Xechelon Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 nedir bunlara cozum yokmudur bi care elimizde terlikle avlamakmi zorundayiz illa rahat rahat bilg karsinda oturmak varken *!sineklerin arkasindan sheltoxla kosturur*[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Sinkov sür[hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 bişi sürme camına tel tak 3-4 milyon falan köşeleri bantlı sineklik mis gibi :) olmadı al bi sinek kovucu tak prize oh :P[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rogman Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 gece uyurken gelip kulaığının icine vızıldayan sineklerin allah belasını versin anca bu kadar kıl olabilirim.. su elektirkle calısan seylerden tavsie ederim..[hline]He who commands the future commands the past He commands the past conquers the future.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 benim sinek kovucumun(raid) üzerine sinek gidip konana kadar işe yarıo sanıodum:) en güzeli takıcan telini kapıcan kapını alıcan eline bi deodorant içerdeki sivrileri harlıcan sonra uyucan ohh misss *!kaşınır* buradada çok var[hline]Make it Easy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 su anlik bi cozum lzm ya ole ttel takma kov surma fln baska bisi ustume ortumu ortsem hayalet olurum sonra:)[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 buralarda bişey yok evet o elektrikli mavi ışıklı şey süper bi icat :) cazır cozur kül oluo sinek direk sadistik bir alet ehue[hline]Fizban (9:08 PM) : şirin demek kız lügatında yakışıklı değil demek Fizban (9:08 PM) : ama hala sana böle bi kanım ısındı demek Fizban (9:08 PM) : kıl olurum şirin diyenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 odaya onu mu koiim yuh:P[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 sivrisinek koluna falan konup tam sokcakken hareket et uçsun, bunu 3 saat falan tekrar edince sinekler çok vahşileşio denedim :)[hline][i]Wow - Swg - Do I really exist? - Begin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 bitane bukalemun al hayvancıdan abi ben bunu iice bi besliim de odanda masanın üstüne falan koy zaten 1 metre yi 4-5 saatte yürüyo yavrucak dili boyunun 2 katı anında kapıyo sinek falan :) yatarken sinek sesinden rahatsız olanlar sabah ve öylen uyuyun akşam oturun ;)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 norak 3 saat boyunca ona mı kastın abi? helal yani ne diyeyim :)[hline]Fizban (9:08 PM) : şirin demek kız lügatında yakışıklı değil demek Fizban (9:08 PM) : ama hala sana böle bi kanım ısındı demek Fizban (9:08 PM) : kıl olurum şirin diyenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Hmm camı kapa:P ya en güzeli çok ince bi örtü yada türban bulucan yada delikli bi kumaş sonra yatıcan yatağa çekicen yorganı boynuna kadar sonra da türbanı örtücen kafana oh:)[hline]Make it Easy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 said: Norak, 08 June 2003 01:54 tarihinde demiş ki: sivrisinek koluna falan konup tam sokcakken hareket et uçsun, bunu 3 saat falan tekrar edince sinekler çok vahşileşio denedim ya ucup gitmesine izin vercegine oldursene hazir koluna konmusken bizdekiler cok cevik saolsunlar dex 25 direk onceden seziyolar herbisiyi dusuncelerimimi okuyolar ne?[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 ehehe özellike yatarken çok kolay oluyo, artık sinekten vızz yerine WZZZ!! sesi falan çıkıo :D ben öldürmem, bide böle arada sokmasına izin veririm böle karnı şişiyo kandan kızarıo felan, bide sokarken arkasından üfleyince ters felan dönüyo böle iğneyi çıkaramıo ehu ehu :D *!psikopattır* [Bu mesaj Norak tarafından 08 June 2003 02:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 bone'un ev yapımı flamethrower önerisi vardı, denemedim ama eviniz çok kıymetli değilse sen deneyebilirsin.. :)[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki: yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Benden çıkdı sanki o olay:)[hline]Make it Easy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Şu prize takılan ve tiz ses çıkartan s,nek kovucudan al bende işe yarıyo.... Bir süre sonra o sese alışıyorsun ve duymuyosun....[hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
general83 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 yoklarmış gibi davran[hline]"soyut gerçek olmaz, gerçek daima somuttur." V. İ. Lenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 ama olmazki öle bişi çatır çatır ısırır[hline]Make it Easy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 said: Chemical, 08 June 2003 02:10 tarihinde demiş ki: Benden çıkdı sanki o olay:)[hline]Make it Easy sinek diye arattır, senin kayıt tarihinden 11 ay önce yazdı adam.. :)[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki: yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 said: Norak, 08 June 2003 02:04 tarihinde demiş ki: ehehe özellike yatarken çok kolay oluyo, artık sinekten vızz yerine WZZZ!! sesi falan çıkıo :D ben öldürmem, bide böle arada sokmasına izin veririm böle karnı şişiyo kandan kızarıo felan, bide sokarken arkasından üfleyince ters felan dönüyo böle iğneyi çıkaramıo ehu ehu :D *!psikopattır* [Bu mesaj Norak tarafından 08 June 2003 02:07 tarihinde değiştirilmiştir] zmeuhea sadist[hline]KinGpiN the striked sazan Brother of Archie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Bence Odaya O Mavi I$ık Yayan aLetLer war Odalarda Kullanılan Onlardan ALabilirsin Çok KuLLanı$Lı.. hiç Sorun Çıkmaz GarantiLi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 benim öyle bi sorunum yok malum hem kamil hem ben sineklerle yane :)[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seraxis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 ben fesleğen ordumu yetiştiriyorum, olmadı deodorant + çakmak gibi bi olayımda var. bu yaz vızıltı duymak istemiyorum[hline]divine sarcasm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 herkes evine bi kamil alsın sorun olmaz :)[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar