Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tren Garı ile Esenboğa arası


khazadum

Öne çıkan mesajlar

Selamlar,

06 Temmuzda eşimin memleketi olan Hatay'a gitmek üzere uçak biletini aldık. Ankara'ya da hızlı trenle geleceğiz. (Eskişehir'de yaşıyorum.) Sizlere bir kaç sorum olacak.

Ben bu zamanında yetişme hesap işini hiç doğru düzgün yapamıyorum. Hep bir aksiyonlu yetişme senaryosu meydana geliyor ben hesap yapınca. Eşimde bu durumdan çok şikayetçi. Rahat kafayla gitmek istiyor :D

Şimdi öncelikle 9 aylık bir bebeğimiz var ve 2 valiz götürürüz (sanırım ya da umarım :D).

said:
06.Tem.2015 / 16:10 - ANKARA/Esenboğa Havalimanı


Eskişehir - Ankara arası 1.5 saat sürüyor hızlı trenle. Eskişehir'den 13:06 saatinde kalkış, Ankara'ya 14:26 saatinde varış. Bu trenle Ankara'ya gelsem Tren Garından Esenboğa 'ya yetişebilir miyiz? Taksi ne kadar tutar kaç saatte görüyor? 50 TL'nin üstüne olacaksa Havaş 'ın servislerine binerim. Yoksa riske atmayıp daha erken saatte mi Ankara'ya geleyim?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
15 otobusune bineceksiniz her sekilde otobusle giderseniz. Havas calismiyor artik, ama bir Danistay karari cikmisti tekrar calissinlar diye, basladiysa calismaya bilmem. Arayip sorun onu.

Otobus icin gardan cikinca taksiye binip Kizilay'a gideceksiniz, oradan da havaalani otobusune.

50 dakikada filan binis kapisinda hazir olmaniz gerekli 15'den sonra. O saatte biraz riskli. Buyuk ihtimalle yetisirsiniz ama emin olamam yani. Ya taksi yapin, ya da daha erkene tren bileti alin; garanti olsun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.belkoair.com/hizmet-noktalari

BelkoAir Tren Gar'ına çok yakın görünüyor. Buradan binebiliriz sanırım. Riske atmamak içinde treni 09:12 - 10:36 saatine aldım. İndiğimiz andan itibaren eşim hadi hava alanına gidelim diyeceği için sanırım gezme şansımız olmaz :D Hava alanında var mı oturup kazık yemeyeceğimiz güzel bir yerler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi herkes yanlış bilgi vermiş. Tren garından iniyosun Belko air , ulustaki stadın önünden kalkıyor, eski havaş otobüslerinin kalktığı yerden. Oraya taksi yapabilirsin, sonrası otobüs, vakit olayına gelince, aldığın saatler bence riskli belkonun ne zaman geleceği belli olmuyor, bazen trafik fln oluyor ama en fazla 1 saat sürer, check in uçağa biniş fln da var işin içinde sen 1 saat önceki trenle gel rahat edersin.

Edit: Hatta arenanın karşısına da servis koymuşlar ara bi sor garanti olsun direk ordan atlar gidersin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...