Anhora Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 BİTTİ ULAN!!! Gerçi tam da bitmedi 2 kez daha gelmem gerekecek sınavlara ama 4 senenin sonuna geldik. Sabah 5te ankaraya ankaradan x şehrine uçuyorum. Memleketi söylemiyorum trollüyonuz sdf hadi söyliyeyim sizden mi saklayacam zaten öğrenen öğrenmiştir. En sevdiğim online community pati zaten. Ordu'ya yeni havalimanı yapıldı bir deniyelim bakalım nasılmış. Kimler sabahlıyor??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 gratz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Uçaklar inemeyebiliyo dikkat et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Teşekkürler river. Hava açık ya sis kalktı. VOR da kurulmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Havadan değil la, bitmeden açtılar Havaalanı'nı asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 biletler 500 civarında mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Biz hayatta 500lük olmuşuz zaten kenks. Daha öğreneceğimiz neler var alem anasının gözü olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 OGU yani ordu giresun havalimanı baya rötar yiyen bi havalimanı ki sende bedevi şansı var kesin yer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 En kötü çarşambaya ineriz ne yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Bartın'dan Ordu'ya Ankara üzerinden mi uçuyorsun ben yanlış mı anladım olayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Bartından ankaraya kendi çabalarımla uçuyorum. JetPack var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Orduya vali yapsalar gene gitmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Niye güzel şehir Ordu. Büyükşehir de oldu. Denizin içinde insanları da yobaz değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Büyükşehir olunca ne gibi artısı oldu.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Adı büyükşehir oldu. Bir de bütçeden daha fazla kaynak alabilme şansı oldu sanırım. Başka bir artısını göremedik henüz. Ama bizim köy mahalle oldu. Artık oralara da dolmuşlar gidiyor. Bir de şu dereyolu projesi yapılırsa geleceği açık. http://www.milliyet.com.tr/ordu-sivas-arasindaki-tarihi-gundem-2003314/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Anhora dikmene yakınsan bira ısmarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 amasraya gidip bi rakı balık o güzel kırmızı pancar turşulu salatalardan yemediysen haram olsun sana bartın da mezuniyetin de okulun da geleceğin de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Karag8z said: biletler 500 civarında mı? lan bu ne diyo dedim ben de ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Balık yedim çok yedim amasrada. Beraber rakı içecek arkadaşım olmadı ama. Beyaz lahana haricinde turşu pek sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 vay hemşerim benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 neyse o da yeter oralar güzel yerler sen iş hayatına atılmak falan istiyorsun ama o doğayı güzellikleri kaçırmanı istemezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 benjani said: vay hemşerim benim Köyün neresi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 medreseönü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Sende bi kabakçılık seziyodum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Fistan said: neyse o da yeter oralar güzel yerler sen iş hayatına atılmak falan istiyorsun ama o doğayı güzellikleri kaçırmanı istemezdim 24 olduk artık iş hayatına atılmak şart oldu. Yine memleket güzel gidip geziyoruz. Trabzon yaylalarını çok seviyorum ben dümdüz yeşillik. Ordu'da da çambaşı öyle. Kayak merkezi felan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar