evrimcikmazi Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 merhabalar acer marka laptopum var altına thermaltake soğutucu fan aldım ama hala oyun açınca deli gibi ısınıyor 2 sene oldu alalı fan temizliği yaptırmadım daha bide termal macun muhabbeti var, 2 sene olduğu için yenilemek gerekir mi nerde yapabilirim yol gösterin ey patiler :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 çöpe at laptopu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 never change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evrimcikmazi Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 teşekkürler paticik. az önce laptopu camdan aşağı attım gerçekten sorunu çözdü. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 ısınıyorsa termal bakım zamanı gelmiştir. götür fanları temizleyip macunu da yenilesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Evrime inaniyosan laptop kendi kendine hallolur Akisina birak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Iki seneye ipad olarak kullanabilirsin hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 termal macun yerine diş macunu sür işini görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Bu basligi niye trollediniz anlamadim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 kullandığın laptobun modelini yaz youtube da arat nasıl sökeceğini gösteren DIY videolarıyla halledersin, macunu da herhangi bir zincir tekno marketten bulailbirsin hş ben 4 seneyi aşkın süredir laptoba ne format attım ne de içini temiszledim sdf aslında bir ara yapsam fena olmayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 yatkınlığın yoksa hiç açma kendin 50 liraya temizlerler macunlarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evrimcikmazi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 BabacumMostors said: kullandığın laptobun modelini yaz youtube da arat nasıl sökeceğini gösteren DIY videolarıyla halledersin, macunu da herhangi bir zincir tekno marketten bulailbirsin hş ben 4 seneyi aşkın süredir laptoba ne format attım ne de içini temiszledim sdf aslında bir ara yapsam fena olmayacak yapamam ben malım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 O zaman bi bilgisayar tamiri yapan yere götür yarım saatte yaparlar 3-5 neyse veririsin tertemiz olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 İstanbuldaysan kadıköye git gırla bilgisayarcı var yazıcıoğlunun orada ama nokta atiışı yer bilmiyorum malesef :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evrimcikmazi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 BabacumMostors said: İstanbuldaysan kadıköye git gırla bilgisayarcı var yazıcıoğlunun orada ama nokta atiışı yer bilmiyorum malesef :( sagol ama gitmem ben oraya tatooine gibi bi yer elimde hdd ile girdim daha kapıda lavuğun teki önümü kesip SATILIK MI ABİ diye tuhaf bi şekilde soru sordu. güvenmiyorum ben pek neyse sorayım sağa sola en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 yetkili servisi yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 hem çözüm isteyip hem de her şeye kılıf takmak sdfsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Hem acer hem 2 seneyi geçmiş , at çöpe yenisini al hacım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 onu yapmam bunu yapmam acer bende de var benim de değiştirmem gerek bi kere gaza geldim youtube dan baka baka açtım klavye altındaki metal kasayı açıp işlemciye falan ulaşamdım sonra kapatayım dedim epey parçayı fazladan koymuş mal taylandlılar. koydum kenara şimdi hoporler kısmı çıkıyor iyi oluyor hava alıyor ordan cd-rom düştü geçen orası boş şimdi touchpad zaten çalışmıyor ordan da bir kaç parça arttırdım hafifledi biraz pc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 tattooine benzetmesi lol ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 yazıcıoğlu ve karaköy'de parça arayıp bulmaları özledim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Asus servisi temizleyip macunu yeniliyor garantili garantisiz farketmiyor bedava git servise sor paraliysa da 20 tl falan alirlar en fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Chemical said: tattooine benzetmesi lol ya evet tek fark jawalar yerine apaçiler var..çok doğru bir tespit :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar