Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş-Konyaspor

Lothrodel

Öne çıkan mesajlar

ilk yarı bitti 0-1 zafer biryol attı.maçın başındaki düşüncem beşiktaş biraz toparlanmıştı ama sonları doğru aynı tas aynı hamam şeklinde oldu gene gol yemeden maçı bitiremicez 1 şutumuz direkten döndü carewin şutunda ise petkovic başarılıydı ne diyelim 2. yarıda beşiktaşımıza başarılar...[signature][hline]In Flames We Trust
a member of AAL'05
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Holyman, 23 Ocak 2005 18:52 tarihinde demiş ki:
Erhan'ın golü bence ama Zafer Biryol diyor spiker.
3-1

Evet top zaten içeride idi ama son darbeyi saydı.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne?

Sosyal ağlarda paylaş

Naa, wook;

O zaman ligi de Türkiye ligi maçları adı altında bir tane topic açıp orada konuşun sadece? Ne kadar saçma sapan birşeydir, sivil paticik polisliği yapmak anlayabilmiş değilim?

Herkes kendi işine baksın artık.
yeter...
Bu söylediklerimi algılayamayan olursa da gidip paticik bölümündeki gerekli açıklamaya bakabilir.[signature][hline]Profocio Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

Bosque...

benide real madridin basina getirseler o kadar para benim takimimdada olsa dunya starlari alsam bende o takimi dunyanin en iyisi yaparim. tamam adam basarili falan ama yani buda okuzlugun onde gideni olayidir. Ofsayt taktigi yapicak gerizekali defans eline yuzune bulastiriyor. bilmem kac kerezafer arkaya sarkti taktik uygulucak derken. birinde cordoba kirmizi gordu ilk ve son golde zaten belescilik dersi verdi. anlayamiyorum bu besiktasi ya. bu ana degil 3 4 sene onceye bakmak lazim. kardesim sen nihati niye yollarsin. su an adam en pahali turk futbol piyasasinda. ardindan tuncay falan geliyo ve adam real sociedad diye takimda oynuyo. onada yakismiyo onu besiktastan gonderenlerede yuh diyorum ben . emreyi alicaz diyolar 5 6 ay icin alsalar ne olacak ? bu kadar adam varken takimda bu nasi kadro secimidir pancuyu oynatmayip veyseli oynatmak nasi bi zihniyettir berkant kimdir ? o kadar kisilik takimda 6 7 tane duzgun oyuncu var[signature][hline]Uo`ya geri sayim:
6 ay
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Darklight1903, 23 Ocak 2005 20:38 tarihinde demiş ki:
Bosque...

benide real madridin basina getirseler o kadar para benim takimimdada olsa dunya starlari alsam bende o takimi dunyanin en iyisi yaparim. tamam adam basarili falan ama yani buda okuzlugun onde gideni olayidir. Ofsayt taktigi yapicak gerizekali defans eline yuzune bulastiriyor. bilmem kac kerezafer arkaya sarkti taktik uygulucak derken. birinde cordoba kirmizi gordu ilk ve son golde zaten belescilik dersi verdi. anlayamiyorum bu besiktasi ya. bu ana degil 3 4 sene onceye bakmak lazim. kardesim sen nihati niye yollarsin. su an adam en pahali turk futbol piyasasinda. ardindan tuncay falan geliyo ve adam real sociedad diye takimda oynuyo. onada yakismiyo onu besiktastan gonderenlerede yuh diyorum ben . emreyi alicaz diyolar 5 6 ay icin alsalar ne olacak ? bu kadar adam varken takimda bu nasi kadro secimidir pancuyu oynatmayip veyseli oynatmak nasi bi zihniyettir berkant kimdir ? o kadar kisilik takimda 6 7 tane duzgun oyuncu var

hmm. real madrid boskeden sonra ne yaptı peki dünya üzerinde alınmamış kupa mı bırakmadı?

yanlış anlama boskeyi bende eleştiriyorum ama hala eskide kalmış olayları açarsan yanlış olur saçma olur. ikinciside şu anda beşiktaş ekonomik olarak düzlükte ise bu nihatın transferi sayesinde olmuştur. psg de ronaldinho yu sattı sence satılır mı o adam? çok duygusal bakmamak lazım böyle şeylere.

bu sene ve sanırım önümüzdeki 1-2 sene daha beşiktaşımız bu durumda olucak. bunu kabul etmemiz gerekmekte. tribünlerden başlayarak "sivil" kesimimizdeki pislikleri temizlemeden sahadaki "asker"lerimizin çok üst düzeyde olmalarını ve üst düzey performans almasını beklemememiz yalan olur.

çoook şey var çok. ama napalım elimizde yoruluyor bi yerde.[signature][hline] MSN : [email protected]
--
SWG : Heyd Spinner (Tatilde)
CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 26

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...