Drall Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 İyi günler herkese. AVMA'nın vatandaş eğitim broşürlerini paylaşayım dedim burada. Hem dostlarımıza bulaşabilecek hastalıklar, önemsediklerimiz ve şu ana kadar hiç üzerine düşünmediklerimiz hakkında bilgi sahibi olalım, hem de evdeki hayvana yaklaşımımız biraz değişsin. Ne bileyim kedi diş fırçası diye topic açıldığında o ne yav olur mu öyle şey git çocuk yap sen denmesin insanlara istedim. Bi arkadaşımın 13 yaşındaki köpeğinin tüm dişleri döküldü mesela, ıslak mama harici hiçbir şey yiyemiyo garibim. Dili de dışarıda geziyo hep. Bu böyle bi örnek tabi. Maksat leptospiradan toxoya, heartwormden pirenin bulaştırabileceklerine, kısırlaştırmanın artı ve eksilerinden diş temizliğine dünyanın en büyük veterinerler birliği olan AVMA'nın önerdiği yaklaşımları okuyalım. Journallarının da abstractlerine falan ulaşabilirsiniz ilgileniyorsanız https://ebusiness.avma.org/ProductCatalog/ProductCategory.aspx?ID=132 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Teşekkürler 👏🏻✌🏻️☺️ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar