Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık zotac gtx 570 synergy (2 adet)


MeSh

Öne çıkan mesajlar

yani.. yaklaşık 75$ diyosun tanesine. 75'e şu performansı sağlayacak kart zor. garantisi yok ordan kırılır belki ama sorunu da yok zaten çatır çatır çalışan kartlar bunlar. mevcut piyasayı pek bilmiyorum ama 200'den de fazla eder zannımca.. gelsin bi iki teklif değerlendiririz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

200 tl ye 2gb powercolor hd7850 almıştım.

dh ikinci el de gtx580 ler 270 bandında satıldı çoğu kez.

edit: alacak arkadaşlara ayrıca önerim cidden kaliteli bir psu ları olsun yoksa bu nvidia 500 serisi çalışmaz, verimlilik nedir bir haber bir seridir. zaten elektrik faturasına yansıyan artıştan anlarsınız.

son ekleme: referans tasarımda cabası sıcaklık en aşağı 80 90 derece sıcaklık olacak soğutacağım diye fan açarsınız kafa ütüler. iyisi mi bu kartı sen at gitsin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hehe onlar ya.. ayrıca 90 derecede değil lütfen yanlış bilgilendirmeyelim. bunlar 250 derece ısıda plastiği erimeden (özel bir kimyasal karışım sayesinde) kullanılabilen ilk ekran kartları. sli olarak çalıştığında 1+1 evimde sadece 450 lira fatura ödüyordum. o kadar abartı bi tüketimi yok.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar iki gtx 570'i yarımşar paket malbuş'a bırakıyorum. toplamda 1 paket.

680 gtx 400 tl nerede bi de ya merak ettim. 2014 ilanlarındaki dolar kuru 1.6-1.8 mertebesinde bunları da hesaba katıyor muyuz? ben gtx 970 aldım ondan satıyorum mesela. gtx 970 şu anda 1400 tele sıfırı. sli gtx570 performansı da öyle kötü kötü bir performans değil açıkçası. tek başına bir gtx 570 bile cs go olsun dota2 olsun full ayarlarda fps düşüşü yaşatmadan oynatıyor ki sli ile birlikte tüm yeni oyunları medium seviye civarında oynatabiliyor. elektrik faturası konusunda "şaka" yapıyorum. mübalağaea da diyebiliriz. son ay elektrik faturam 23 lira geldi faturayı ekte yollayayım isterseniz alksjfg.

ne baltalandı ya şu ilan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...