Xechelon Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 nedir bunlara cozum yokmudur bi care elimizde terlikle avlamakmi zorundayiz illa rahat rahat bilg karsinda oturmak varken *!sineklerin arkasindan sheltoxla kosturur*[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough."
StRencher Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Sinkov sür[hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Admin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 bişi sürme camına tel tak 3-4 milyon falan köşeleri bantlı sineklik mis gibi :) olmadı al bi sinek kovucu tak prize oh :P[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net
Rogman Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 gece uyurken gelip kulaığının icine vızıldayan sineklerin allah belasını versin anca bu kadar kıl olabilirim.. su elektirkle calısan seylerden tavsie ederim..[hline]He who commands the future commands the past He commands the past conquers the future..
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 benim sinek kovucumun(raid) üzerine sinek gidip konana kadar işe yarıo sanıodum:) en güzeli takıcan telini kapıcan kapını alıcan eline bi deodorant içerdeki sivrileri harlıcan sonra uyucan ohh misss *!kaşınır* buradada çok var[hline]Make it Easy
Xechelon Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 su anlik bi cozum lzm ya ole ttel takma kov surma fln baska bisi ustume ortumu ortsem hayalet olurum sonra:)[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough."
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 buralarda bişey yok evet o elektrikli mavi ışıklı şey süper bi icat :) cazır cozur kül oluo sinek direk sadistik bir alet ehue[hline]Fizban (9:08 PM) : şirin demek kız lügatında yakışıklı değil demek Fizban (9:08 PM) : ama hala sana böle bi kanım ısındı demek Fizban (9:08 PM) : kıl olurum şirin diyenlere
Xechelon Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 odaya onu mu koiim yuh:P[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough."
Norak Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 sivrisinek koluna falan konup tam sokcakken hareket et uçsun, bunu 3 saat falan tekrar edince sinekler çok vahşileşio denedim :)[hline][i]Wow - Swg - Do I really exist? - Begin
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Admin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 bitane bukalemun al hayvancıdan abi ben bunu iice bi besliim de odanda masanın üstüne falan koy zaten 1 metre yi 4-5 saatte yürüyo yavrucak dili boyunun 2 katı anında kapıyo sinek falan :) yatarken sinek sesinden rahatsız olanlar sabah ve öylen uyuyun akşam oturun ;)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 norak 3 saat boyunca ona mı kastın abi? helal yani ne diyeyim :)[hline]Fizban (9:08 PM) : şirin demek kız lügatında yakışıklı değil demek Fizban (9:08 PM) : ama hala sana böle bi kanım ısındı demek Fizban (9:08 PM) : kıl olurum şirin diyenlere
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Hmm camı kapa:P ya en güzeli çok ince bi örtü yada türban bulucan yada delikli bi kumaş sonra yatıcan yatağa çekicen yorganı boynuna kadar sonra da türbanı örtücen kafana oh:)[hline]Make it Easy
Xechelon Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 said: Norak, 08 June 2003 01:54 tarihinde demiş ki: sivrisinek koluna falan konup tam sokcakken hareket et uçsun, bunu 3 saat falan tekrar edince sinekler çok vahşileşio denedim ya ucup gitmesine izin vercegine oldursene hazir koluna konmusken bizdekiler cok cevik saolsunlar dex 25 direk onceden seziyolar herbisiyi dusuncelerimimi okuyolar ne?[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough."
Norak Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 ehehe özellike yatarken çok kolay oluyo, artık sinekten vızz yerine WZZZ!! sesi falan çıkıo :D ben öldürmem, bide böle arada sokmasına izin veririm böle karnı şişiyo kandan kızarıo felan, bide sokarken arkasından üfleyince ters felan dönüyo böle iğneyi çıkaramıo ehu ehu :D *!psikopattır* [Bu mesaj Norak tarafından 08 June 2003 02:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sam Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 bone'un ev yapımı flamethrower önerisi vardı, denemedim ama eviniz çok kıymetli değilse sen deneyebilirsin.. :)[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki: yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Benden çıkdı sanki o olay:)[hline]Make it Easy
StRencher Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Şu prize takılan ve tiz ses çıkartan s,nek kovucudan al bende işe yarıyo.... Bir süre sonra o sese alışıyorsun ve duymuyosun....[hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel
general83 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 yoklarmış gibi davran[hline]"soyut gerçek olmaz, gerçek daima somuttur." V. İ. Lenin
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 ama olmazki öle bişi çatır çatır ısırır[hline]Make it Easy
Sam Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 said: Chemical, 08 June 2003 02:10 tarihinde demiş ki: Benden çıkdı sanki o olay:)[hline]Make it Easy sinek diye arattır, senin kayıt tarihinden 11 ay önce yazdı adam.. :)[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki: yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 said: Norak, 08 June 2003 02:04 tarihinde demiş ki: ehehe özellike yatarken çok kolay oluyo, artık sinekten vızz yerine WZZZ!! sesi falan çıkıo :D ben öldürmem, bide böle arada sokmasına izin veririm böle karnı şişiyo kandan kızarıo felan, bide sokarken arkasından üfleyince ters felan dönüyo böle iğneyi çıkaramıo ehu ehu :D *!psikopattır* [Bu mesaj Norak tarafından 08 June 2003 02:07 tarihinde değiştirilmiştir] zmeuhea sadist[hline]KinGpiN the striked sazan Brother of Archie
GM-Newbie Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Bence Odaya O Mavi I$ık Yayan aLetLer war Odalarda Kullanılan Onlardan ALabilirsin Çok KuLLanı$Lı.. hiç Sorun Çıkmaz GarantiLi :)
kermit Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 benim öyle bi sorunum yok malum hem kamil hem ben sineklerle yane :)[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :)
Seraxis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 ben fesleğen ordumu yetiştiriyorum, olmadı deodorant + çakmak gibi bi olayımda var. bu yaz vızıltı duymak istemiyorum[hline]divine sarcasm
kermit Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 herkes evine bi kamil alsın sorun olmaz :)[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :)
Öne çıkan mesajlar