MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 upgrade ettiğim için satıyorum. tanesi 300 tele. vatan'dan almıştım. sorunsuz çalışıyorlar. garantileri bitti. overclocksuz kullanmıştım. kutuları falan da duruyor. yeni oyunları hala 300 liralık açıyor. temsili resim: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 çok para şu karta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 kaç olsun mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 ikisi 400'e gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 yani.. yaklaşık 75$ diyosun tanesine. 75'e şu performansı sağlayacak kart zor. garantisi yok ordan kırılır belki ama sorunu da yok zaten çatır çatır çalışan kartlar bunlar. mevcut piyasayı pek bilmiyorum ama 200'den de fazla eder zannımca.. gelsin bi iki teklif değerlendiririz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahseer898 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 200 tl ye 2gb powercolor hd7850 almıştım. dh ikinci el de gtx580 ler 270 bandında satıldı çoğu kez. edit: alacak arkadaşlara ayrıca önerim cidden kaliteli bir psu ları olsun yoksa bu nvidia 500 serisi çalışmaz, verimlilik nedir bir haber bir seridir. zaten elektrik faturasına yansıyan artıştan anlarsınız. son ekleme: referans tasarımda cabası sıcaklık en aşağı 80 90 derece sıcaklık olacak soğutacağım diye fan açarsınız kafa ütüler. iyisi mi bu kartı sen at gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 ahah şekerli kahve döktüm kartlara gittim yenisini aldım diyordun. kahve dökülenler mi bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 hehe onlar ya.. ayrıca 90 derecede değil lütfen yanlış bilgilendirmeyelim. bunlar 250 derece ısıda plastiği erimeden (özel bir kimyasal karışım sayesinde) kullanılabilen ilk ekran kartları. sli olarak çalıştığında 1+1 evimde sadece 450 lira fatura ödüyordum. o kadar abartı bi tüketimi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 bi dakka la, kendi başlığında troll falan mı var anlamadım. 1+1 evinde tek başına veya hadi 2 kişi, 450 tl fatura? wtf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 MeSh said: sli olarak çalıştığında 1+1 evimde sadece 450 lira fatura ödüyordum. o kadar abartı bi tüketimi yok. Daha ne ödeyecen emenike :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 ben 1+0 680 ödüyorum gene iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 3 way sli kullanırsan oluyormuş öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Olm 400e falan gtx680 satiyolar. Bu fiyatlar ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 arkadaşlar iki gtx 570'i yarımşar paket malbuş'a bırakıyorum. toplamda 1 paket. 680 gtx 400 tl nerede bi de ya merak ettim. 2014 ilanlarındaki dolar kuru 1.6-1.8 mertebesinde bunları da hesaba katıyor muyuz? ben gtx 970 aldım ondan satıyorum mesela. gtx 970 şu anda 1400 tele sıfırı. sli gtx570 performansı da öyle kötü kötü bir performans değil açıkçası. tek başına bir gtx 570 bile cs go olsun dota2 olsun full ayarlarda fps düşüşü yaşatmadan oynatıyor ki sli ile birlikte tüm yeni oyunları medium seviye civarında oynatabiliyor. elektrik faturası konusunda "şaka" yapıyorum. mübalağaea da diyebiliriz. son ay elektrik faturam 23 lira geldi faturayı ekte yollayayım isterseniz alksjfg. ne baltalandı ya şu ilan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 2 hafta once 450 ye ilan vardi dh da. Bi de referans kart degil hani. 6 ay once de ben 500 e aldim iki tane alsam 800e alirdim 900 e vercem diyodu adam ikisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Tanesi 225. Kargo karşı ödeme atarım bu fiyata. Ayıp şu yaptığınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar