fenn Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Bursa yesil otobusleri bilen bilir . Otobusler kac senelik bilmiyorum bile. Bu kadar eski otobusler haliyle cevreye duman kusuyorlar. Duraklarda durulmuyor neredeyse. Bu durumu sikayet ettim bimer veya akim e adamlar geri donus yapti ve rutin olcumler yapiliyor demeye getirdiler. Bal gibi otobusun eski oldugu, cevreye duman kustugu ve bursa havasinn normalin 13 -16 kat kirli oldugu ortada. Insani cileden cikartacaklar illa ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 İstanbulda da var bazıları, kamyon/otobüs/araba herşey olabiliyor. simsiyah gaz salıyor arkadan. resmini çekip şikayet etmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 daha beter olsun bursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Olayin vahametini soyle ilginc bi animla anlatayim. Yaya olarak gidiyorum, yesil otobus durakta yolcu indi- bindi yapti ve durak sonra biraz yokustu ve gaza basinca cikan siyah dumandan karsi yoldaki insanlari goremedim. Tabi nefes almadan o bolgeyi terk ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 yağ yakıyorlarmış bi de, o leşlik ondan da kaynaklanıyo olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 izmirdeki otobüsleri görseniz birde geçen bir tanesi bir bıraktı 10 dk duman yok olmaz mı ya 10 dk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Bunlardan şikayet ederken zam gelmiş birde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Ya aslinda o duman yanma odasinda olusan ayarsizliktan kaynaklaniyor daha cok. Mazot tam olarak yanamayip egzostla disari atiliyor. Yani oyle ekstra kirletici bir olay degil ama rengi simsiyah cikiyor. Yag yakan aracin egzosti gri renkli cikar, o sagliga daha zararli bir durum esasen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Asıl eski servis otobüsleri çevre katili prensesler. Özellikle büyük fabrikalar üniversiteler iş giriş çıkışlarında mahvediyor ortamı.Motorla gidip geldiğimden ister istemez bunların arkasında kaldığım oluyor, duman yutmaktan başım gözüm dönüyor http://www.geyikmerkezi.com/resimarsivi/IMG_0006.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar