Istari Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Hukuk fakültesindeki lisans hayatımın sonuna geldim. Bundan sonra ne oluyor bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Game over. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 1 sene boyunca zorunlu staj yapıyorsun sonra networkün kuvvetli ise biraz da parlak biriysen yurtdışı menşeeli bir hukuk bürosuna girip, şirket birleşmeleri, sözleşmeler, patentler üstüne uzmanlaşıp güzel bir kariyer ediniyorsun kafan az basıyorsa, türkiye menşeeli bir avukatlık bürosuna girip, icra işiyle başlıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 staj yapıyorsun bir yıl sonra da avukatlığı bırakıp başka işlerle ilgileniyorsun yada kapağı bir kurumsal firmaya atıp belki iki firma daha değiştirdikten sonra emekliliği bekliyorsun yada para biriktirip avukatlık haricinde başka bir işle ilgileniyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 http://22dakika.org/wp-content/uploads/2014/11/Suits-image-suits-36723220-1280-720.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 summon levent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 avukatlık stajını başlat önce bi , düşünürsün sonra gerisini ne yapmak istiyosan asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 olm girerken "acaba bitince noluyor" diye bakmıyomusunuz hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Benim bi arkadaş, matematik dersi alırdı. Adam avukatmış normalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 avukat olcaksin sanirim. bi arastirmak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 " Avukatlardan nefret ederim dostum ! " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Sana 3 sezon Ally McBeal yazıyorum. 3 sene sonra tekrar konuşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 3'e kafayı takmışsın sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 ilk başta yazmam gerekeni şimdi yazayım: hukuk fakültesinin iyi mi kötümü mü olduğu tartışılacak bir yanı var: bitirince tam olarak ne olduğun belli olmuyor. avukat olabilirsin, hakim/savcı olabilirsin, akademisyen olabilirsin. bu ilk akla gelenler dışında da bir dünya meslekte de şansını deneyebilirsin. misal diplomat ya da kaymakam da olabilirsin. başarırsın başaramazsın o başka. bir keresinde bir hocam:''benim aklımdan avukatlık stajına başlayana kadar hiç akademisyen olmak geçmiyordu, stajda fark ettim ki ne avukatlık ne de hakimlik bana göre değilmiş. başka bir meslekten olsaydım, bunları söylemem daha zor olurdu. söylesem de mesleğimi değiştirme esnekliğim bu kadar fazla olmazdı '' demişti. öğrenciyken böyle bir sorunum yoktu. iyi de bir öğrenciydim aslında; ama son birkaç aydır kendimi biraz boşluğa düşmüş gibi hissediyorum. keşke hukuk okumasaydım da daha önemli bir alanda mı çalışsaydım, dediğim bile oluyor. anlayacağınız kafamda deli sorular, acaba alan dışı bir bölümde yüksek lisans mı yapsam, dediğim bile oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 yekeyeke said: Sana 3 sezon Ally McBeal yazıyorum. 3 sene sonra tekrar konuşalım. hatun dizisi değil mi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Benim kuzen bitirdi, sonra gitti Amerika da LLM yaptı şimdi İstanbul da bir firmada çalışıyor. Öyle yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 sen önce bi avukatlık stajını başlat zaten 6 ay mahkeme stajın var o ara bi ofisde çalışmaz isen düşünürsün bunları , kpss mi olur hakimlik savcılık mı yoksa banka sınavlarına mı girersin araştırırsın işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 dasBock said: olm girerken "acaba bitince noluyor" diye bakmıyomusunuz hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 quixef said: Benim kuzen bitirdi, sonra gitti Amerika da LLM yaptı şimdi İstanbul da bir firmada çalışıyor. Öyle yapabilirsin. Diziden bahsediyor bak, dizi iş görür. Boşa tavsiye vermiyoruz burada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Bitirince mi aklina geldi asd. Bence kaybetme avukati ol. Kayip vakalari en az hasarla kapatma uzmani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=pzEDeVp5A4o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Once askerliği çıkar aradan gerisine gelince bakarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 ben de gitsem mi acaba ya. aralıkta gider mayısta fit girerim yaza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 ne gitcen ya az uzat, bedelli çıkar yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 abim de öyle dedi gitti, 5 ayda üç şınav iki mekik çekti geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar