Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karakoy-tophane-eminonu-sultanahmet civari

darkwingduck

Öne çıkan mesajlar

Drall said:

Amsterdamdaki hamburgercilere gore evet, istanbuldakilere gore hayir. Shake shack mi guzel? Burger lab mi guzel? Virginia angusun house burgeri istanbulda yediğim en guzel hamburger. Peyniri patatesi kötü, füme eti meh, bifteğini falan bilemem. Ama hamburger köftesi başarılı. Orta pişmişi harbici orta pişmiş oluyo bi de, uataları da iyi. Burger labde kömür getirmişlerdi bana orta pişmiş diye

daha iyisi var diyosan tavsiyeni bekliyorum, deneyip yorum yapayım

Ahah öyle bence de ya. Ayda bi fix gidiyoruz biz de

abi önyargılı yorumların yordu:

burger lab'in istanbul'da en az 3 şubesi var.
nişantaşı virginia angus'da ye farklı düşüneceksin.

benim favorim beşiktaş burger joint ve biber burger

angus'da bonfile yedim geçen hafta, adamlar dilimleyip pişirmişti.
net 10dk küfür ettim...
Sosyal ağlarda paylaş

Drall said:

İkisinin de hamburgeri aynı güzellikte, nişantaşıda yanında patates kızartması yerine haşlanmış sebze alabiliyorsun o baya hoş bi ayrıntı. Patatesi pek başarılı değil çünkü. Eminönüdekinin patates yine idare eder ama nişantaşıda hepten kötü geldi bana patatesler. Ama hamburgeri inanılmaz lezzetli ikisinde de

Nişantaşını da denedim ve yazdım zaten

burger lab'ın sadece karaköydeki şubesini denedim, başka şubesi olduğunu bilmiyordum. Ama baharatlı patates siparişi verdiğimde önüme çitosu öğütüp serptikleri patates tabağını getirdiler. Ha keza orta pişmiş olsun dediğim halde hamburgerinin etinin dışının damağımı acıtacak şekilde kömürleşmiş olması da cabası. Dolayısıyla direkt bir şubesini güvendiğim bir insan şiddetle övmediği sürece denemem.

Ayrıca övdüğünüz bşka bir yer varsa söyleyin deneyeyim öyle yorum yapayım yazmışım, önyargı neresinde? Denediklerimi övmüşüm ve yermişim, hepsi birer yargı. Hangisi önyargı cümlelerimin?

Ha ayrıca angusta da SADECE house burgeri sevdiğimi, füme etini sevmediğimi, burgere koydukları peyniri sevmediğimi, patatesinden direkt nefret ettiğimi, ama nişantaşı şubesinde patates yerine haşlanmış sebze alabilmenin güzel bir opsiyon olduğunu, etlerini denemediğimi belirtmişim. Ben burda senin önyargılı bir biçimde mesajımı okumadığını, saldıracak yer aradığını düşünüyorum mesela

Beşiktaşa bi gittiğimde deneyeyim burgercileri, ha ama karaköy burgerlabı beğeniyosan boşa denemiyim, damak zevkimizin benzeşmiyo olması muhtemel demektir
Sosyal ağlarda paylaş

burger lab; karakoy/akmerkez/atasehir/cekmekoy vb. bir kac yerde var.
en standart eve siparis hamburgeri bence, patates hic yemem hamburger yaninda.

direk kefil olabilecegim tek burgerci:
1- bebek kasabiyla ortak olan bebekteki "burger joint"

hani inandiysaniz ve usttekini begendiyseniz:
resitpasa burger bar (borsa - etiler arasi izbe bi yerde)

// hamburger koftesi asiri fabrikasyon degilse zaten her deneme iyi sonuclanmayabiliyor.
virginia angus'da hic istedigim sekilde gelmedi siparisim mesela,
keza balthazar karakoy en nefret ettigim isletme.
union 22 yine buyuk bir fail benim icin...

burada yazilanlara bakip gidiyosunuz, ve ogreniyorsunuz ki isletme el degistirmis ve bambaska bir mekana donusmus... o yuzden semtinizdekileri ogrenin bence ilk
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...