Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 ahahahahahaha mindfuck oldum yemin ediyorum çetin yüzünden. o öyle deyince ben de lakayt doğrusuydu diye düşündüm halbuki ben bunu araştırıp doğrusunu öğrenmiştim lakayıt diye. neyse çetin'in ayıbı olsun bu, her zamanki gibi ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 bende kendimden supheye dustum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Liebe said: ahahahahahaha mindfuck oldum yemin ediyorum çetin yüzünden. o öyle deyince ben de lakayt doğrusuydu diye düşündüm halbuki ben bunu araştırıp doğrusunu öğrenmiştim lakayıt diye. neyse çetin'in ayıbı olsun bu, her zamanki gibi ahahahah la olm, hadi ben yanlışımı öğrendim; sen daha yazdığın şey doğru mu,yanlış mı onu bile benim dürtmem ve kanuni'nin sayesinde öğreniyorsun. bir de madem asker arkadaşıyız, sen de adını bahşette ismen hitap edelim birbirimize. artiz'de uydu sana ama he. edit: konuşma dili ile, yazı dili farkı işte. sen muhabbet sırasında bul bir tane lakayıt diyen adamı birlikte alkışlayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 öyle bir failliyorsun ki karşındakini de yanıltıyorsun bak kanuniyi bile şaşırtmışsın ahahahah bir de zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyorsun çok fena ya üzülüyorum haline bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 KuddusiMavra said: bir de madem asker arkadaşıyız, sen de adını bahşette ismen hitap edelim birbirimize. artiz'de uydu sana ama he. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 onun hatalarını bulmaya tenezzül bile etmiyorum, doğru yazdığı kelimeleri boldlarsan daha kolay olur fiz bilgin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 derdinizi .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 KuddusiMavra said: Liebe said: yediğimiz golde meirelessin pası ne abi öyle? içi geçmiş göbekli 45 yaşında amcalar halı sahada öyle lakayıt pas atmıyorlar ya ahaha. insan bir tdk'dan bakar önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 içi geçmiş göbekli amca deyince üstüne alınıp kusur aradı herhalde, gitmeyin üstüne sonra 5-10 gün girmiyor patiye kaynasın konu diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 ayıp değil mi kocaman adamlarsınız yaptiginiz muhabbete bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Rerore said: korkmanız gereken bu http://kralspor.ensonhaber.com/resimler/kok/2015/07/21/podolski_4734.jpg http://i.imgur.com/A4J1SGP.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Theridone said: Rerore said: korkmanız gereken bu http://kralspor.ensonhaber.com/resimler/kok/2015/07/21/podolski_4734.jpg http://i.imgur.com/A4J1SGP.jpg http://www.vgmemes.com/wp-content/uploads/2012/04/come-at-me-bro.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 ntv sporu açın hasan şaş var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 O kıyaslama baslamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 arcane said: KuddusiMavra said: Liebe said: yediğimiz golde meirelessin pası ne abi öyle? içi geçmiş göbekli 45 yaşında amcalar halı sahada öyle lakayıt pas atmıyorlar ya ahaha. insan bir tdk'dan bakar önce. niye ki? laf yarışı mı var yahu? yanlış yapınca damgalanıyor muyuz?ne oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 hayir yanlis yapip baskalarinin dogrusuna yanlis diye ders vermeye calisinca komik duruma dusuyorsun her zmaanki gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 birine yanlışını pablik ortamda göstermeye çalışıyorsan önce bir kontrol et ben mi yanlışım diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 fizban said: hayir yanlis yapip baskalarinin dogrusuna yanlis diye ders vermeye calisinca komik duruma dusuyorsun her zmaanki gibi. de ki komik duruma düştüm, ne olacak yahu? paticik zaten dünyanın en ciddi ortamı mı? sabahtan akşama kadar dalga yav buralar. heee, sen konuşurken lakayıt deyiver. hoş olur ortam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 lakayıt diyoruz zaten konuşurken ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 "ı" düşüyor, lakayt der çoğunluk. yazı dili ile konuşma dili farkı. beni yanıltan da bu oldu. arapça olumsuzluk eki "la" ile kayıt birleşiyor ve konuşma dilinde lakayt olarak söyleniyor. neyse ya. en büyük fenerbahçe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 lakayt ne abi ingilizce mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 yok, ispanyolca. emevi istilası sırasında onların diline geçmiş, oradan ispanyol kraliçesi isabel ile ingiliz kralı edward arasındaki yakınlaşma sonucunda ingilizce'ye geçer gibi yapsa da son an da araya giren osmanlı casusu ustura kemal havada kapmış. bu şekilde dilimize geçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Başka yerde yapsanıza şu muhabbeti, burası yeri değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 haklısın. çok uzadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 beyler fenerbahçe'yi konuşuyorduk. keyfimizi kaçırmayın. takımdan holmen, krasic gider diyorum siz ne diyorsunuz? 15 yabancımız var biri zaten gidecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar