Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Emule hack


devastator

Öne çıkan mesajlar

Beyler bu emule'de duyduğuma göre iki tane çok önemli hack olayı varmış. Birincisi upload etmeden download edebiliyor muşsun rahatlıkla?İkincisi ise kendine sıra atlatıyor muşsun?Böylece hemn download'a başlıyor muşsun? Ztn ikisi bir arada olunca emule full perform. çalışıyor haliyle. Nasıl yapılıyor bunlar? Yardımcı olursanız sevinirim..[signature][hline]Kız dediğin İstanbul gibi olmalı, fatiği tek fethi zor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

netlimiter kullanıyorum ama kullanmazsam dl de kısıtlanıyor ul boğulduğu için. t1 bağlantılardaki gibi dl ile ul sınırı eşit olmadıkça mecburuz buna. ama bağlantıyı boğmayacak kadar yükseltiyorum ul'yi eğer net'i kullanmıyorsam. 256'lık adsl için 4kb ul optimum gördüğüm kadarıyla..

ha ayrıca hiç ul yapmamaya çalışanlar ölsün cidden, taş atıp da kol yorulma durumu yok ki..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

emulede upload vermessen nasıl ön sıralara gelebilirsin ki ?
puanlarını genel upload durumuna göre toplamıyorsun karşındaki kişiye upload verme durumuna göre topluyorsun . yani herkezde ayrı bir puanın var . tabii bunun da dezavantajları var . eğer ki karşındaki bir gün emulesini silerse senin puanların da gidiyor . temiz bir peer 2 peer için herzaman biraz da olsa upload vermek iyidir .[signature][hline]The AmokRunner
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...