Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Golcüler Buraya:)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sağdan gelenlere vuramıyorum soldan gelenlerdende ancak 1 tane çakabildim...zor iş zor...[signature][hline]'''TaRaFTaR 5 iSTeDi BiZDe aTTıK 10 iSTeDiLeR ZaMaN YeTMeDi!!!''' 6.11.2002 KaDıKöY
cs:WooK[cVk]
Mesaj tarihi:
topun ilk sekmesinden sonra düşeceği yere mouseunuzu götürün, toptan önce gidip top tram ayağınızın önünde yere değmeden biraz önce şuta baszarsanız mükemmel bir gol olur :P

biraz kalibrasyon ve r5eflex istiyor ama olsun azx buçuk zevkli[signature][hline]In Moon I trust
For Moon I live
The Moon I love
The Moon I pray...
Mesaj tarihi:
said:
Naa, 19 Ocak 2005 10:39 tarihinde demiş ki:
hger topa vuruorum ama hepsi kalenin ustunde gidip duruo yaw..

yere ne kadar yakın vurursan o kadar alçaktan gider ama yere çarparsa puanın yarısını alırsın[signature][hline]Fire in the Darkness...
Mesaj tarihi:
hiç zor diil :)

*! daha önce oynadıgını çaktırmayarak oradan uzaklaşır *[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J]

Only Cla.Jackal.
Mesaj tarihi:
Aylardir oynuorum bu oyunu ; bi kere alistiniz mi cok iyi gider ... Ben 100000 leri gectigimi hatiliorum...Zaten 20000 30000 gibi skorladan sonra degisen ve artan penalti haklari veriyor...[signature][hline]à Paris jusqu'a 21 janvier
Mesaj tarihi:
10200 yaptim yolladim eheh

bir kerede butun toplara vurdum ama hic biri gol olmadı . deminki mesajı attigimda daha oynamamistim vazgecmeyin kısa surede cozuyor insan sonra zevkli geliyor :D

birde altlarda roy keane var adam ufacık ama sanki daha rahat vuruluyor gibi geldi bana [signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .

[Bu mesaj huun tarafından 19 Ocak 2005 17:15 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...