Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

oynayanlardan tawsıyelere ıhtıcacım war

allf

Öne çıkan mesajlar

anlasıldı 512 farz.oyundan once alsam barı yaw frozenden barı beklıyorum oyunu daha 1 ay war sabır tası olsa catlardı walla ıtıraf edeyım ılk kez orjınal oyun alıyorum:) hatta tek orjınal cdm bu olacak degecene ınanıyorum[signature][hline]Power of Turks
Sosyal ağlarda paylaş

Herkese merhaba bende betayı oynayamadımm:=( Cok ıstedım ama olmadı biz allf le beraber cd sparişini yeni verdik biraz once ve ne zamn gelecegını bılmıyoruzz sendıtten sprs ettık bılgıgız varmıı ne zamn elımıze gecer? kayserıdeyızz bıde benım makıne de allfın aynısı tek rem bızı kurtarırmı?(512) sehırlere gırebılırmıyız ozamn ?
Sosyal ağlarda paylaş

maushduash yarıldım antielf :D tabi girersiniz canım sizi almayanları bana söylersin ben sopalarım onları merak etme ;)
512 mb ram iniz olursa tabiiki daha hızlı olur loadingler , onun yanınada güzel bir ekran kartı alırsanız olur.işlemciyi becerebilirseniz 1.8 veya 2.0 a çekersiniz o/c la tamamdır işte..[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me
Tell me where did you sleep last night
Sosyal ağlarda paylaş

512 bile yetmeyebiliir once bi alın 512 ilerde bi 512 daha eklersiniz en azından tek 512 buyuk sehirlerde biraz kurtarabilir ama 256yla oynamıyor onu soyleyebilirim bi orgrimmara giriyim diyorum euda 1 dakıkalık ısı 15 dakıkada anca yapıyorum o yuzden anca geceleri rahat oynayabiliyiorum o yuzden 512+ şart[signature][hline]Hordish Manner
Sosyal ağlarda paylaş

bende de 2.4 işlemci var yarın radeon 9550ge çekiyorum 256 ram var onuda oyun cıkana kadar 512 yada daha fazla yapcaz allahın izniyle :) iyiki okullar tatil oldu yoksa ben nasıl para biriktircektim...[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me
Sosyal ağlarda paylaş

rami yükseltirsen pek sorunun kalmaz grafikleri kısarsın ama hiç olmazsa yuksek ramle rahat loading falan yaparsın.ama ekran kartıda iyi olursa hepsi bir arada olur mis gibin :)[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Liebe, 24 Ocak 2005 22:39 tarihinde demiş ki:
maushduash yarıldım antielf :D tabi girersiniz canım sizi almayanları bana söylersin ben sopalarım onları merak etme ;)
512 mb ram iniz olursa tabiiki daha hızlı olur loadingler , onun yanınada güzel bir ekran kartı alırsanız olur.işlemciyi becerebilirseniz 1.8 veya 2.0 a çekersiniz o/c la tamamdır işte..

antii wc3 de mılletı ezerıken benımle onlar gıbı kolay bas edemıyoo ordan gelme bı kını war ondan.
son olarak 512 nın de ustunde bı gereksınım ıstemez heralde dıye umıt ederek beklıyorum herkese cevapları ıcın tesekkur[signature][hline]Power of Turks
Sosyal ağlarda paylaş

tek bişi diyecem kesinlikle fx almayın!! wow için radeon 9550 gamer edition ve üstü en ideal kartlardır , fxlere her türlü basıyorlar ve üstlerindeki fanlarla nefis o/c araçlarıdır.[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...