Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Selamlar, 21.5" olması tercih sebebim, dvi girişi olan bir monitör arıyorum, varsa elinizde süleyin, olmadı 2-3 güne aoc 21.5" alıp geçicem tatava yapmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Kime diyorum hani? Biliyorum birsürü monitör var elinizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Birsürü vardı sattığınız konulara bakıyorum şimdi bulamıyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 bende var bir tane samsung 226bw ama kaça gider ne kadar eder fikrim yok ki. hani değmeyecek bir fiyat ediyorsa kargoladığıma değmez yedek dursun derim fln. millet de öyle düşünüodur herhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Öm attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 samsung 2233bw'yi dvi kablosuyla birlikte geçenlerde sattım ben 170'e... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 bende de samsung sa350 var synchmaster. 24 inch, ne kadar ki acaba fiyatı. bi ara satmaya yeltenmiştim ama satamadım diye kullanmaya devam ettim. garantisi falan bitmiştir, kutusu da duruyodu kilerde eğer atılmadıysa. :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Magnum öm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 24 acer var 1 ms gecikmeli falan 1920x1200 Tam senlik ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Abi fiyat yazın tabletten ömye kasıyorum hep :/ auril tam benlikte ne kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 300 kargo bemden Yada 250 kargo semden Ama kutusu yok nasil kargolanir onu dusunuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Model versene, hangi şehirdesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Pw243 olmasi lazim Izmir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Yok öyle bir model adam gibi yazsana olm :D Ankara olaydı gelip alırdım, bir model atda ona göre yarın kargoya verdiricem sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Newegg de arat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824009642&cm_re=Acer_p-_-24-009-642-_-Product ?? 1 ms bi bu var neweggde Tabletle uğraştırıyorsun beni ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 P243w mis Bende telden ugrasiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Sıfırı 340 civarı. Lcd değil led arıyorum birde ben. 2 ms olunca çok heveslenmiştim ya. Bu lcd ile led arasında siyahlarda falan çok farkediyor mu cidden? Değilse 150 liraya alayım aurilden :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Sifirini nerden buluyon Bulursan al kacirma sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Eski fiyatlarına baktım oyt of stock ama ossun :p O kadar lcd mi led mi yorumu okuduktan sonra lcd alasım pek yok yoksa dediğin fiyatlara yakın verirdim ama bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Bu arada sıfır olarakta tavsiyelerinizi beklerim hani max 350 veririm diyorum aoc e2262vwye bakınıyorum ama bilemedim, refresh rate fakan kasıyor insanlar forumlarda, hoş bu fiyata çokta kasmaya gerek yok ama varsa f/p güzel bir şey alırım bir dal :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Akşam sıfır alıyorum o zaman kredi kartını çeviririm hem napayım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 vga monitor istersen kelepir 15 tane samsung 2233sn var elimde heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar