Abus Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Su ile soğutma sistem ile PC nin sessiz çalıştığını biliyoruz peki su soğutma sistemsiz sessiz bir sistem çıkarmak mümkün mü?[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 iyi fanlarla mümkün olabilr bence coolmster fln warms ama bi islemci fanı 30 dolar flndır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 fanlı bir pc de sessizlik istiyorsan kasanı nereye nasıl kloyduğun çok farkediyo[signature][hline]In Moon I trust For Moon I live The Moon I love The Moon I pray... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 yalıtımlı bir kasa alırsan ses kalmaz.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! şakası bile komik.. (kendisini sen düşün) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrZa Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 bende su sogutma var ama sesi yuksek. Olay sadece bilgisayari zorlamamaktan geciyor. Downclock et islemciyi. sonra fanlarin icin Fan mate alip kis sesini.(Zalman Fanmate 5 dollars) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 abi işlemciyi downclock etmek istemiyorum.işlemciden verim alırken fre vermek istemiyorum.ama ses çıksın da istemiyorum sanırım ses yalıtımlı kasa + tagan power supply + sessiz bir işlemci fanı olayı çözecek gibi duruyor.[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 benim gibi dolabın içine koy kasayı dolabın içine de yalıtım süngeri doldur, overclock et dolabın arkasını aç 0 ses[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 toz canına okuyor fanların, iki sene bozuk fan sesi çektikten sonra 6 ay rahatlamıştım ki iki aydır gene bozuldu, bu sefer güç kaynağınınki. ruh hastası olacağım bu gidişle, geçen gün başıma ağrı girdi resmen gürültüden.. karar verdim bir daha sefere sıfır fanlı bir sistem almaya çalışacağım o ya da bu şekilde, bazen gürültü kesilecekse fan dursun da yanarsa yansın makine diyesim geliyor o derece yani, ahenksiz elektrik süpürgesi gibi..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 elektrik süpürgesi iyi iş görüyor bu konuda[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Benim eski amd athlon 2400xp cpu'nun üzerindeki fan rahatsız ediordu. Sürekli açık kasa benim :D Yeni aldığım AMD 2600 sempron ile birlikte gelen fan daha büyük, ama eski fan'dan daha yavaş dönüor. O yüzden rahatsız etmior. Kasa fanları için bir yöntem bulmam lazm şimdi.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 düzenli olarak fanları temizlemek bir lüks değil, mecburiyettir. hatta tercihen her ay yapılması gerekir.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! şakası bile komik.. (kendisini sen düşün) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar