Brantal Mesaj tarihi: Aralık 2, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2002 Benim rüyamda istanbulu orklar istila ediyordu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Aralık 2, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2002 ehehehe[hline]People need miracles... When they are in wickedness; Or when they're in a bliss; And My miracle is you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 2, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2002 said: Brantal, 02 Aralık 2002 16:40 tarihinde demiş ki: Benim rüyamda istanbulu orklar istila ediyordu... hatta bekle birazdan aragorn gelip kurtarıcak seni bekle.[hline]I never use my real name. I always use LevieMaxilack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Aralık 2, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2002 ben apartmanda en ust kattan merdivenden du$erdim taaaaaaaaaaaaaaaaaa en alt kata kadar ayaklarım yere değmez di ve ben trabzana tutunarak düşerdim bu ne şimdi....[hline].>.>.sLøg.<.<. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Aralık 2, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2002 ben sürekli rüyamda gördüğüm şeyleri yaşıyorum.ama böle gereksiz şeyler. mesela rüyamda kantine gelip"hadi dinçer bana bi çay alsana" diyorum oda "olm şurda emre var.ona aldıralım"diyo sora "başka bi arkadaş gelip "beyler ben çay içcem bişi istiyomusunuz" diyo bende "baba seni allah gönderdi" diyorum.sora uyanıyorum. Aradan baya bi zaman geçiyo bunu yaşıyorum. eskiden paso "anaaa ben bunu rüyamda görmüştüm diyorum." artık o kadar sallamıyorum.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Aralık 2, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2002 ra_d in aynısı bana oluyo rüya görmem gördüklerimin % 99 gerçek olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 2, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2002 Düşmek değilde, basen kısa süreli daldığımda falan böyle ani bi düşükş kaykılma yaşarsam rüyamda gerçeğe dönüşüyo onlar, mesela birden ayağım kaymış gibi hissediyorum yatarken, kafam ileri atılıyo birden[hline]I put my hands up to my eyes but the holes in my palms let me find a way... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Aralık 2, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2002 Bilinç Dışı gerçekleştirilmiş astral seyahat o..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lochaber Mesaj tarihi: Aralık 2, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2002 said: StRencher, 02 Aralık 2002 22:53 tarihinde demiş ki: Bilinç Dışı gerçekleştirilmiş astral seyahat o..... guenhwyvar ı ziyarete gidelim bari[hline]"Endless Stairs A guiding Light It seems to Shine Bright but Its Cold Wicked signs will mark away mark away!" Ilk Turk Blind Guardian Sitesi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Aralık 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2002 bende genelde ucurum ve apartmanlardan duserim yada birileri duserken tutmaya calisirim ama tutamam o duser[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2002 ben gene 10 rüyadan 9unu aynı görüom be kardeşim bi tane dayı var beni gebertcek ben paso kaçıom bundan soora kulube gibi biyere girios bu da girio tam kaçacak yer ararken kalıo rüya öle uyanıom shareware midir nedir bi kare tam izleyemedik mına ... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2002 lol shareware rüya.. süper terim benimkilerde öyle olurdu ama yıl oldu rüya görmeyeli[hline]*! tıngırdatır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2002 e öle be abi baksana böle rüyamı olur ve ben bu rüyayı 6 senedir flm bitiremiorum yardım edin birlikte kaçalım katilden..[hline]Sorrow[DS] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2002 uyudunuz mu lo[hline]a dying wish... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2002 bana şu olur rüyamda yüksek bi yerden düşerim sonra uyanırım ama uyandığımda düşmeye devam ediomuş gibi olurum dengemi kaybederim falan..[hline]*! tıngırdatır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2002 garip ya bu rüya olayları+astral seyahat flm acaba beynimis bisimle das...k mi gecio merak ederim hep cin çaırma muabbetinde de..ama abi çaıran adama ta ebemin adını soruorum onu bile bilio yane cin midir beyin gücü müdür kendini kandırıo bilmeden belki de beyniyle..ama bazen cin dasak geçio delirerek ölceksin flm die götümüs atıo :)[hline]a dying wish... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2002 o rüyasında düştüğünü hissedip aniden uyanma olayı herkesde oluyor, uzun süre önce bunun bilimsel açıklaması olarak atalarımızın ağaçta uyuduğu teorisi okumuştum ama başka bir nedeni olabilir mi bilemiyorlardı.. o özellikle bende yeni uyuduktan kısa süre sonra çok olur, etrafımda koskoca yatak olsa gene hissederim onu..[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajlı Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Aralık 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2002 Alın size fazla oyun oynamanın zararı bi rüya.... Kısa ve öz bi$i.... Bi arkadaşın jipi warmış ve bizde binmişiz.... nerde gittiğimizi bile bilmiorum ama hızla gidioruz... bi anda karşı şeride geçio karşıdan arabalar gelio ama biz sıyrılıoruz.... belli bi yerden sora eski yola dönüoruz ama bu seferde virajı alamıoruz..... acaip bişidi.... Fazla need 4 speed oynamaktan oldu....[hline].>.>.sLøg.<.<. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Aralık 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2002 Bende bi keresinde rüyamda; Başladığım yer bizim bi alt sokaktı bizim eve doğru baktım onun yerine bi gökdelen var önce ağlıyacak gibi oluyom sonra durup dururken "bu bir rüya eyfine bak!!" diyom. Ondan sonrası çok eğlenceli idi. Önüme gelene laf atıyom sonra bi minibüse biniyom kaza oluyo ben diyom bişi olmaz bu rüya zaten millet mal mal bakıyo önüme gelene tekme felan atıyom acayip eğlenceli idi.[hline]"Hiç bir şey şans eseri olamaz. Her şeyin bir nedeni vardır. Beynin nedeni bilmeyebilir. Beynin asla anlayamayabilir. Ancak kalbin bilir. Kalbin daima bilir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Aralık 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2002 said: McFrenzy, 06 Aralık 2002 11:19 tarihinde demiş ki: önüme gelene tekme felan atıyom acayip eğlenceli idi. lol koptum......[hline].>.>.sLøg.<.<. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Aralık 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2002 said: Azmodai, 02 Aralık 2002 20:12 tarihinde demiş ki: bisey soracam, siz ruyalarinizda hic bosluga dustunuzmu sonra birden uyanip aman bee dedinizmi? bana hep oluyor hepte oldu[hline]Dünya delikanlı olsaydı yuvarlak olmazdı... bana da cok oluyo sonra sarsılarak uyanıyorum baya bi adrenalin :)[hline]Mooom this cat's being dildo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2002 said: Volfied, 02 Aralık 2002 21:42 tarihinde demiş ki: Düşmek değilde, basen kısa süreli daldığımda falan böyle ani bi düşükş kaykılma yaşarsam rüyamda gerçeğe dönüşüyo onlar, mesela birden ayağım kaymış gibi hissediyorum yatarken, kafam ileri atılıyo birden +120 filan desem anca karşılar herhalde. Ehliyeti yeni aldığım zamanlarda bir rüya görmüştüm 220 yle ters yöne giriyordum kamyondan kılpayı kurtuluyordum. Kan ter içinde uyandım bir baktım pencere açıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Aralık 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2002 said: Sam, 06 Aralık 2002 07:13 tarihinde demiş ki: o özellikle bende yeni uyuduktan kısa süre sonra çok olur, etrafımda koskoca yatak olsa gene hissederim onu..[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajlı Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! çok olur berbat bi duygudur ama heyecandır,aksiyondur :)[hline]Resmim.. icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sun_Sword Mesaj tarihi: Aralık 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2002 rüya göremiyorum ben yaklaşık 1.5 yıldır her akşam ruya gorucem diye yatıyorum fakat .. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2002 Şimdi rüyaların bazıları günlük yaşantımıdan tabi etkilenio vampirler filan paso buffy yani, ben rüyamda bir keresinde bir mahzende vampirlerden kaçıp, kardeşimi ve onun arkadaşını kaçıran vampir edilmiş bir ada insanını arıyordum filan tabi sonra kurtuluoduk filan ama aksiyon süperdi tam boynumu kaptırcakken kardeşim demir çubukla hatun un kafaya çakıodu sonra kemal dervişle ismail cem i görüoduk hafif bir meydana çıkınca şöle arnavut kaldırımı gibi uyarmaya çalışıoduk etrafa bi bakıoduk 200 insan 100 vampir yani kaos :) yane buffy izlemiştim o akşam , beyin hafızayı düzenlerken böle şeyler gördürüp temizlik yapıo hdd bi nevi ama bazı rüyalar vardır ki gelecğei gördüğünüz ki görürsünüz beyin deja vu yapar beyni çözemeyen salak bilim adamlar efenim bunlar saçmalık der hatta daha da ileri gidip insan ölmeye yakınken komadayken ruh bedenden ayrılır bunu hemen hallisünasyon diye adlandırıp geçerler oysa gerçektir, muhtemelen cin filanda gerçek ana şunu bilin ki bu boyutta koduk mu oturturuz, humanity rulez this place yani okuyan bilen yaşayan, yaşadığım tecrübelerden şunu derim evde izlendiğinizi hissediosanız arkanzda muhtemelen bir varlık dolaşıodur, korkmayın en az 2 koruyucu meleğiniz var :) ama aslı siz güçlüsünüz , garip olaylar yaşayan bir arkadaşınız kesin vardır, deli saçması demeyin inanın efendim. rüyaların gücünede inanalım bunlar geleceğe ait mesajlarda taşır... bu kasabayı gören arkadaşa sölim kesinlikle çözmesi gereken bir durum var kesinlikle bi hayatında araştırsın şu kasabayı.. aksiyon rüyalarına gelince, kitap yapsam stephen abimizi sollardm, lakin stephen king te rüyalarından kitap yazar ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar