quixef Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Bi yoğurt dedim ne derail ladim belli değil. En iyi seri uretim yoğurt sadece Fethiye de marketlerde gordugum Gürler yogurt bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Benim yedigin en iyi seri uretim de -fazla kati olmayan- belendag bodrum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 izmirde tire var o da iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Tire buraya da geliyo baya iyio da bak. Bi tane urla markasi vardi o da guzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 https://aggromigrant.files.wordpress.com/2010/08/gazi1.jpg cok konustunuz yeter artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Daum degiliz. Haksizsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Esh said: Tire buraya da geliyo baya iyio da bak. Bi tane urla markasi vardi o da guzeldi. sana geldiğimde foça yoğurdu getireyim de gerçek yoğurt ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Esh said: Aiko said: haftasonu alışveriş merkezlerinin açık olması. alışveriş için havalimanına gitmek zorunda olmamak. Bunu berlinde yasadim ben . Aksam 7de starbucks kapaniyo, pazar gunu su alacak bakkal bile acik degil birak avm yi. Bunu devlet zorluyo bu sekilde yanlis bilmiyosam, siz azcik kapatin da kucuk esnaf is yapsin diyerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Abi yanlis olmadin. Hersey kapaniyo. Tek acik yer sikko donerciler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 aynen küçük esnaf diye birşey pek yok ki özellikle almanya'da italyan pizzacıları ve türk dönerciler açık bir tek lel. bi amsterdam'a hafta sonu gittiğimde gördüm, bizim tarz küçük bakkalları mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Ingiltere de oyle Pazarlari tum alisveris merkezleri 4-5 de kapaniyo. Buraya ilk geldigim gece susuz kalip kampuste vending machine aramaya cikmistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 şırdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 di said: Esh said: Aiko said: haftasonu alışveriş merkezlerinin açık olması. alışveriş için havalimanına gitmek zorunda olmamak. Bunu berlinde yasadim ben . Aksam 7de starbucks kapaniyo, pazar gunu su alacak bakkal bile acik degil birak avm yi. Bunu devlet zorluyo bu sekilde yanlis bilmiyosam, siz azcik kapatin da kucuk esnaf is yapsin diyerek. kucuk esnaf ın iş yapmak derdi yok çünkü işsiz olana devlet bakıyor türkler hem işsiz gözüküp hem de dükkan işletiyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Ne cok seviyosun bilmedigin konularda atip tutmayi forgiver ya. TV'ye ciksan Prof. Dr. Haydar Bas olarak inanirim, o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar