak anlaşılıyor zaten olayı,fiks menü fln,yemeğin sonunda içi buz,dondurma,tatlı,küçük şişelerde rom,panç ve likör,meyve fln dolu bi sepet gelior,sırf onu görmek için gidilir. buna gittik geçen hafta sonu bu arada, güzeldi gerçekten, uzo vs geldi ama sepet falan gelmedi, yerine 3 farklı tatlı ikram ettiler, mezeler falan fena değildi, kalamar ve ahtapot baya iyiyidi, balık yiyemedik. ps: yeşilköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Güzel topikmiş lan bu, şehir dışından eş dost geliyor HADİ GEZDİR diyorlar balık gibi kalıyorum. Günlük hayatı burada geçirince insan ayırt edemiyor yeni geleni nereye götürebileceğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 sirkeciden başla işte ne yöne gidersen ya yiyecek ya da gezecek bir yer var zaten bu kadar nufusla hiçbir yerin özelliği kalmadı, seri üretim, kalitesiz malzeme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Mini brifing vereyim topikteki tavsiyeler üzerine Giritimu kapanmış, daha doğrusu marmarise taşınmış. Yerine açılan generic meyhaneye gitmedik. Onun yerine eleosa gittik zar zor iptalden yer bulduk, kalabalıktan olabilir ama gayet ortalamaydı mezeler aradığım lezzeti bulamadım. Tabi manzara konum falan 10 numara Miss Pizza her zamanki gibi en iyiydi. İstiklal cihangir arası antikacılardı eski evlerdi gezmek için gidilecekse öğle yemeği için en uygun durak. Türüf mantarlı pizzayı özellikle tavsiye ederim. Çocuklu mocuklu buluşmayı da limonlu bahçede yaptık, ama çocukla oralara inmesi zormuş. Bahçesi olan güzel mekan burası da. 360ın asansörü bakımdaydı oraya çıkamadık Bi sonraki gelişte de gece eğlence mekanlarına gidelim diyoruz, zelda zonktan başka var mı öneri, nereye ne saatte gidilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar