Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Evden işe işten eve max 10 km yapacağım. Daha önce motor falan kullanmadım. İlk motor olarak düşünüyorum. http://motofuar.com/suzuki-address-110-teknik-ozellikleri.html Az çok motor bilgisi olanlar bi fikir verebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 scooter işte gider gelirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Al bi bisiklet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Çok kötü be. Az bekle NMax al daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Baggio said: Çok kötü be. Az bekle NMax al daha iyi. 9000 falan istemesin buna yamaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red_Skull Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 otobana caddeye falan çıkıyorsan alma ölür gidersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 http://www.altinelbiseliadam.com/yamaha-n-max-lansmanindayiz-surekli-guncellenecektir/ 8600 müş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Red_Skull said: otobana caddeye falan çıkıyorsan alma ölür gidersin yok ya bildiğin yazlık kasaba işten eve evden işe. Bunun yerine 2. el pcx alayım dedim herifler 2012-2013'de aldıkları fiyatların üstüne 1500 koyup millete satmaya calısıyorlar öyle şaşırmışlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 sym fiddle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Sym de iyi hakkaten şu iş için, fiyatta da öyle uçmaz. ABS her şartta süper bence ama bütçe nedeniyle illa ABS'siz olacaksa çok iddialı bir şey almaya da gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Sym fiddle 3 hatta. Tasarımı bayağı iyi. Üstelik 200cc seçeneğinde elektronik ateşleme var. 110luk olan ne yazık ki karbüratör, ama tabii fiyatı da ona göre daha uygun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Başlamışken bence daha iyi bir makinayla başlayabilirsin.Bir süre sonra gitmiyor bu diye satıp zarar edebilirsin.Eğer 0 alacaksan bu paraya cidden yazık bir cub motosiklet için. Bajaj pulsar felan bakabilirsin.Zevk meselesi tabiki ama ,motosiklet kullanan biri olarak cub görünce pazar arabası geliyor aklıma.Nefret ediyorum cublardan . Arkadaşlara katılıyorum.Alınacaksa da sym 200 cc lik scoterlar hem bundan daha torklu ve hızlı hemde daha karizmatik duracaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Honda PCX 150 aldım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 pcx güzel kısa mesafe için, ayrıca altın gibi motor, değerini kaybetmeden satabiliyorsun, 125 alsaydın daha iyi olurdu, aradaki hız farkı fazla değil ve daha az yakardın, yağmurlu havada dikkat et, iyi sürüşler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar