Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Selamlar, Birkaç senedir Gayrettepe'de yaşıyorum, iş yerime 10 dakika uzaklıkta (Etiler), merkezi bir yer. 2 kişiyiz, 2k civarı bir kiramız var. Aylık ev giderim 1,25-1,5k civarında. Başta 3 kişiydik, yakın zamanda 2'ye düştük, şimdi de ben evi ayırmaya karar verdim. Şimdi tek olarak, ya bu tarafta Mecidiyeköy-Beşiktaş-Balmumcu taraflarında, ya da karşı tarafta Bostancı-Kadıköy-Üsküdar civarlarında eve çıkmayı düşünüyorum ama o kadar uzağım ki emlak konularına, daha semte bile karar veremedim. Aylık ev giderim 1,5k civarı olacak şekilde, 1k-1,25k kirası olan bir ev düşünüyorum. 1+1 ideal, geniş ev sevmiyorum zaten. Yine de bir misafirim geldiğinde rahatça ev içinde hareket edebileceğimiz kadar alan olsun istiyorum. Şimdi sorum şu olacak, böyle ev var mıdır? Varsa durumu nedir? Yoksa hayallerde mi yaşıyorum? Oldum olası ev arkadaşıyla eve çıktığım için, tek başıma eve çıkma konusuna hiç hakim değilim İstanbul'da, oluru var mıdır bunun? Varsa ona göre hem arayışa geçeceğim, hem de yardım isteyeceğim sizden. Hath bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Min 6 senedir aynı evde kalan ve evden çıkacak birisini buluyorsun yakın çevrenden, sonra o çıkarken hiç ses etmeden sen yerleşiyorsun ve aynı kirayla devam ediyorsun. en temiz, en güzel eve bu yöntemle ulaşırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 eve karı atcam diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 2 sene önce aynı şekilde, tek çıktım. böyle evler var. ama beşiktaş ve çevresinde senin de iyi bileceğin üzere, o paraya odunluk tutabilirsin. kadıköy deki alternatifler de eski evler olacak. tabiki istisnalar çıkacaktır ama, kağıthane şişli taraflarına da bir bakabilirsin. özellikle kağıthane de baya birşey yaptılar, 1+1 konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 ben bostancıda 1200 e oturuyordum. ev ortalama üstüydü. ben çıkınca 1600 yaptılar kirasını. hehe. geçen seneki fiyat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar