Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Su soğutma sistei olmadan sessiz bir pc

Abus

Öne çıkan mesajlar

abi işlemciyi downclock etmek istemiyorum.işlemciden verim alırken fre vermek istemiyorum.ama ses çıksın da istemiyorum sanırım ses yalıtımlı kasa + tagan power supply + sessiz bir işlemci fanı olayı çözecek gibi duruyor.[signature][hline]Love is Divine
Sosyal ağlarda paylaş

toz canına okuyor fanların, iki sene bozuk fan sesi çektikten sonra 6 ay rahatlamıştım ki iki aydır gene bozuldu, bu sefer güç kaynağınınki. ruh hastası olacağım bu gidişle, geçen gün başıma ağrı girdi resmen gürültüden.. karar verdim bir daha sefere sıfır fanlı bir sistem almaya çalışacağım o ya da bu şekilde, bazen gürültü kesilecekse fan dursun da yanarsa yansın makine diyesim geliyor o derece yani, ahenksiz elektrik süpürgesi gibi..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

Benim eski amd athlon 2400xp cpu'nun üzerindeki fan rahatsız ediordu. Sürekli açık kasa benim :D

Yeni aldığım AMD 2600 sempron ile birlikte gelen fan daha büyük, ama eski fan'dan daha yavaş dönüor. O yüzden rahatsız etmior. Kasa fanları için bir yöntem bulmam lazm şimdi.[signature][hline]This Cat Scratches Free.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...