Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alınık Monitör

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selamlar, 21.5" olması tercih sebebim, dvi girişi olan bir monitör arıyorum, varsa elinizde süleyin, olmadı 2-3 güne aoc 21.5" alıp geçicem tatava yapmadan.
Mesaj tarihi:
bende var bir tane samsung 226bw ama kaça gider ne kadar eder fikrim yok ki. hani değmeyecek bir fiyat ediyorsa kargoladığıma değmez yedek dursun derim fln. millet de öyle düşünüodur herhal
Mesaj tarihi:
bende de samsung sa350 var synchmaster. 24 inch, ne kadar ki acaba fiyatı. bi ara satmaya yeltenmiştim ama satamadım diye kullanmaya devam ettim. garantisi falan bitmiştir, kutusu da duruyodu kilerde eğer atılmadıysa. :d
Mesaj tarihi:
http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824009642&cm_re=Acer_p-_-24-009-642-_-Product

??

1 ms bi bu var neweggde

Tabletle uğraştırıyorsun beni ya :/
Mesaj tarihi:
Sıfırı 340 civarı.

Lcd değil led arıyorum birde ben.

2 ms olunca çok heveslenmiştim ya.

Bu lcd ile led arasında siyahlarda falan çok farkediyor mu cidden?

Değilse 150 liraya alayım aurilden :p
Mesaj tarihi:
Eski fiyatlarına baktım oyt of stock ama ossun :p

O kadar lcd mi led mi yorumu okuduktan sonra lcd alasım pek yok yoksa dediğin fiyatlara yakın verirdim ama bilemedim.
Mesaj tarihi:
Bu arada sıfır olarakta tavsiyelerinizi beklerim hani max 350 veririm diyorum aoc e2262vwye bakınıyorum ama bilemedim, refresh rate fakan kasıyor insanlar forumlarda, hoş bu fiyata çokta kasmaya gerek yok ama varsa f/p güzel bir şey alırım bir dal :)
  • Yeni Oluştur...