Lothrodel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 ilk yarı bitti 0-1 zafer biryol attı.maçın başındaki düşüncem beşiktaş biraz toparlanmıştı ama sonları doğru aynı tas aynı hamam şeklinde oldu gene gol yemeden maçı bitiremicez 1 şutumuz direkten döndü carewin şutunda ise petkovic başarılıydı ne diyelim 2. yarıda beşiktaşımıza başarılar...[signature][hline]In Flames We Trust a member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Bunları genelde 1 ustteki kupa macları topicinde konusuoruz..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=108774[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? cs:WooK[cVk] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 dakika 81. durum 1-1 Haydi bastır Konyaaa.. Konyaaa. :D[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Elvir Baliç'ten Sevgilerle...[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Evet dakika 84 baliç yolladı filelere. Konyagücü budur kafece ayaktayız.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Dakika 88 Zafer Biryol Konya 3 Bjk 1 Geçmiş olsun arkadaşlar.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Erhan'ın golü bence ama Zafer Biryol diyor spiker. 3-1[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 zafer biryol bir insan evladı ne kadar beleş bi gol atabilir sorusuna cevap verdi ve 3-1 oldu[signature][hline]kender on the roof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 3 oldu off off yeter artık beşiktaşım...[signature][hline]In Flames We Trust a member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: Holyman, 23 Ocak 2005 18:52 tarihinde demiş ki: Erhan'ın golü bence ama Zafer Biryol diyor spiker. 3-1 Evet top zaten içeride idi ama son darbeyi saydı.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Neyse biras istifa görürürz umarım :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Muhahn Zafer B!ryol acımaz. Konyaya bir üst turda basarılar.[signature][hline]defaultgame WoW TeaM AAL '05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Ve bitti 3-1[signature][hline]www.talonofdragon.tk Frp-Fk Sitesi-Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Kendi memleketim diye söylemiyorum başarı budur ya.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 bu futbolcuları böyle oynatana verilen paralar haram olsun. yok canım daha del bosk alışamadı takıma artık bi 2-3 sene sonra alışır[signature][hline] Sevmek bize haram! Gönül eğlendirmeli... UO'nun zararları example bir: - Hapşuu - Rel Sanet You! Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Balic e bak nasıl ısınmıs :D[signature][hline]defaultgame WoW TeaM AAL '05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 ya boyle defans olmaz olsun[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Respectful Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: Xharloan, 23 Ocak 2005 18:48 tarihinde demiş ki: Evet dakika 84 baliç yolladı filelere. Konyagücü budur kafece ayaktayız. Hangi CAfe'desiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Naa, wook; O zaman ligi de Türkiye ligi maçları adı altında bir tane topic açıp orada konuşun sadece? Ne kadar saçma sapan birşeydir, sivil paticik polisliği yapmak anlayabilmiş değilim? Herkes kendi işine baksın artık. yeter... Bu söylediklerimi algılayamayan olursa da gidip paticik bölümündeki gerekli açıklamaya bakabilir.[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Beşiktaş hala gidip şu zafer biryol u almasın, veysellerle berkantlarla maç kazanmaya çalışalım..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Bosque... benide real madridin basina getirseler o kadar para benim takimimdada olsa dunya starlari alsam bende o takimi dunyanin en iyisi yaparim. tamam adam basarili falan ama yani buda okuzlugun onde gideni olayidir. Ofsayt taktigi yapicak gerizekali defans eline yuzune bulastiriyor. bilmem kac kerezafer arkaya sarkti taktik uygulucak derken. birinde cordoba kirmizi gordu ilk ve son golde zaten belescilik dersi verdi. anlayamiyorum bu besiktasi ya. bu ana degil 3 4 sene onceye bakmak lazim. kardesim sen nihati niye yollarsin. su an adam en pahali turk futbol piyasasinda. ardindan tuncay falan geliyo ve adam real sociedad diye takimda oynuyo. onada yakismiyo onu besiktastan gonderenlerede yuh diyorum ben . emreyi alicaz diyolar 5 6 ay icin alsalar ne olacak ? bu kadar adam varken takimda bu nasi kadro secimidir pancuyu oynatmayip veyseli oynatmak nasi bi zihniyettir berkant kimdir ? o kadar kisilik takimda 6 7 tane duzgun oyuncu var[signature][hline]Uo`ya geri sayim: 6 ay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 bu takımda bişiler eksik ama ne???[signature][hline](_)> (_)> (_)> (_)> ZzZzZzZzZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: Darklight1903, 23 Ocak 2005 20:38 tarihinde demiş ki: Bosque... benide real madridin basina getirseler o kadar para benim takimimdada olsa dunya starlari alsam bende o takimi dunyanin en iyisi yaparim. tamam adam basarili falan ama yani buda okuzlugun onde gideni olayidir. Ofsayt taktigi yapicak gerizekali defans eline yuzune bulastiriyor. bilmem kac kerezafer arkaya sarkti taktik uygulucak derken. birinde cordoba kirmizi gordu ilk ve son golde zaten belescilik dersi verdi. anlayamiyorum bu besiktasi ya. bu ana degil 3 4 sene onceye bakmak lazim. kardesim sen nihati niye yollarsin. su an adam en pahali turk futbol piyasasinda. ardindan tuncay falan geliyo ve adam real sociedad diye takimda oynuyo. onada yakismiyo onu besiktastan gonderenlerede yuh diyorum ben . emreyi alicaz diyolar 5 6 ay icin alsalar ne olacak ? bu kadar adam varken takimda bu nasi kadro secimidir pancuyu oynatmayip veyseli oynatmak nasi bi zihniyettir berkant kimdir ? o kadar kisilik takimda 6 7 tane duzgun oyuncu var hmm. real madrid boskeden sonra ne yaptı peki dünya üzerinde alınmamış kupa mı bırakmadı? yanlış anlama boskeyi bende eleştiriyorum ama hala eskide kalmış olayları açarsan yanlış olur saçma olur. ikinciside şu anda beşiktaş ekonomik olarak düzlükte ise bu nihatın transferi sayesinde olmuştur. psg de ronaldinho yu sattı sence satılır mı o adam? çok duygusal bakmamak lazım böyle şeylere. bu sene ve sanırım önümüzdeki 1-2 sene daha beşiktaşımız bu durumda olucak. bunu kabul etmemiz gerekmekte. tribünlerden başlayarak "sivil" kesimimizdeki pislikleri temizlemeden sahadaki "asker"lerimizin çok üst düzeyde olmalarını ve üst düzey performans almasını beklemememiz yalan olur. çoook şey var çok. ama napalım elimizde yoruluyor bi yerde.[signature][hline] MSN : [email protected] -- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 26 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiyuO Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Besiktas Yener eEeEeEeEER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar