allf Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 oyunun betasını oynayamadım malesef.256adsl pentıum4 1.60ghz 256 ram wınfast(r) geforce2mx/mx le oyunu nasıl oynarım takılırmı lag olurmu_? cevaplar ıcın sımdıden saolun[signature][hline]Power of Turks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Bağlantından yana sorun olacağını sanmam ama, bilgisayarından dolayı baya takılma yaşayabilirsin. En azından RAM 512, ekran kartını da FX5200 civarı birşey yapabilirsen, takılmaları daha aza indirebilirsin.[signature][hline]Fear Me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 tek 512 veya bir 256 daha al. Min 512 ram olsa iyi olur.[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allf Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 su an maddı durumum kotu olmassaa dusun meden uplıcam saten.lag olark cokmu olur .az orta kotu oynamıyacak kadar ırenc gıbı derec vere bılırmısın. cevap ıcın saol[signature][hline]Power of Turks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Yok igrencte olmaz oynarsın ama 20 30 kişilik raid lerde zorlar..[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartagnan_DS Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 256 ram le sehırlere gıremezsın..Acık arazı 3 5 kısı ıle takılabılırsın.. :)[signature][hline]Darti lvl 17 Undead Roque,Test 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 açık alanlarda çok takılma olacağını sanmam ama şehire girmek için zaman zaman 1 dk beklemen gerekebilir , grifon uçuşlarında frame bekleme ayrıca ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allf Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 anlasıldı 512 farz.oyundan once alsam barı yaw frozenden barı beklıyorum oyunu daha 1 ay war sabır tası olsa catlardı walla ıtıraf edeyım ılk kez orjınal oyun alıyorum:) hatta tek orjınal cdm bu olacak degecene ınanıyorum[signature][hline]Power of Turks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Footlocker Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Evet bende de 256 var ama bi 256 daha alıcam...daha oyun gelmeden çökertti beni :P[signature][hline]Erkinesto Clan : Knights Level: 5x Roque-Assasian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antielf Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Herkese merhaba bende betayı oynayamadımm:=( Cok ıstedım ama olmadı biz allf le beraber cd sparişini yeni verdik biraz once ve ne zamn gelecegını bılmıyoruzz sendıtten sprs ettık bılgıgız varmıı ne zamn elımıze gecer? kayserıdeyızz bıde benım makıne de allfın aynısı tek rem bızı kurtarırmı?(512) sehırlere gırebılırmıyız ozamn ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Footlocker Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Genelde 18 şubat deniyor ama bende bilmiorm..Hangi siteden sipariş verdiniz ? Türk sitesimi yabancı site mi?[signature][hline]Erkinesto Clan : Knights Level: 5x Roque-Assasian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 maushduash yarıldım antielf :D tabi girersiniz canım sizi almayanları bana söylersin ben sopalarım onları merak etme ;) 512 mb ram iniz olursa tabiiki daha hızlı olur loadingler , onun yanınada güzel bir ekran kartı alırsanız olur.işlemciyi becerebilirseniz 1.8 veya 2.0 a çekersiniz o/c la tamamdır işte..[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 512 bile yetmeyebiliir once bi alın 512 ilerde bi 512 daha eklersiniz en azından tek 512 buyuk sehirlerde biraz kurtarabilir ama 256yla oynamıyor onu soyleyebilirim bi orgrimmara giriyim diyorum euda 1 dakıkalık ısı 15 dakıkada anca yapıyorum o yuzden anca geceleri rahat oynayabiliyiorum o yuzden 512+ şart[signature][hline]Hordish Manner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Footlocker Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 çöktük çöktük :P 2.4 işlemci iyimidir?[signature][hline]Erkinesto Clan : Knights Level: 5x Roque-Assasian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 bende de 2.4 işlemci var yarın radeon 9550ge çekiyorum 256 ram var onuda oyun cıkana kadar 512 yada daha fazla yapcaz allahın izniyle :) iyiki okullar tatil oldu yoksa ben nasıl para biriktircektim...[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 işlemci 1.6 ustu iyidir ekran kartı ve ram istiyor oyun ekran kartın kotuyse dusuk seviyede oynarsında ram olmadı oynayamıoyrsun sorun bu :)[signature][hline]Hordish Manner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Footlocker Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 bende 512 yapıcam ama ekran kartı 64 onu nabcam bılmıorm bi anda girersem cıkamam işin içinden gibi gelior :)[signature][hline]Erkinesto Clan : Knights Level: 5x Roque-Assasian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 rami yükseltirsen pek sorunun kalmaz grafikleri kısarsın ama hiç olmazsa yuksek ramle rahat loading falan yaparsın.ama ekran kartıda iyi olursa hepsi bir arada olur mis gibin :)[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Footlocker Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 ekran kartı bi 128 olması lazım dimi :([signature][hline]Erkinesto Clan : Knights Level: 5x Roque-Assasian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 eh yani yoksa bende gf2mx 400 64. le takılırdım ne güzel ama artık vadesi doldu bunların malesef.[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 valla salla ekran kartını sen once ramı arttir sonra ekran karti alırsın fx5700 falan ucuzladımı yada radeonların orta modelleri daha iyidir ondalardan alırsın[signature][hline]Hordish Manner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allf Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 said: Liebe, 24 Ocak 2005 22:39 tarihinde demiş ki: maushduash yarıldım antielf :D tabi girersiniz canım sizi almayanları bana söylersin ben sopalarım onları merak etme ;) 512 mb ram iniz olursa tabiiki daha hızlı olur loadingler , onun yanınada güzel bir ekran kartı alırsanız olur.işlemciyi becerebilirseniz 1.8 veya 2.0 a çekersiniz o/c la tamamdır işte.. antii wc3 de mılletı ezerıken benımle onlar gıbı kolay bas edemıyoo ordan gelme bı kını war ondan. son olarak 512 nın de ustunde bı gereksınım ıstemez heralde dıye umıt ederek beklıyorum herkese cevapları ıcın tesekkur[signature][hline]Power of Turks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 tek bişi diyecem kesinlikle fx almayın!! wow için radeon 9550 gamer edition ve üstü en ideal kartlardır , fxlere her türlü basıyorlar ve üstlerindeki fanlarla nefis o/c araçlarıdır.[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EvilUrge Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 p4 3.2 1gb ram 256mb radeıon 9800 pro kasmaz dimi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Footlocker Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Teşekkürler[signature][hline]Erkinesto Clan : Knights Level: 5x Roque-Assasian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar